Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Βρε βρε, καλώς τα τα παιδιά του ...κάμπου.! Σαμαρά, ώρα να σπάσεις άλλο ένα κοινωνικό απόστημα!

Κι ενώ ακόμη η κατάσταση στις συγκοινωνίες δεν έχει εξομαλυνθεί και ίσως υπάρξει και δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης, παρά την επίταξη, ανοίγει για την κυβέρνηση νέο μέτωπο που μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες συγκρούσεις. 

Οι αγρότες της Θεσσαλίας, αυτά τα ..."καλά παιδιά" του κάμπου, αποφάσισαν το μεσημέρι του Σαββάτου να...
βγουν στους δρόμους από τη Δευτέρα και μάλιστα να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στη Νίκαια της Λάρισας όπου και θα αποφασίσουν αν θα στήσουν μπλόκα. Η απόφαση ελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, σε σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Να κοπούν τα νταηλίκια εις βάρος της κοινωνίας

"Επάγγελμα γιατρός βιογραφικό πλούσιο με πτυχία & master εισόδημα 1000 €. Εργαζόμενος Μετρό βιογραφικό κενό, εισόδημα 3000 €". 
Άλλο: "Παρακαλώ τον κ. Σταματόπουλο "συνδικαλιστή" να μου πει το "μειωμένο" μισθό του (ο δικός μου τώρα 1285 το μήνα καθαρά ως καθηγητής παν/μίου)".

Αυτά ήταν «tweets», δηλαδή στην γλώσσα του διαδικτύου οι αναρτήσεις χθες στη διαδικτυακή πλατφόρμα twitter, κάποιων συμπολιτών μας. Εγώ θα έλεγα και κάτι ακόμα: βάλτε δίπλα-δίπλα και συγκρίνετε τους μισθούς κάποιων... εργαζόμενων στο μετρό με αυτούς των χειριστών της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τότε θα καταλάβετε τον απόλυτο παραλογισμό που επικρατεί στην κοινωνία μας αλλά και το γιατί φτάσαμε ως εδώ.

Έλληνας βίωσε τη χρεοκοπία της Αργεντινής και ήρθε στην Αθήνα για να γίνει ...άστεγος !!

Η συγκλονιστική ιστορία ενός Έλληνα που τα έζησε όλα.!

Η ιστορία αυτή θα μπορούσε να είναι το σενάριο μια κινηματογραφικής ταινίας. Είναι όμως πραγματικότητα για έναν Έλληνα που ζει το δικό του Γολγοθά . Ενός ανθρώπου που βρέθηκε στη χρεοκοπία στη Αργεντινής και σήμερα είναι άστεγος στην Αθήνα. 
Ο Λάμπρος Μουστάκης γεννήθηκε στη Βραζιλία από Έλληνες γονείς. Έκανε ότι έπρεπε... για να έχει τα εφόδια για να ξεκινήσει μια ζωή χωρίς προβλήματα. Σπούδασε, έμαθε πέντε γλώσσες, έγινε τεχνίτης, δούλεψε σκληρά και απέκτησε οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο άνθρωπος αυτός εργάστηκε δώδεκα χρόνια στην Αργεντινή όταν χτυπήθηκε από την κρίση και έμεινε άνεργος.

Αστυνομικός κατηγορείται για βιασμό ανακρίτριας της Εισαγγελίας Αθηνών

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία ανακρίτριας που υπηρετεί στην Εισαγγελία Αθηνών που κατηγορεί 30χρονο αστυνομικό τμήματος Αλλοδαπών και έναν «συνεργό» του για βιασμό.

Η 40χρονη, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Βήμα της Κυριακής, στη μήνυση που έχει καταθέσει αναφέρει ότι γνώρισε τον αστυνομικό... σε μπαρ της Ίου το καλοκαίρι του 2009 και μεταξύ του αναπτύχθηκε φιλική σχέση. Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν και στην Αθήνα ενώ υπήρχε μεταξύ τους και επικοινωνία μέσω Facebook.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 έκλεισε ραντεβού σε μπαρ στο Γκάζι όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος κάποιος φίλος του αστυνομικού. Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ένας φίλος του, επίσης 30χρονος.

Κομμουνισμός και ...χολέρα!

Η χολέρα, ήταν μια φοβερή ασθένεια του μακρινού παρελθόντος, που εξολόθρευσε εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο. Μια «ξεχασμένη» ασθένεια στον σύγχρονο κόσμο.

Ξεχασμένη; Όχι, όπως φαίνεται. 

Επιδημία χολέρας, λοιπόν, έχει ξεσπάσει σ’ ένα απ’ τα τελευταία προπύργια του κομμουνισμού (αν και τελευταία τα θεμέλιά του τρίζουν επικίνδυνα), στην πολυαγαπημένη των Ελλήνων αριστερών Κούβα των Κάστρο και... μάλιστα στην πρωτεύουσα Αβάνα! Το γεγονός παραδέχτηκαν επισήμως και οι αρχές της Κούβας, που εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται σε ύπαρξη νεκρών:

«Τα κρούσματα εντοπίσθηκαν για πρώτη φορά στις 6 Ιανουαρίου και γίνονται ενέργειες για να περιοριστεί η λοιμώδης νόσος. Πενήντα ένα κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα. Χάρη στα μέτρα που υιοθετήθηκαν, η μετάδοση της νόσου έχει σχεδόν σταματήσει».

Στο δρόμο των αισχρών ...Σταμουλοκολλάδων ο πρώην μαρμαράς και νυν εργατοκηφήνας του Μετρό Α. Σταματόπουλος


Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου - εργατοκηφήνα του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλου και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, τον οποίο απείλησε με μήνυση για δηλώσεις που έκανε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Αιτία ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά "θέλω να ευχαριστήσω τους...

