Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Το δράμα της Τίνας: Δεν τα βγάζω πέρα με 141.000 δολάρια

Η κολλητή του Γιώργου Παπανδρέου αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες στην Κένυα

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο Ναϊρόμπι όπου μένει πλέον μαζί με τον γιο της και την μητέρα της μίλησε η Τίνα Μπιρμπίλη. Η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου, εργάζεται στο γραφείο του ΟΗΕ στην περιοχή ως εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του.

Οπως σημειώνει το protothema.gr, η κυρία Μπιρμπίλη έχει νοικιάσει ένα μεγάλο σπίτι στη περιοχή Hill View Estate, σε μια ελιτίστικη περιοχή που επιλέγουν για να μείνουν κυρίως Ινδοί επιχειρηματίες. Τα ενοίκία εκεί ξεκινούν από 2.500 ευρώ το τετραγωνικό και ανεβαίνουν ανάλογα με τις ανέσεις που προσφέρει η κάθε κατοικία, ενώ αναγκάζεται να δαπανά ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τη φύλαξη τόσο του σπιτιού της, όσο και την προσωπική της, καθώς η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Κένυας χτυπάει κόκκινο.

«ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ»: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ και Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ (ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΙΚΟΥ) και ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΝΑ... ΚΑΝΟΥΜΕ...!!!

Ο «ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΡΟΣ και ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ...ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...!!! 

Ά, όλα κι'όλα...
Μπορεί να γουστάρουμε Σαμαρά, αλλά μέχρι του σημείου εκείνου πού δεν θα κάνει παρέμβαση ο...Αντώναρος...!!!
Εκεί κατεβάζουμε ρολά...
Δεν ξεχνάμε αυτο το περίφημο και σπάνιο είδος «ανθρωποδιωκτικού» από την εποχή πού διέπρεψε ως εκπρόσωπος τύπου
Διαβάστε Περισσότερα

«Δυστυχισμένοι Έλληνες. Αναθεματισμένοι κυβερνήτες» Μακρυγιάννης


20140407-213146.jpg
«Για να σωθεί η Ελλάδα /στους καιρούς τους ύστατους/
θέλει έναν Καιάδα /γκρεμοτσακίστε τους»
Ν. Γκάτσος
Γραφει ο Δημητρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς
Το νεοελληνικό κράτος το ελευθέρωσαν οι Έλληνες, αλλά το έστησαν οι Βαυαροί και το κυβερνούν 10-15 οικογένειες, δυναστείες πολιτικών. Το κράτος αυτό, αντί να αναδείξει τις αρετές του λαού, την αντοχή, την καρτερία, το πνεύμα θυσίας και αυταπάρνησης, που το κράτησαν όρθιο στα χρόνια της πολυαίωνης σκλαβιάς, «φρόντισε» να εκλύσει τις χειρότερες
ροπές του και να υποσκάψει τον εσώτερο χαρακτήρα του, το φιλότιμό του. Από την πρώτη ημέρα του ελεύθερου βίου του, οι δαίμονες της πατρίδας, οι πολιτικοί του, κατακερμάτισαν τον λαό σε κομματικά σουλτανάτα. «Οι πολιτικοί μας και οι ξένοι τρώγονταν και καθένας κοίταζε να περισκύση η δική του φατρία. Άλλος το ήθελε Αγγλικόν, άλλο Ρούσικον, άλλος Γαλλικόν… τήραγαν να πάρουν κάνα λεπτό, ότι εις την Ελλάδα ηύραν αλώνι ν’ αλωνίσουν». (Μακρυγιάννης,

Μήνυση Μακρή – Καπερνάρου για το χρέος του Mega σε ασφαλιστικά ταμεία!


Στις 19/7/2013 καταθέσαμε από κοινού οι Βουλευτές Ν. Κοζάνης, Κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Κος Βασίλειος Καπερνάρος την υπ. αριθμ. Ερώτηση-αίτηση κατάθεσης εγγράφων 13157/277/2013 με θέμα “Οφειλές της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο MEGA CHANNEL, ύψους 1.350.000 ευρώ προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας”.

