Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Το ΔΝΤ ετοιμάζεται να στείλει τους μνημονιακους στο Γουδί!


 Τους προδότες, πάντα τους σκότωναν τα αφεντικά τους.... Ας ελ΄πίσουμε πως θα μας δώσουν την ευκαιρία να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Πόπη Σουφλή

Ανακύκλωση πολιτικών σκουπιδιών κατηγορίας CCC


 Υπάρχει φωνή Λαού για να υπάρξει Οργή Θεού;



ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ


Τουλάχιστον οι πόρνες, στην εκπόρευσή τους, κρατούν την ψυχή τους καθαρή... Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μαύρες ψυχές... Τι σου  κάνει ο ... ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ που έχει απλώσει τα πλοκάμια του και στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....
ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ!

Πόπη Σουφλή
Εχουμε πόλεμο...

Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ 200.000 και σου κανουν μήνυση οτι τους εξαπατησες και επρεπε να παρεις λιγοτερα... 

Πληθαίνουν οι αναφορές για ποινικοποίηση εκ μέρους των τραπεζών με την αποδοχή της δικαστικής εξουσίας, περιπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων τραπεζών, όπως στεγαστικών δανείων, συμβάσεων leasing ή δανείων αγοράς αυτοκινήτων. 

Οι τράπεζες καταθέτουν μηνύσεις ως δήθεν εξαπατηθείσες από τους πολίτες καταναλωτές κατά την σύναψη δανείων που δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν. Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. Προβαίνουν σε επανεκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και... 

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!

Η απόλυτη λύση .... κάτι πολύ απλό απόλυτα νόμιμο χωρίς κόστος .... το μόνο που χρειάζεται είναι η θέλησή μας να γκρεμίσουμε το σάπιο σύστημα .....ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση .....


ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ .....αν πραγματικά μας ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών μας ας ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε εμπράκτως για αυτό.

Κάντε αναζήτηση στο google στο «bank run»... Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες ούτε διαδηλώσεις . Αυτό που φοβάται και τρέμει όμως είναι ο εφιάλτης ενός bank run. Τι είναι αυτό; Run = τρέχω και bank = τράπεζα!

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...



15
● Καλά είπαν αυτοί που ξέρουν... Ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει τον Οκτώβριο. Αν υπάρχει κυβέρνηση...

● Ο προχθεσινός «ανασχηματισμός» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «για χάρη του σταυραετού, γάμα κι εσύ χελώνα...». Γάτα ο Αντωνάκης, έψαχνε να βρει κάποιους για να «καούν πολιτικά» και τα κατάφερε...ο οπλαρχηγός της Πύλου.

● Ο φίλος μου ο Κουβέλης προσπάθησε να κερδίσει πόντους, αλλά βρέθηκε στους ...λόγγους.

● Αυτά τα ρεμάλια στην ΕΡΤ ( εννοώ τους χρυσοπληρωμένους), δεν θα τα μαζέψει κανένας εισαγγελέας ;

● Που είναι κ. Σαμαρά ο εισαγγελέας διαφθοράς, να βάλει χειροπέδες σ΄αυτά τα κοπρόσκυλα της ΕΡΤ, που εξ αιτίας τους παρά λίγο να ...καταστραφεί η χώρα ;

● Τον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, θα τους γράψει η ιστορία, έστω και ... στ’ αρχίδια της.

● Μετά την ανάληψη του υπουργείου Υγείας από τον κ. Γεωργιάδη, εξαφανίστηκαν όλοι οι άρρωστοι από τα Νοσοκομεία. Θα έκανε είπαν, σε όλους κλύσματα...

ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ - ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!



Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. 

Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε «η καπνισμένη κάνη», που αποδεικνύει, μια για πάντα, την πλήρη απάτη της συμβατικής βιομηχανίας του καρκίνου. 

Δ.Ν.Τ : Δεν φταίμε εμείς ..ο …όφις μας παρέσυρε.



Σημαντική διάσταση απόψεων ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης προκύπτει από το εμπιστευτικό έγγραφο του ταμείου που αποκάλυψε την Τετάρτη η Wall Street Journal.
Όπως προκύπτει από το έγγραφο το ΔΝΤ ήταν από την αρχή αντίθετο στην ένταξη της χώρας μας στο πακέτο διάσωσης καθώς δεν πληρούσε τα τρία από τα τέσσερα σχετικά κριτήρια. Μάλιστα το ταμείο παραδέχεται ότι παρέβη τους ίδιους του τους κανόνες για να κάνει το διογκούμενο χρέος της Ελλάδας να φαίνεται βιώσιμο, παρά το γεγονός ότι από την αρχή του προγράμματος μέχρι και σήμερα δημοσίως τα στελέχη του υποστηρίζουν το αντίθετο.
Οι συντάκτες του άρθρου να υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο όφελος από το «πακέτο» του 2010 δεν το καρπώθηκε τόσο πολύ η Ελλάδα όσο ευρύτερα η Ευρωζώνη στην οποία «έδωσε χρόνο να χτίσει ένα τείχος προστασίας που θα προστάτευε τα υπόλοιπα ευάλωτα κράτη-μέλη και απέτρεψε πιθανές σοβαρές επιπτώσεις για την παγκόσμια οικονομία», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Φύσηξε αέρας ανανέωσης στην Ν.Δ. Δεν τα παίρνει τα παλιόπανα να ησυχάσουμε