εργαζομένους του Μετρό που πήγαν στις δουλειές τους και αρνήθηκαν την πρόταση των συνδικαλιστών, αυτών που διορίστηκαν στα 50 τους και έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ", (σχετικό θέμα)  εξοργίζοντας τον κ. Σταματόπουλο, του οποίου ωστόσο δεν ανέφερε το όνομα.

340 σελίδες "καίνε" το ζεύγος των μεγιστάνων Άκη & Βίκυς Σταμάτη. Καταθέσεις εκατομμυρίων και σε Κίνα - Λίβανο - Σιγκαπούρη - Λιβύη!


Εισαγγελική έκθεση-κόλαφος, 340 σελίδων συνολικά, "καίει" Άκη Τσοχατζόπουλο & Βίκυ Σταμάτη, κάνοντας λόγο για χρήμα που δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, για καταθέσεις του πρώην υπουργού σε Κίνα, Λίβανο, Σιγκαπούρη και Λιβύη, αλλά και για γνώση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία ήξερε πολύ καλά από πού προέρχονται τα χρήματα που... κατασπαταλούσε.

Στην πολυσέλιδη έκθεση του, ο Εισαγγελέας Εφετών κ. Παναγιώτης Καραγιάννης υπέβαλλε πρόταση προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, για παραπομπή σε δίκη 20 κατηγορουμένων, συμπεριλαμβανομένου και του άλλοτε ισχυρού υπουργού Άμυνας.

Για τις καταθέσεις του Άκη στο εξωτερικό:

27 Ιανουαρίου Συναξαριστής


Ανακομιδή Λειψάνων Ιωάννου Χρυσοστόμου, Μαρκιανής Βασιλίσσης, Κλαυδιανού Οσίου, Δημητριανού Θαυματουργού, Άσκιοτ Βασιλέως, Τίτου Οσίου, Δημητρίου νεομάρτυρα, Πέτρου Ζβέρεφ.


Ανακομιδή Λειψάνων Ιωάννου Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως

Ο ιερός Ιωάννης ο Χρυσόστομος, επειδή δεν έκανε διακρίσεις ανάμεσα στα πρόσωπα στην απόδοση του δικαίου και έλεγχε και την ίδια την βασίλισσα Ευδοξία για τις παρανομίες και τις αδικίες της, εξορίσθηκε δύο φορές, αλλά και πάλι ανακλήθηκε από την εξορία. Εξορίστηκε όμως και πάλι για τρίτη φορά.
Η έκπτωση του ιερού Χρυσοστόμου από τον Πατριαρχικό θρόνο προκάλεσε σχίσμα μέσα στην Εκκλησία. Οπαδοί του, που καλούνταν «Ιωαννίτες», δεν αναγνώριζαν τον διάδοχό του, παρά τις επίμονες συστάσεις να υπακούσουν στους νέους εκκλησιαστικούς άρχοντες και να διαφυλάξουν την ενότητα της Εκκλησίας.
Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος οδηγήθηκε στην Κουκουσό και από εκεί στην Αραβισσό και έπειτα, στιν 10 Ιουνίου του έτους 404 μ.Χ., στην Πιτιούντα του Πόντου.
Η πορεία του μέχρι εκεί, ήταν όχι μόνο περιπετειώδης, αλλά κυριολεκτικά μαρτυρική, γεμάτη από κακουχίες και δεινοπαθήματα.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μπορεί να μας πίνουν το αίμα, αλλά μαλάκες δεν είμαστε, τους γνωρίζουμε! Τόσο αυτούς, όσο και τους δωσίλογους, τους πρόθυμους που προσλαμβάνουν ως χανουμάκια στις χώρες που υποδουλώνουν...


Η πρώην σοσιαλίστρια Cristine Lagarde, πρόεδρος του ΔΝΤ, τσουγγρίζει το κρασί της με εκείνο της κυρίας Rothschild, που τον λαιμό της στολίζει το κατ' εξοχήν μασονικό σύμβολο με τον Εωσφόρο

Εθεάθη τα ξημερώματα της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έξω από το αμαξοστάσιο στα Σεπόλια να τραβάει κόκκινες γραμμές!


Ναι ο Πάνος Καμμένος ομολογεί ότι χέστηκε πάνω του και τώρα κάθεται στ’ αυγά του μπροστά στο Αndricos… Ε ρε γλέντια αν βρεθεί αδέκαστος δικαστής!

Αφού ομολόγησε ο Αndricos στο δικαστήριο τα πάντα...
Την αδήλωτη Ελβετική εταιρεία i4sence που πλήρωνε το Ελληνικό δημόσιο...
Την αδήλωτη πληρωμένη του συμμετοχή στην εταιρεία Unigestion που πόνταρε στην πτώχευση της Χώρας μέσω των CDS...
Tην ταυτόχρονη εργασία του στην Τράπεζα της Ελλάδος που του έδινε πρόσβαση παντού....
Έφερε δικηγόρο μέλος του...

Αφού πλέον οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εχουν επιστρατευτεί και...

...τα ΜΜΜ είναι επιταγμένα, τότε -λένε δικηγόροι- οι επιβάτες δεν υποχρεούνται να πληρώνουν εισιτήριο για όσο χρονικο διάστημα διαρκεί η επίταξη και μην ξεχνάτε οτι η επίταξη των ναυτεργατων είχε διαρκεσει ενα χρόνο!