Από τις απαντήσεις που λάβαμε από τα αρμόδια Υπουργεία (Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Αριθ.Πρωτ.7017/4/16741, Υπουργείο Οικονομικών Αριθ.Πρωτ. ΓΚΕ 1133417 EΞ 2013/5020) δεν απαντήθηκαν επαρκώς τα ως άνω ερωτήματα γι’ αυτό και στις 23/9/2013 επανήλθαμε με την υπ. αριθ. 1886/244/23/9/2013 ερώτηση- αίτηση κατάθεσης εγγράφων με θέμα “Διευκρινίσεις σχετικά με τις οφειλές της εταιρίας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο MEGA CHANNEL προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων στα σώματα Ασφαλείας”.

Από τις απαντήσεις που λάβαμε από τα αρμόδια Υπουργεία (Υπουργείο Οικονομικών, Αριθ.Πρωτ.ΓΚΕ 1156084 ΕΞ 2013/710, Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Αριθ. Πρωτ. 7017/4/16946, Υπουργείο Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αριθ. Πρωτ. 823, Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Αριθ. Πρωτ. Φ90022/29659/3327) δεν προκύπτει ξεκάθαρα ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν αποδοθεί τα οφειλόμενα ποσά προς το ελληνικό Δημόσιο.

Για τους λόγους αυτούς σας διαβιβάζουμε τα σχετικά αναφερόμενα έγγραφα και αιτούμαστε όπως προβείτε σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν, σύμφωνα με τα ανωτέρω έχουν τελεστεί οικονομικά ή οποιουδήποτε άλλου είδους αδικήματα, με θετικές πράξεις ή παραλείψεις, από ιδιώτες ή δημοσίους λειτουργούς και να εντοπισθούν οι δράστες αυτών.

Οι αναφέροντες Βουλευτές

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ

8 ποδοσφαιριστές τραυματίες από κεραυνό


Παρολίγον τραγωδία σε γήπεδο της Αυστρίας
Οκτώ ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, όταν στο γήπεδο όπου έπαιζαν έπεσε κεραυνός.

Στο γήπεδο που διεξαγόταν το παιχνίδι τρίτης κατηγορίας είχε ξεσπάσει καταιγίδα και λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση έπεσε ένας κεραυνός με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ παίκτες που έκαναν προθέρμανση.

Ο ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε πιο σοβαρά από όλους, όπως γράφει το sofokleous in, ήταν ο 24χρονος Τόμας Βάλντερ, στον οποίο χρειάστηκε να γίνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση για να συνέλθει, ενώ διακομίσθηκε και σε νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Ο Βάλντερ ετέθη σε τεχνητό κώμα έτσι ώστε να μπορέσει το σώμα του να γιατρευτεί.

briefingnews.gr

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γιάννος Παπαντωνίου...


Θα πληρώσει 100.000 ευρώ για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες...
Με χρηματική εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, μετά την απολογία του για δυο πράξεις ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μια εκ των οποίων τιμωρείται σε...

Ρουσφέτι Βενιζέλου στον Μπουτάρη...

Bουλευτής του ΠΑΣΟΚ άσκησε βέτο...


Μεγάλο σάλο προκάλεσε η πρωινή είδηση για το μπλοκάρισμα της υποψηφιότητας του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη. Τελικά όμως φαίνεται ότι...

Προφυλακίστηκαν 6 σωφρονιστικοί των φυλακών Νιγρίτας...

Αναμεσά τους και ο πρόεδρός τους...

Εντάλματα προσωρινής κράτησης σε έξι σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας εξέδωσε η ανακρίτρια Σερρών, μετά την σημερινή τους απολογία.

Συμφώνα με...

Δένδιας και Αθανασίου ‘δώσαν εντολή στην Κουτζαμάνη…

και κείνη έσπευσε να την εκτελέσει…

Νέα επίθεση, το βράδυ, κατά του πρωθυπουργού, των υπουργών Δένδια και Αθανασίου αλλά και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Φοβήθηκαν, τις…

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ…

λόγω Μπαλτάκου…

Εμφανώς κερδισμένος πολιτικά βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη δημοσιοποίηση του διαλόγου του καρατομηθέντος γ.γ. της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Η...

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα...

Σε απεργιακό κλοιό η χώραΠαραλύει σήμερα ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας της χώρας λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην...

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Δύσμοιρη Ελλάδα...