Με επιστολή του ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γνωστοποίησε την ένταξη των μεγάλων αγωνιστών και βουλευτών Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου και Λευκάδας κ. Θεόδωρου Σολδάτου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα τα ονόματα  της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ αγΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΙΣΤΑ)

Συνεχίζουν το θεάρεστο έργο οι υιοί Σιουφα



Με το «ένδυμα» της εμπορικής ή της νομικής εταιρείας, δικηγόροι ασκούν πρακτικές εισπρακτικών εταιρειών και πιέζουν τους οφειλέτες να αποπληρώσουν τα χρέη προς τις τράπεζες υπό την απειλή δικαστικών κινήσεων.
Στην περίπτωση της δανειολήπτριας- των οποίων τα στοιχεία έχει στη διάθεσή του το newpost  η «όχληση» έγινε για την υπέρογκη οφειλή... των 109 ευρώ.
Η συγκεκριμένη δανειολήπτρια δέχτηκε τηλεφώνημα από μια νεαρή υπάλληλο που συστήθηκε ως ιδιαιτέρα δικηγόρου των Αθηνών να προβεί σε εξόφληση ή διακανονισμό του ποσού.
Το newpost κάλεσε σε όλα τα τηλέφωνα από τα οποία δέχτηκε την «όχληση» η συγκεκριμένη δανειολήπτρια με το... δυσθεώρητο χρέος.
Μετά από πολλές περιπέτειες  και πολλούς υπαλλήλους που έκλειναν το τηλέφωνο όταν ζητούσαμε να μιλήσουμε προσωπικά με τη δικηγόρο, καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί της.

Ιγνάτιε πες… αλεύρι… ο… Λούλης σε γυρεύει.



Όλα όσα καταγγέλλει τώρα ξεκίνησαν προ δεκατεσσάρων ετών, όταν ο αλευροβιομήχανος Κ. ΛΟΥΛΗΣ , στη μνήμη της μητέρας του Εύης Λούλη, έκανε δωρεά προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ποσού 100 εκατομμυρίων (!!!) δρχ., ώστε να δημιουργηθεί στον Αλμυρό το "ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΥΗΣ ΛΟΥΛΗ 'Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ'".
Σύμφωνα με τις καταγγελίες  δημιουργήθηκε ίδρυμα που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα στο οποίο εμπλέκεται και η σύζυγος του χωρίς καν το γνωρίζει η ίδια, ενώ τα 100 εκατ, δραχμές αγνοούνται.

Δεν πρόλαβε να ορκιστεί και βγήκε για ψηφοθηρία. Θα σας φτιάξει και γεφύρια ..ζώα.



Σύσκεψη υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου του, αλλά και για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο διοικητήριο Λακωνίας, στη Σπαρτη

2 Ιουλίου Συναξαριστής


Κατάθεσις Τιμίας Έσθητος Θεοτόκου, Ιουβεναλίου Πατριάρχου, Κοΐντου, Λάμπρου Νεομ., Ανθίμου Γέροντος και των συν αυτώ, Ευτυχιανού Μάρτυρα.


Κατάθεσις Τιμίας Ἐσθῆτος τῆς Θεοτόκου

Δυὸ πατρίκιοι, οἱ αὐτάδελφοι Γάλβιος καὶ Κάνδιδος, πηγαίνοντας στὰ Ἱεροσόλυμα νὰ προσκυνήσουν, ἔφτασαν στὴν Παλαιστίνη. Κατὰ τὴν ἐπίσκεψή τους στοὺς Ἁγίους Τόπους, συνάντησαν μία Ἑβραία, ἡ ὁποία εἶχε στὴν κατοχή της καὶ φύλαγε μὲ πάρα πολὺ μεγάλη εὐσέβεια, μέσα σὲ εἰδικὸ κιβώτιο τὴν τίμια Ἐσθῆτα (φόρεμα) τῆς Παναγίας. Τότε οἱ Γάλβιος καὶ Κάνδιδος, ἀφοῦ προσκύνησαν τὸ ἱερὸ ἔνδυμα, ἔβαλαν σκοπὸ νὰ τὸ μεταφέρουν στὴν Κωνσταντινούπολη.
Ἀφοῦ ἔφτασαν στὰ Ἱεροσόλυμα καὶ προσκύνησαν, στὴν συνέχεια κατασκεύασαν ἕνα εἰδικὸ κιβώτιο, ὅμοιο μὲ αὐτὸ ποὺ εἶχε ἡ Ἑβραία γυναῖκα καὶ φύλαγε τὸ φόρεμα τῆς Θεοτόκου. Τὸ κιβώτιο αὐτό, χωρὶς νὰ τοὺς πάρει εἴδηση ἡ γυναῖκα, τὸ ἄλλαξαν μὲ αὐτὸ ποὺ περιεῖχε τὴν τιμία Ἐσθῆτα, χωρὶς νὰ τοὺς πάρει εἴδηση.
Ἔτσι λοιπὸν πῆραν τὸ κιβώτιο μὲ τὸ ἱερὸ ἔνδυμα καὶ ξεκίνησαν γιὰ τὴν Κωνσταντινούπολη. Ὅταν ἔφθασαν στὴν Πόλη, προσπάθησαν νὰ κρύψουν αὐτὸν τὸν πολύτιμο θησαυρὸ στὶς Βλαχέρνες.
Ἐπειδὴ ὅμως δὲν μποροῦσαν νὰ τὸ κρύψουν, γνωστοποίησαν αὐτὸ τὸ γεγονὸς στὸν αὐτοκράτορα τῆς Πόλης.