Συνέδριο μαϊμού στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ θα μεθοδεύσει συγχώνευση με ΝΔ και Σαμαρά για νέο κόμμα;

Σε συμφωνία-πακέτο έχουν καταλήξει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο;
«Όσοι ονειρεύονται το παλαιό ΠαΣοΚ χάνουν τον χρόνο τους. Το ΠαΣοΚ δεν ψάχνει τον παλαιό του εαυτό αλλά επινοεί και επιβάλλει τον νέο του εαυτό. Θα κινηθούμε με άλλες ταχύτητες»

Zαλίζουν οι μισθοί των παπαγάλων του MEGA



Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους.
To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την αγάπη προς το Μνημόνιο  και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:
O Γιάννης Πρετεντέρης δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και     η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ...
Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατομμύρια

Ο κόκκινος Πάνος στηρίζει τον …..κατάσκοπο… Βενιζέλο.

Δεν διαθέτει απόρρητα έγγραφα των Ενόπλων Δυνάμεων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε στη Βουλή ο υποτίθεται υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα. Άρα ψεύδεται ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

«Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον κ. Βενιζέλο. Από τα όσα μου είπε, αλλά και από αυτά που αντελήφθην από τα πρακτικά της συζήτησης και από την οφειλόμενη έρευνα, έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, σημειώνοντας ότι «όλος αυτός ο θόρυβος πρέπει να σταματήσει και να μην μεταφέρουμε στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων κομματικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις».

Καλά ρε Ρουπακιώτη ,μας... ΡΟΥμπωσες



Διατάξεις που αποτυπώνουν το νέο σχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης κατά της διαφθοράς, συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου για τα ναρκωτικά που κατατέθηκε στη Βουλή.

Με αυτό:

- Θα πληρώνουν και χρηματικό πρόστιμο, 50 φορές το χρηματικό ποσό που αξίωσαν ως φακελάκι, οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί. Δηλαδή θα ακριβύνει το φακελάκι, διότι είναι πλέον και το…ρίσκο.

- Θα δικάζονται σε δίκες εξπρές (στους 12 μήνες να έχει γίνει και η δίκη) και κατ’ απόλυτη προτεραιότητα όλες οι περιπτώσεις επίορκων υπαλλήλων του στενού όσου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, π.χ ΔΕΚΟ, κρατικών τραπεζικών υπαλλήλων κλπ, που διώκονται για κακούργημα. Το φακελάκι δεν είναι κακούργημα. Για τα υπόλοιπα υπάρχει… συντεχνιακή ασυλία.  

Ουδέν ..μονιμότερον εκ του ….προσωρινού



Μισό μισθό θα παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που καταθέτουν αίτηση συνταξιοδότησης έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απονομής της κανονικής τους σύνταξης.
Σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο θα αναρτηθεί την ερχόμενη Δευτέρα για δημόσια διαβούλευση, προβλέπεται η καθιέρωση του θεσμού της προκαταβολής της σύνταξης από το Δημόσιο.
Η προκαταβολή θα ανέρχεται στο 50% του βασικού μισθού, όπως έχει προαναγγείλει ο Σταϊκούρας.

Γιατί δεν παίρνει και τον …Λαυρεντιάδη που έχει τα… κονέ;



Mε πολλούς χρηματοδότες του επιχειρηματίες και επικεφαλής τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα ταξιδέψει ο Αντώνης Σαμαράς στο Κατάρ την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, για διήμερη επίσημη επίσκεψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr με πρωτοβουλία του ΣΕΒ θα συσταθεί ελληνο-καταριανό Επιχειρηματικό Συμβούλιο για την διευκόλυνση των δραστηριοτήτων ανάμεσα σε επιχειρήσεις των δύο χωρών. 

26 Ιανουαρίου Συναξαριστής


Ξενοφώντος και της συμβίας αυτού Μαρίας και των τέκνων αυτού Αρκαδίου και Ιωάννου, Συμεών Παλαιού, των Αγίων Ανανίου Πρεσβυτέρου, Πέτρου δεσμοφύλακος και επτά στρατιωτών, των Αγίων δύο Μαρτύρων, Αμμωνά Οσίου, Μνήμη του μεγάλου σεισμού, Γαβριήλ Οσίου, μνήμη ανακομειδής λειψάνων Οσίου Θεοδώρου Στουδίτου, Κλήμεντος Οσίου, Δαυίδ Βασιλέως, Αρκαδίου Οσίου, Γαβριήλ Μητροπολίτου, Κυρίλλου Μητροπολίτου.


Ο Όσιος Ξενοφών μετά της συμβίου του Μαρίας και των τέκνων Αρκαδίου και Ιωάννου (Εορτή Ξενοφών)

Ο Όσιος Ξενοφών κατοικούσε στην Κωνσταντινούπολη κατά τους χρόνους των αυτοκρατόρων Ιουστίνου Α’ (518-527 μ.Χ.) και Ιουστινιανού (527-565 μ.Χ.). Ήταν πλούσιος συγκλητικός και διακρινόταν για την βαθιά ευσέβειά του προς τον Θεό.
Είχε δύο παιδιά, τον Αρκάδιο και τον Ιωάννη. Μόλις αυτά τελείωσαν τα εγκύκλια γράμματα, τα έστειλε στη Βηρυτό της Φοινίκης, για να μελετήσουν και να σπουδάσουν τη νομική επιστήμη. Καθ’ οδόν το πλοίο με το οποίο ταξίδευαν ναυάγησε.
Διασώθηκαν όμως και μετέβησαν στα Ιεροσόλυμα όπου έγιναν μοναχοί. Οι γονείς τους, Ξενοφών και Μαρία, τους αναζήτησαν και πληροφορήθηκαν ότι διάγουν στην έρημο ασκητικό βίο, δόξασαν τον Θεό και αποταξάμενοι τον κόσμο, ακολούθησαν και αυτοί το μοναχικό βίο.
Ο Ξενοφών, η γυναίκα του και τα παιδιά τους πρόκοψαν τόσο πολύ στην αρετή και στη φιλανθρωπία, ώστε τους αξίωσε ο Θεός να επιτελούν και θαύματα.
Έτσι η θεία αυτή οικογένεια έζησε θεοφιλώς και κοιμήθηκε με ειρήνη.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ και... ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ....!!!!