Του Σάββα Καλεντερίδη

«ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ…»
Με ζήλο στα σκολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά!
Χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά 
και τρέμουν του λαού την παρουσία.
Κι αν στα βουνά κράξ’ η τρομπέτα: «Ανάστα!»
θα τρέξουν τον οχτρό να διπλαρώσουν,
να ξαναδέσουν τη φτωχιά πατρίδα, 
κι όσοι απροσκύνητοι, όλους ντουφεκίδι.
Μακρυγιάννη, οι πληγές σου από τα βόλια 
τρέχαν αίματα κι όμπυο ολοζωής,
μα τώρα διπλοτρέχουνε, Πατέρα, 
της ψυχής σου οι πληγές από ντροπή.
Αυτό το ποίημα του Κώστα Βάρναλη (φώτο), ενός Έλληνα του Μείζονος Ελληνισμού, επιλέξαμε για να αρχίσουμε το σημερινό μας άρθρο, το οποίο δικαιωματικά είχαμε αποφασίσει να αφιερώσουμε στον Ερντογάν και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Τουρκίας, πλην όμως οι εξελίξεις που σχετίζονται με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη μας υποχρεώνουν να ασχοληθούμε με τα ημέτερα...

Zeit on Line: Η Ελλάδα έχει πλέον σωθεί

"Η κυβέρνηση στην Αθήνα δεν χρειάζεται επιπλέον πακέτο διάσωσης", δηλώνει ο ειδικός σε θέματα στρατηγικής επενδύσεων Andrew Bosomworth. Αναλυτικά η συνέντευξή του στο Zeit on Line

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και οι προοπτικές ανάκαμψης είναι το θέμα της συνέντευξης του ειδικού σε θέματα επενδύσεων Andrew Bosomworth στο δημοσιογράφο Ζαχαρία Ζαχαράκη, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα Zeit On Line.
Η συνέντευξη φέρει τον τίτλο «Η Ελλάδα έχει σωθεί» και υπότιτλο...

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη γκάφα μετά την πρόταση μομφής!

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη γκάφα μετά την πρόταση μομφής!Δύο φάουλ μέσα σε μία εβδομάδα
Τα πρώτα δειλά χαμόγελα έσκασαν στην κυβέρνηση όταν είδαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέπεσε για μία ακόμη φορά σε μία κορυφαία πολιτική γκάφα. 

Στελέχη εξηγούν ότι 
"συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αφήνεις τον άλλο να σέρνεται στο πρόβλημα του και δίνεις χειρουργικά χτυπήματα, αποφεύγοντας όμως εσύ να μπεις στη δίνη του κυκλώνα"
Αυτή την βασική αρχή αγνοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είτε με την προ ημερησίας είτε με την αμέλεια να προνοήσει να μαζέψει τα στελέχη του και να δώσει γραμμή,....

Πώς ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση

Προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κυβέρνηση γενικότερα, για την στάση που κρατάει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου...όσον αφορά την συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση.

Οι αποκαλύψεις των συνομιλιών του γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως εκτός από τρικυμία στο κόμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, φέρνουν στα άκρα την ισορροπία της κυβερνητικής πλειοψηφίας και την σύνθεση του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου σε παρέμβασή του...

στο συνέδριο «Ideas Lab 2014» δήλωσε ευθέως πως υποστηρίζει την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εγκαταλείψει την κυβέρνηση ενώ ερωτώμενος αν θα πάει η χώρα σε εκλογές σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο απάντησε πως:

NA ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
«Το ζητούμενο ήταν, σε ένα δήμο και μια πόλη όπου έχουν δοκιμασθεί οι δημότες με τον τρόπο που έχουν δοκιμασθεί μέσα στην κρίση, να αλλάξει ο τρόπος διακυβέρνησης της πόλης. Να μπουν τα θεμέλια της...
εξυγίανσης του δήμου. Να βάλουμε μπροστά το στρατηγικό σχέδιο για την πόλη. Κι επειδή αυτό δεν μπορούσε να γίνει μέσα σε τρία χρόνια και τρεις μήνες, ζητάω μια δεύτερη θητεία που θα φθάσει μέχρι το 2019, για να μπορούμε πλέον να μιλάμε για την Αθήνα του 2020». Αυτά σημειώνει, ανάμεσα στα άλλα, ο δήμαρχος Αθηναίων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή τηλέοραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει με έμφαση ότι απόδειξε πως «δεν είμαι κομματικός υποψήφιος. Γιατί αν «ανήκεις» σε πολλούς, στην ουσία δεν ανήκεις σε κανέναν. Και το ξέρουν όλοι αυτοί. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και είναι μια απάντηση σε όσους, όντας υποψήφιοι που βγήκαν από ένα κομματικό θερμοκήπιο, προσπαθούν να κολλήσουν αυτή τη ρετσινιά και στους άλλους».