Σε «βεντέτα» εξελίσσεται η αντιπαράθεση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μετά τις αιχμές που εξαπέλυσε ο κ. Δένδιας για την αποφυλάκιση των δύο πρόσφατα συλληφθέντων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Χθες ο Υπουργός απάντησε με τη φράση «και οι κρίνοντες κρίνονται» στην ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία καλούσε τους πολιτικούς να είναι «ιδιαίτερα προσεκτικοί» όταν αναφέρονται με δηλώσεις τους σε αποφάσεις και χειρισμούς δικαστών.
********
Κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Ν. Δένδια σημείωναν αργά χθες το απόγευμα:
********
 «Και οι κρίνοντες κρίνονται. 
Το σίγουρο είναι ότι εξαιτίας παραλείψεων μιας μειοψηφίας δικαστικών λειτουργών σήμερα διαφεύγουν τις συνέπειες του νόμου όχι μόνο τρομοκράτες αλλά και κατηγορούμενοι για πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις».
********
 «Τα φαινόμενα αυτά δυστυχώς» συνέχιζαν τα ίδια πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης «δεν έχουν προκαλέσει την ανησυχία της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, εξ όσων γνωρίζουμε.
********

Ενα "πικρό αντίο"...(με λουκέτο)

Λουκέτα...Λουκέτα...Λουκέτα...Χρέη...Χρέη...Χρέη...Ανεργια...Ανεργία...Ανεργία...Οργή αλλά και ενα πικρό "αντίο"...Γιατί; Πως καταντήσαμε έτσι την Ελλάδα; Γιατί η κλεπτοκρατία σκοτώνει τους εργαζόμενους έλληνες σήμερα; Γιατί "οι κυνηγοί κεφαλών" φέρνουν ΜΟΝΟ την απελπισία; ΜΟΝΟ όσοι έχουν κλεμμένα αντέχουν πλέον...(ή που "κληρονόμησαν" περιουσίες).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2013/01/blog-post_391.html#ixzz2Ih1f3GhR

Ερχονται και τα 9,2 δις

H Ελλάδα εξασφάλισε χθες και τη δόση Ιανουαρίου των 9,2 δισ. ευρώ, έπειτα από την απόφαση του Eurogroup, το οποίο «σημείωσε με ικανοποίηση ότι τα προαπαιτούμενα του Ιανουαρίου, που είχαν συμφωνηθεί με την τρόικα, επετεύχθησαν». Από τα 9,2 δισ ευρώ, τα 7,2 δισ. ευρώ προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα 2 δισ. ευρώ για τις ανάγκες του προϋπολογισμού. Τα ποσά θα εκταμιευθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ηταν ένα Eurogroup ανακούφισης για την Ελλάδα, με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να συγχαίρει τον Γιάννη Στουρνάρα για τη «σημαντική πρόοδο» που επετεύχθη. Τα προαπαιτούμενα ήταν κυρίως το φορολογικό νομοσχέδιο και η αύξηση της τιμής του ρεύματος. Στο ανακοινωθέν γίνεται αναφορά πάντως και στην επόμενη φορολογική ρύθμιση, για την οποία δεσμεύθηκε η κυβέρνηση, για την απλοποίηση της φορολογίας εισοδήματος.

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης εξέλεξαν επίσης χθες και επίσημα τον Ολλανδό Γερούν Ντέισελμπλουμ για τη θέση του προέδρου του Eurogroup. Ο Ντέισελμπλουμ διαδέχεται στη θέση αυτή τον Πρωθυπουργό και υπουργό Οικονομικών του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Εμφανώς συγκινημένος, ο λουξεμβούργιος Πρωθυπουργός έκλεισε την τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος του Eurogroup κάνοντας ειδική αναφορά στην Ελλάδα, για την οποία είπε πως νιώθει «μεγάλο θαυμασμό και αγάπη».

...ο πάντα αθώος, έντιμος και κρυστάλλινος πολιτικός Ευάγγελος Βενιζέλος. Τι σχέση έχει όμως ο Βενιζέλος με το Mall του Λάτση;



Το Mall και ο ταχυδακτυλουργός των νόμων Βενιζέλος
Πρωταγωνιστής της επικαιρότητας τις τελευταίες εβδομάδες είναι το θύμα των σκοτεινών σκευωριών, ο πάντα αθώος, έντιμος και κρυστάλλινος πολιτικός Ευάγγελος Βενιζέλος.
Χθες, με τη βομβιστική επίθεση, στο κάδρο της επικαιρότητας μπήκε και το εμπορικό κέντρο Mall του ομίλου Λάτση.
Τι σχέση έχει όμως ο Βενιζέλος με το Mall του Λάτση; Η απάντηση είναι, ότι...
η ύπαρξη του αμιγώς παράνομου και αυθαίρετου κατασκευάσματος Mall οφείλεται μεταξύ άλλων και στις γνωστές νομοθετικές ταχυδακτυλουργίες του  τότε υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου -πλέον δύσκολα βρίσκει κανείς νομιμοποιημένη παρανομία, προς όφελος της οικονομικής ελίτ, στην οποία να μην εμπλέκεται ο Βενιζέλος.
Άλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Προανακριτική για "Λίστα Λαγκάρντ". Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα;

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα προεδρεύει της Προανακριτικής Επιτροπής για την  υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ. Εκπλήσσει αυτή η επιλογή καθότι πριν από περίπου 3 χρόνια, ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξεως και νυν αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής, είχε εμπλακεί στο περίφημο σκάνδαλο με τα πυροσβεστικά ελικόπτερα, σκάνδαλο που ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο κατά περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί πως ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες του, αλλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ σε δίκη γιατί τα αδικήματα που του καταλογίζονταν είχαν παραγραφεί.

Παραπομπή Παπανδρέου ζητά ο Καμμένος...

"press-gr"
"Η ομολογία Λοβέρδου ότι υπήρχε σχέδιο εντάξεως της χώρας από τον κ. Παπανδρέου στον μηχανισμό στήριξης δείχνει ότι απαιτεί τώρα ο ελληνικός λαός να προχωρήσουμε στη μία και μόνη εξεταστική που είχε προαναγγείλει ο κ. Σαμαράς. Η τακτική, του να καλύπτει ο πρωθυπουργός της χώρας τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δεν μπορεί να συνεχιστεί",

Στις 10 Φλεβάρη ραντεβού για τα σπουδαία...



Πολλά διάφορα σήμερα... Πρώτο και πάνω απ’ όλα, στο ΠΑΣΟΚ οι ένοχοι της τραγωδίας αρχίζουν και δείχνουν ο ένας τον άλλον.
Από την μία πλευρά ο κ. Α. Λοβέρδος, ο μνημονιακός υπουργός που διέλυσε ουσιαστικά το σύστημα υγείας μας λέει από εχθές ότι είχε διαφωνήσει με την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο! Όποιος διαφωνεί ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ και δεν το ανακοινώνει μετά από 3 χρόνια κι αφού πρώτα έχει εφαρμόσει κατά τρόπο ανάλγητο το μνημόνιο στον τομέα που ήταν υπουργός.
Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός που με τις πολιτικές του επιλογές έβαλε την χώρα κάτω από τον μνημονιακό ζυγό. Τι απαντά λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου στον κ. Α.Λοβέρδο: «Η πολιτική μου δικαιώθηκε γιατί πλέον την υιοθετούν και την εφαρμόζουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι που τα προηγούμενα χρόνια την κατήγγειλαν».

H Μαριάννα Λάτση με τα μπουλντόγκ της...

Άρχισε το ξεπούλημα και εθνικού εδάφους στους τούρκους.



Ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά πρόκειται για πραγματική είδηση με σημαντικές επιπτώσεις στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απέναντι στην Τουρκία: Με σχετική αγγελία πώλησης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα privateislandsonline.com οι νησίδες Τοκμάκια στα ανοικτά του Μανταμάδου, πωλούνται, με εκκίνηση τα 4.000.000 ευρώ.
Οι βραχονησίδες βρίσκονται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι από την Β.Α ακτή της Λέσβου. Ελέγχουν το δίαυλο του νησιού με την μικρασιατική ακτή και κατά συνέπεια αποτελούν έδαφος υψηλού στρατηγικού ενδιαφέροντος.
Προφανώς, κάποιοι προδότες επεξεργάζονται τον τουρκικό εποικισμό των βραχονησίδων του Ανατολικού Αιγαίου, με απώτερο στόχο την μείωση της ελληνικής κυριαρχίας. Μέχρι σήμερα, τα νησάκια ενοικιάζονταν από τους

Οι LA TIMES προαναγγέλλουν και… δολοφονίες πολιτικών προσώπων



Νέο αμερικανικό τρομολαγνικό παραλήρημα από...Καλιφόρνια μεριά, που επικαλείται τηλεφώνημα, από..."άγνωστο που μιλούσε Αγγλικά και έχει δεσμούς με την Ελληνική τρομοκρατία" !!!!

Αναλυτικά δειτε εδω οι LA TIMES έγραψαν στο άρθρο κάποιας Anthy Carassava (για τόση εγκυρότητα μιλάμε):

 «Η έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο αναζωπυρώνει τους φόβους εξτρεμισμού στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της αμερικανικής εφημερίδας. Χτύπημα-σφραγίδα μιας...
«νέας γενιάς εξεγερτικών αναρχικών, μηδενιστών και ταραχοποιών της μεσαίας τάξης» θεωρούν οι ειδικοί την έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, σημειώνει η εφημερίδα «Los Angeles Times».

Λογαριάστε με 20 % μίζα πόσα άρπαξε ο Γιάννος



Φλέβα χρυσού, φαίνεται, ότι χτύπησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς στη προμύθια των στρατιωτικών ελικοπτέρων Απάτσι. Διαπιστώνουν ότι με ένα μαγικό τρόπο αγοράστηκαν σε διπλάσια τιμή επί υπουργίας στο Άμυνας κου Γιάννου Παπαντωνίου.
Λίγο πριν αναλάβει το υπουργείο ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου είχε εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ για αγορά 24 ελικοπτέρων Απάτσι. Έγιναν οι συνεννοήσεις για διακρατική προμήθεια με τις ΗΠΑ κόστος ορίστηκε στα 920 εκατ. δολάρια.

22 Ιανουαρίου Συναξαριστής


Τιμοθέου Αποστόλου, Αναστασίου του Πέρσου, Βικεντίου Διακόνου, των Αγίων Μαρτύρων Μανουήλ Επισκόπου, Γεωργίου Επισκόπου, Πέτρου, Λέοντος Επισκόπου, Σιωνίου, Γαβριήλ, Ιωάννου, Λέοντος, Παρόδου πρεσβυτέρου και των λοιπών 377, Αναστασίου Διακόνου, Ιωσήφ Ηγιασμένου, Μακαρίου εκ Ρωσίας, Ιωάσαφ Φωτιστού, Ανάμνηση ευρέσεως εικόνος Παναγίας Ελεηστρίας.