300 εκατομμύρια Ευρώ εξαφάνισε ο Παπανδρέου!


20140405-195011.jpg
Σύμφωνα με τις διαρροές των πορισμάτων στο Πρωτο Θεμα που ειναι σιγουρα δουλειά Βενιζέλου, το νούμερο που προκύπτει ειναι ιλιγγιώδες! 300 εκ. Ευρώ, πολλά απο αυτα χωρις παραστατικά.
Οταν για 150,000 ΕΥΡΩ ένας οποιοσδήποτε διαχειριστής ακομα και ΟΕ, θα πήγαινε για κακούργημα!
Εχει τεράστιο ενδιαφερον να δουμε αν...

Μαντέψτε με ποιον έκανε (ξανά) συμφωνία ο Στουρνάρας για "έξοδο στις αγορές" με επιτόκια Μποτσουάνας και μυστικούς όρους...

Μαντέψτε με ποιον έκανε (ξανά) συμφωνία ο Στουρνάρας για "έξοδο στις αγορές" με επιτόκια Μποτσουάνας και μυστικούς όρους. Με την εταιρεία που διώκεται σε όλες τις...

Ο Μπεγλίτης ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό...

Ο Μπεγλίτης ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.
Υπενθυμίζω:
είναι εκείνος που διέταξε τον στρατό να επέμβει κατά διαδηλωτών, και όταν η στρατιωτική ηγεσία δήλωσε πως υπηρετεί το σύνταγμα, τον λαό και την πατρίδα, την κλάδεψε αδιαφορώντας για τις...

Βίντεο από συνάντηση του Σαμαρά με τον Θεό παρουσιάζει το Μαξίμου. Του Πιτσιρίκου

Σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο Αντώνης Σαμαράς που έχει γελοιοποιηθεί εντελώς μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με την στιχομυθία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζεται να ανεβάσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο από τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Θεό.
Στο βίντεο εμφανίζεται ο Θεός να συζητά με τον Σαμαρά στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.
Η συνάντηση Σαμαρά-Θεού γίνεται σε πολύ φιλικό κλίμα -μας έχει ενημερώσει άλλωστε ο Σαμαράς πως τα λέει συχνά με τον φίλο του το Θεό-, και κάποια στιγμή ο Θεός λέει στον Σαμαρά πως κι Αυτός κατάγεται από την Μεσσηνία, οπότε πρέπει κι Αυτόν να Τον διορίσει κάπου.
Ο Θεός λέει πως ο Σαμαράς είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και πιστός χριστιανός αλλά έχει δίπλα του ανθρώπους –όπως ο Μπαλτάκος- που τον

Έτσι θα κάνεις τη φορολογική σου δήλωση

Το κλασικό «βιβλιαράκι» για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων το οποίο κάποτε ερχόταν με το ταχυδρομείο στο σπίτι των φορολογουμένων σηματοδοτώντας την έναρξη της περιόδου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αναρτήθηκε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων.
Ούτως ή άλλως φέτος, όλοι οι φορολογούμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους, τα εκκαθαριστικά εκδίδονται αυτόματα με την υποβολή της δήλωσης και μπορούν να τυπωθούν από το φορολογούμενο, οι δόσεις πληρωμής του φόρου είναι προκαθορισμένες (τέλος Ιουλίου, τέλος Σεπτεμβρίου, τέλος Νοεμβρίου) για όσους έχουν χρεωστικό αποτέλεσμα και γενικότερα οι φορολογούμενοι δεν θα πρέπει να περιμένουν κανένα ...γράμμα από