Ο Άγιος Τιμόθεος ο Απόστολος (Εορτή Τιμόθεος)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρέχουν οι Πράξεις των Αποστόλων και οι Επιστολές του Αποστόλου Παύλου, ο Τιμόθεος ήταν ο πιο αγαπητός μαθητής του και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αποστόλου Παύλου. Το όνομά του είναι ελληνικό και σημαίνει αυτός που τιμά τον Θεό, αλλά και αυτόν που τιμά ο Θεός.
Ο Άγιος Απόστολος Τιμόθεος γεννήθηκε μάλλον στα Λύστρα της Λυκαονίας ή πιθανών στη Δέρβη, από πατέρα Έλληνα Εθνικό και μητέρα πιστή Ιουδαία, προφανώς εκ γενετής και πιθανόν προσήλυτη, που ονομαζόταν Ευνίκη.
Κατά την μαρτυρία του Αποστόλου Παύλου, ήταν ευσεβής, όπως και η μαμή του, εκ μητρός, Λωίς.
Ο Τιμόθεος δέχθηκε από τις ευσεβείς αυτές γυναίκες την πρώτη θρησκευτική αγωγή και διδάχθηκε από βρέφος τα ιερά γράμματα. Με τον τρόπο αυτό προετοιμάσθηκε κατάλληλα να αποδεχθεί στη συνέχεια την Χριστιανική πίστη.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κατασχέσεις Ι.Χ. σε όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας.


Την πλήρη και απόλυτη εφαρμογή του νέου νόμου προκρίνει ο Υπουργός Οικονομικών κ.Στουρνάρας που βλέπει πλέον υστέρηση εσόδων και στο ποσό που είχε προβλεφθεί να εισπραχθεί από τα τέλη κυκλοφορίας.

Με εντολή του κ. Γιάννη Στουρνάρα, η Γενική Γραμματεία...
Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ξεκινήσει από το πρωί το έργο της διασταύρωσης στοιχείων,

Εξάμηνο μορατόριουμ με την τρόικα…


Ενα εξάμηνο μορατόριουμ, στη διάρκεια του οποίου δεν θα ανοίξουν νέα μέτωπα, όπως η λήψη πρόσθετων μέτρων ή η βιωσιμότητα του χρέους, αλλά ταυτοχρόνως δεν θα επιτραπεί στην Αθήνα να υπαναχωρήσει έναντι των συμφωνηθέντων, έχουν αποφασίσει οι δανειστές της χώρας...

Πράκτορες σε "τρελές" υποθέσεις

Δύο απίστευτες ιστορίες από τα άδυτα της ΕΥΠ


Η καταδίωξη λαθρομεταναστών, η συμπλοκή και μια περίεργη υπόθεση με λαθρεμπόριο τσιγάρων

Δύο απίστευτες ιστορίες καθημερινής τρέλας, με πρωταγωνίστρια την ΕΥΠ, φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Η πρώτη περίπτωση θεωρείται ιδιαίτερα μπλεγμένη, καθώς δύο λιμενικοί κατήγγειλαν υπαλλήλους της ΕΥΠ, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την υπηρεσία. Για ευνόητους λόγους, τα στοιχεία των εμπλεκομένων, που βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, δεν δημοσιοποιούνται.

Δανείζουμε 58,7 εκατ.ευρώ την Αλβανία...για να μας κουνιέται για την ΑΟΖ !!!!

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ερώτηση του υπέβαλαν, στις 17/12/2012, οι βουλευτές των Ανεξέρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης)..
Ας πάρουμε την ιστορία απ την αρχή...

Σύμφωνα με το ν.2663/1998(ΦΕΚ 274/3-12-1998) κυρώθηκε το πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας που υπεγράφη στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου του 1997.

Το πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών προέβλεπε την παροχή χρηματοοικονομικής βοήθειας ύψους είκοσι δις δρχ. (20δις) στην Αλβανία ως βοήθεια για την οικονομική ανόρθωση της. 
Από το ποσό των 20 δις συμφωνήθηκε

Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο... Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στην Αττική.

Προφυλακιστέος ο Αρχιφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιό κατάστημα κράτησης θα οδηγηθεί...
Αρνούμενος την κατηγορία, προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του το Σάββατο στον Ανακριτή και ο 45χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος υπηρετούσε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και πριν λίγες ημέρες συνελήφθη από άντρες του Λιμενικού Σώματος, για εμπορία ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και του επικεφαλής της κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή της δηλώσεις του δεύτερου σχετικά με την προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο...
A. Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, δήλωσε ότι ο ίδιος και ο Γιάννης Ραγκούσης και η Άννα Διαμαντοπούλου διαφώνησαν με την

Δείτε το νέο κοινό ευρωπαϊκό δίπλωμα οδήγησης

Στις Βρυξέλλες, παρουσιάστηκε Παρασκευή 18/1, το νέο κοινό ευρωπαϊκό δίπλωμα οδήγησης, το οποίο είναι διαθέσιμο ήδη από χθες  Σάββατο 19/1.

Τα νέα διπλώματα οδήγησης έχουν σχήμα πλαστικής πιστωτικής κάρτας με τυποποιημένη ευρωπαϊκή μορφή και αυστηρότερη προστασία της ασφάλειας. Θα αντικαταστήσει σταδιακά τα πάνω από 100 διαφορετικά χάρτινα και πλαστικά μοντέλα που, επί του παρόντος, χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 300 εκατομμύρια οδηγούς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η γυναίκα του Πούτιν σε μοναστήρι;

Φήμες λένε ότι ο γάμος τους έχει ουσιαστικά τελειώσει. Ορισμένοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κρύβει τη γυναίκα του σε... μοναστήρι.


Ηλεία: "Φύτρωσαν" συντρίμμια στην αυλή τους - Κατέρρευσε το γειτονικό σπίτι από την κακοκαιρία!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας οικογένειας στην Αμαλιάδα, όταν το πρωί της Παρασκευής άνοιξαν τα παράθυρα του σπιτιού τους...
και αντίκρισαν το διπλανό σπίτι γκρεμισμένο μέσα στην αυλή τους!
Την αρχική έκπληξη της οικογένειας του Βασίλη Καθόλου διαδέχθηκε η αγανάκτηση, αφού η κατάρρευση του γειτονικού σπιτιού ήταν κάτι αναμενόμενο, ωστόσο δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας, ούτε είχε προχωρήσει διαδικασία κατεδάφισης.

Όπως γράφει το patrisnews.com το σπίτι που κατέρρευσε, είχε πληγεί και από το σεισμό του 2008 και ουσιαστικά, όπως επισημαίνει στο patrisnews ο κ. Καθόλος, ήταν ετοιμόρροπο.

20 Ιανουαρίου Συναξαριστής


Κυριακὴ Τελώνου καὶ Φαρισαίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, των Αγίων Μαρτύρων Βάσσου, Ευσεβίου, Ευτυχίου και Βασιλείδου, των Αγίων Μαρτύρων Ιννά, Πιννά και Ριμμά, Πέτρου του Τελώνου, Θύρσου και Αγνής, Ευσεβίου Μάρτυρος, Άννης Μάρτυρος, Λέοντος του Μεγάλου, των Οσίων Ευθυμίου Ησυχαστού και Λαυρεντίου Εγκλείστου, Ευθυμίου Αρχιεπισκόπου, Ευθυμίου εκ Ρωσίας, Ζαχαρίου Νεομάρτυρος, Θεοδώρου Δικαίου, Ιωάννου Ιερομάρτυρος.


 Κυριακὴ Τελώνου καὶ Φαρισαίου Η πρώτη Κυριακή του Τριωδίου είναι αφιερωμένη στην διδακτική παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου, την οποία ο Κύριος διηγήθηκε, προκειμένου να διδάξει την αρετή της ταπεινώσεως και να στηλιτεύσει την έπαρση.
Ο ευαγγελιστής Λουκάς, με τρόπο λιτό, αλλά σαφέστατο, διέσωσε την παραβολή αυτή ως εξής:
«Εἶπε δὲ καὶ πρός τινας τοὺς πεποιθότας ἐφ᾿ ἑαυτοῖς ὅτι εἰσὶ δίκαιοι, καὶ ἐξουθενοῦντας τοὺς λοιπούς, τὴν παραβολὴν ταύτην· ἄνθρωποι δύο ἀνέβησαν εἰς τὸ ἱερὸν προσεύξασθαι, ὁ εἷς Φαρισαῖος καὶ ὁ ἕτερος τελώνης. ὁ Φαρισαῖος σταθεὶς πρὸς ἑαυτὸν ταῦτα προσηύχετο· ὁ Θεός, εὐχαριστῶ σοι ὅτι οὐκ εἰμὶ ὥσπερ οἱ λοιποὶ τῶν ἀνθρώπων, ἅρπαγες, ἄδικοι, μοιχοί, ἢ καὶ ὡς οὗτος ὁ τελώνης· νηστεύω δὶς τοῦ σαββάτου, ἀποδεκατῶ πάντα ὅσα κτῶμαι. Καὶ ὁ τελώνης μακρόθεν ἑστὼς οὐκ ἤθελεν οὐδὲ τοὺς ὀφθαλμοὺς εἰς τὸν οὐρανὸν ἐπᾶραι, ἀλλ᾿ ἔτυπτεν εἰς τὸ στῆθος αὐτοῦ λέγων· ὁ Θεός, ἱλάσθητί μοι τῷ ἁμαρτωλῷ.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους! Αναγνωρίζεται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιθάλψει όλη τη δυστυχία της Οικουμένης



Επιτέλους !
Αναγνωρίζεται η αυτονόητη για το Έθνος συνθήκη, ότι δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να περιθάλψει όλη τη δυστυχία της Οικουμένης, όση συμπόνια κι αν προκαλεί κάθε ατομική περίπτωση.
Επιτέλους !
Η αυτοκτονική τύφλωση μιας κοινωνίας από την ιδεολογική τρομοκρατία ανώριμων,  ιδιοτελών, «ανθρωπιστικών» ΜΚΟ, πολιτικοδημοσιογραφικών οργάνων των συμμοριών που φέρνουν λαθρομετανάστες, εργοδοτών του «δεκάευρου», ας λήξει.
Ας αναβλέψουμε.
Έστω και χάρις στην έξωθεν μαρτυρία.

 Προφήτης

Η πλήρης είδηση:

Η Τρόικα απαιτεί να απολυθούν 2.300 εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!



Είναι απίστευτο, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , η τρόικα απαιτεί από την κυβέρνηση να απολυθούν 2.300 εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από τους συνολικά 3.220 που υπάρχουν σήμερα. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο των τροϊκανών προκειμένου να δεχθεί το σπάσιμο της τράπεζας σε καλή και καλή και την αυτόνομη πορεία της πρώτης.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις για την απορρόφηση του ΤΤ από μια από τις συστημικές τράπεζες καθώς αυτές δεν υπέβαλαν δεσμευτική προσφορά. Έκτοτε άναψαν τα τηλέφωνα μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τρόικας, με αντικείμενο το business plan του νέου σχήματος. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για το ΤΤ, ωστόσο, το σενάριο των μαζικών απολύσεων προκαλεί τρόμο.
Οι πληροφορίες λένε ότι η τρόικα έχοντας υπόψη της την πρόταση της Alpha για διατήρηση μόνο 1.500 θέσεων εργασίας (και το ανώτερο 1.800 θέσεις), δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει το ΤΤ να απασχολεί το διπλάσιο προσωπικό.

To dress code στην Βουλή μας μάρανε….