Στις αγορές, πτωχευμένοι! του Γιάνη Βαρουφάκη

Το σχέδιο του Βερολίνου για την Ελλάδα των επόμενων ετών έχει πλέον παγιωθεί. Τι περιέχει; Ας ξεκινήσουμε από το τι δεν περιέχει.
1. Δεν περιέχει το κούρεμα, το οποίο θα μπορούσε να βγάλει το ελληνικό κράτος από την διαχρονική κατάσταση χρεοκοπίας (κοινώς την αδυναμία να εξυπηρετεί τα χρέη του μακροπρόθεσμα, ακόμα και μετά από μια γενναία επιμήκυνση μετά μείωσης του επιτοκίου κατά μισή με μία μονάδα).
2. Δεν περιέχει καμία πρόβλεψη για κοινό, ευρωζωνικό χρέος (π.χ. ευρωομόλογα).
3. Δεν περιέχει νέο επίσημο δάνειο, το οποίο να καλύπτει τις μελλοντικές δανειακές ανάγκες του

Ιζνογκούντ ο Βενιζέλος

Από τη μία ο Γ. Παπανδρέου, που ζητά να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, και από την άλλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που κάνει επανεμφάνιση ως Ιζνογκούντ και εγγυητής της κυβέρνησης και της σταθερότητάς της, επιβεβαιώνουν τη ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, ετεροχρονισμένα.
Χθες, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το μόνο που δεν είπε μεγαλοφώνως στην απίστευτη δήλωσή του ήταν το όνειρό του να γίνει πρωθυπουργός. 
Γιατί όλα τα άλλα τα είπε, έστω και αν ένα κομμάτι των δηλώσεών του απευθυνόταν

Ερχεται νέος πτωχευτικός κώδικας για επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Tαχύτερες διαδικασίες για τη πτώχευση των επιχειρήσεων, θέσπιση του επαγγέλματος του «διαχειριστή πτώχευσης», η άσκηση του οποίου δεν θα περιορίζεται στους δικηγόρους, καθώς εργαλεία αναδιάρθρωσης του χρέους -τα οποία θα εφαρμόζονται εξωδικαστικά- προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο αναμόρφωσης του πλαισίου για την πτώχευση των επιχειρήσεων το οποίο έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα. 
Βασική επιδίωξη, εκτός από την ταχύτητα, είναι ο νέος πτωχευτικός κώδικας να μη λειτουργεί ως μέθοδος της διά παντός αποφυγής αποπληρωμής των οφειλών της επιχείρησης που χρωστά σε

Ο Βασιλιάς ήταν πάντα γυμνός…

Ο Βασιλιάς ήταν πάντα γυμνός και εμείς ως συνήθως, κάπου αλλού…
Δεκαετίες τώρα βλέπαμε τα λάθη των άλλων κομμάτων μόνο και όχι αυτών που ψηφίζαμε.
Όποιος κατά τύχη έβλεπε τις κουταμάρες που έκανε το κόμμα του, το έριχνε στο «σιγά τώρα», «ντάξει μωρέ», «οι άλλοι είναι χειρότεροι» και διάφορα παρόμοια.
Τώρα που ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αρχίζει να βλέπει πιο καθαρά τη γύμνια των Βασιλιάδων, μας έχουν δέσει χειροπόδαρα με τα κατά καιρούς διλλήματα που μας θέτουν.
Χθες το πρωί ο κος Αθανασίου με αφορμή το Θέμα Μπαλτάκου, έλεγε στη τηλεόραση «Μα συνωμοτήσαμε τώρα δικαστές, υπουργοί κλπ»;

Η βασκανία. Η ευχή της βασκανίας διαβάζεται μόνο απο τους Ιερείς . Δεν επιτρέπεται το ξαμάτιασμα


Η ΒΑΣΚΑΝΙΑ. Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΚΑΝΙΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ «ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ» Η βασκανία (ΚΑΙ Ο Π. ΠΑΪΣΙΟΣ)