Ο ένας πάει στη Βουλή με παλαιστινιακό μαντήλι. Ο άλλος φοράει αμπέχονο και μόνο το ταγάρι του λείπει για να το κάνει… Εξάρχεια. Ο τρίτος πάει με κοντομάνικα για να δείξει τα μπράτσα του και τα τατουάζ του σε μια κίνηση μεγάλης μαγκιάς.
Η άλλη γυναίκα βουλευτής φοράει μίνι ή έξωμα φορέματα και… κολάζει κόσμο.

Σε..ένα ..μπουρδέλο, όλες οι …πουτάνες…. παίρνουν ..πελάτες .



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Ρωσσώνη στα εξοπλιστικά ήταν και ο επικοινωνιολόγος Θεόδωρος Ασημακόπουλος, με εμπλοκή στις υποθέσεις Λ. Λαυρεντιάδη και Proton Bank, με υψηλές πολιτικές και επιχειρηματικές γνωριμίες, στενός συνεργάτης της εξαδέλφης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας κ.λπ. Γέννημα – θρέμμα της «ανανεωτικής» Αριστεράς, παλιός συνεργάτης του Λ. Κύρκου και συνέταιρος του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αργότερα επικοινωνιακού συμβούλου του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Μιλάει το… ουίσκι



Νέα εσωκομματική ένταση προέκυψε στους Ανεξάρτητους Ελληνες αφού ο Γιάννης Δημαράς έστειλε αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα και διεκδικεί χρήματα για την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο.

Μόνο με απόφαση υπουργού η ανάρτηση της σημαίας στα σπίτια μας .



Με αφορμή την πρόσφατη απαγόρευση Ελληνίδας να φωτογραφηθεί με την Ελληνική Σημαία στη Ακρόπολη και την ενημέρωσή μας ότι αυτό απαγορεύεται από σχετικό νόμο είπαμε να δούμε αν η απαγόρευση σταματά εκεί, και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας και στις οικίες μας.
Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α ο οποίος δεν έχει καταργηθεί βλέπουμε ότι η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Έσπευσαν όλοι να στηρίξουν τον τουρκαλά να μην στενοχωρηθεί ο Ερντογαν.



Αποκάλεσε Τούρκο και πράκτορα τον μουσουλμάνο βουλευτή Χατζή Οσμάν και κατέθεσε φωτογραφία του με τη σημαία της "αυτόνομης Θράκης".  
Κόκκινο  χτύπησε ο ραγιαδισμός στη Βουλή με αφορμή την τροπολογία που ορίζει ότι οι ιμάμηδες για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης θα προσλαμβάνονται από το Ελληνικό Δημόσιο. Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Π.Ηλιόπουλος αφού δήλωσε ότι η τροπολογία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και ονομάτισε τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οσμάν Χατζηοσμάν Τούρκο βουλευτή και πράκτορα. "Εύχομαι στην Ελληνική Βουλή να μην ξαναϋπάρξει Τούρκος βουλευτής" είπε και κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να φωτογραφίζεται με τη σημαία της αυτόνομης Θράκης.

Με ..φερετζέ την ..λίστα Λαγκαρντ



Παραποίησαν στοιχεία (έλλειμμα, χρέος κτλ), συγκάλυψαν θεόρατα σκάνδαλα (SIEMENS, υποβρύχια, Ολυμπιακούς Αγώνες, τεράστιους εξοπλισμούς, καταθέσεις στην Ελβετία-Λίστα Λαγκάρντ, κτλ), ακύρωσαν Συνταγματικές επιταγές, ενθρόνιζαν πρωθυπουργούς χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, “έδεσαν” την χώρα με μυστικές συμφωνίες και συμβάσεις, παραχώρησαν σε κατοχή, χωρίς πόλεμο, την χώρα και την κατάστησαν υποτελή και υπό στυγνή εκμετάλλευση και δεν βρέθηκε ούτε ένας “υπεύθυνος για αυτήν την τραγική κατάσταση της χώρας” στην φυλακή ή στο εκτελεστικό απόσπασμα. 
Έπρεπε συγχρόνως οι μεγαλοπιστωτές μας να κατοχυρώσουν το ότι θα πάρουν τα τοκογλυφικά αποτελέσματα των δανειακών-ληστρικών συμβάσεων τις οποίες υπέγραψαν εξ ονόματος της χώρας μας “Έλληνες πολιτικοί”. Πόσα κεφάλαια “άντλησαν” οι Έλληνες Τραπεζίτες υπο τύπον δανείων, κρατικών ενισχύσεων, κρατικών εγγυήσεων, και οιασδήποτε άλλης “βοήθειας” από το δανειζόμενον δια αυτούς Ελληνικό δημόσιο, δεν έμαθε ο Ελληνικός λαός, υπεύθυνα από τα χείλη των πολιτικών “ανδρών” του σημερινού “πολιτικού συστήματος”.

Ανέλαβαν την ευθύνη για 21 εμπρηστικές επιθέσεις



Πριν από λίγο, με προκήρυξη, στο γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου - indymedia  
Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη... 

Ανάληψη ευθύνης για 3ήμερο μπαράζ εμπρησμών

Όσο μας χτυπάτε θα απαντάμε.

Εκκενώσατε τα κτίρια μας, φυλακίζετε τους συντρόφους μας, χτυπάτε τις πορείες μας. Σας καίμε τα γραφεία, τις τράπεζες και τις υπηρεσίες σας. Καταστέλλετε το ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό κίνημα για να "πουλήσετε" ησυχία τάξη και ασφάλεια. Μας επιτίθεστε για να κλείσετε το μάτι στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους σας που παρεκκλίνουν προς την χρυσή αυγή, για να τους δείξετε πως είστε επίσης φασίστες. Προσπαθείτε να διατηρήσετε την κυριαρχία σας επενδύοντας στην αντιμετώπιση της "ανομίας". Μας πολεμάτε για να κρύψετε τα ξεφτιλισμένα σκάνδαλα σας, τη διαφθορά και τις διαπλοκές σας.