Η ζήλεια, όταν έχει κακότητα, μπορεί να κάνει ζημιά. Αυτή είναι η βασκανία· είναι μια δαιμονική ενέργεια.
 - Γέροντα, τη βασκανία την παραδέχεται η Εκκλησία;
 - Ναι, υπάρχει και ειδική ευχή (Ο Γέροντας τόνιζε πως μόνο ο ιερέας μπορεί να διαβάζει την ευχή για βασκανία). Όταν κανείς λέει κάτι με φθόνο, τότε πιάνει το «μάτι».
 - Πολλοί, Γέροντα, ζητούν «ματάκια» για τα μωρά, για να μην τα ματιάζουν. Κάνει να φορούν τέτοια;
- Όχι, δεν κάνει. Να λέτε στις μητέρες σταυρό να τα φορούν.
- Γέροντα, αν κανείς επαινέσει ένα ωραίο έργο, και αυτοί που το έφτιαξαν δεχθούν τον έπαινο με υπερήφανο λογισμό και γίνει ζημιά, αυτό είναι βασκανία;
 - Αυτό δεν είναι βασκανία. Σ’ αυτήν την περίπτωση λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι. Παίρνει τη Χάρη Του ο Θεός από τον άνθρωπο, και τότε γίνεται ζημιά. Βασκανία υπάρχει σε σπάνιες περιπτώσεις. Ιδίως oι άνθρωποι που έχουν ζήλεια και κακότητα – λίγοι είναι τέτοιοι – αυτοί είναι που ματιάζουν. Μια γυναίκα λ.χ. βλέπει ένα παιδάκι χαριτωμένο με την μάνα του και λέει με κακότητα: «Γιατί να μην το είχα εγώ αυτό το παιδί; Γιατί να το δώσει ο Θεός σ’ αύτη;» Τότε το παιδάκι εκείνο μπορεί να πάθει ζημιά- να μην κοιμάται, να κλαίει, να ταλαιπωρείται, γιατί εκείνη το είπε με μια κακότητα.
Και αν αρρώσταινε και πέθαινε το παιδί, θα ένιωθε χαρά μέσα της. Άλλος βλέπει ένα μοσχαράκι, το λαχταρά, και αμέσως εκείνο ψοφάει.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Προσκύνημα στην Παναγία του Βουλκάνου!!

Η Ιερά Μονή Βουλκάνου βρίσκεται στην κορυφή του όρους Ιθώμη της Μεσσηνίας, όπου κατά την αρχαιότητα ήταν τοποθετημένο το ιερό του Ιθωμάτα Δία. Για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς, είναι κτισμένη στη συμβολή των ορέων Ιθώμη και Εύα, ανάμεσα στα χωριά Μαυρομμάτι και Βαλύρα που ανήκουν στο δήμο Ιθώμης και όπου άλλοτε υπήρχε η Ακρόπολη της Αρχαίας Μεσσήνης.

Λίγα λόγια για την ιστορία της Μονής

Η ίδρυση του μοναστηριού τοποθετείται στο 17ο αιώνα και σύμφωνα με τις πηγές οφείλεται σε βυζαντινό αυτοκράτορα της περιόδου ή σε άρχοντα στον οποίο ανήκε η γύρω περιοχή. Προφανώς και το όνομα της Μονής «Βουλκάνος», «Βουρκάνο», «Δορκάνο», ή «Βουλκάνη» προέρχεται από τον ίδιο.

Πρόδρομος του σημερινού μοναστηριού θεωρείται η Μονή της Παναγίας της «Κορυφής» ή «Επανωκαστριτίσσης» με τη σύγχρονη ονομασία «Καθολικόν», η οποία δέσποζε στην κορυφή του όρους Ιθώμη και ανοικοδομήθηκε γύρω στο 725 από εικονολάτρες μοναχούς. Εκεί βρέθηκε και η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας.

Η Μονή εγκαταλείφθηκε όμως το 1625 λόγω του ψύχους κατά τη διάρκεια του χειμώνα και αναζητήθηκε κάποιο νοτιότερο σημείο, το οποίο βρέθηκε και είναι η τοποθεσία όπου είναι κτισμένη η σημερινή Μονή.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σαράντος Καργάκος: Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ…!

Γνωρίζω ότι οι ασχολίες σας είναι πολλές και ασφαλώς θα σας είναι δυσχερές να εγκύψετε στα ληρήματα της ταπεινής μου γραφίδας. Αλλ’ επειδή όλα τα Συντάγματα από καταβολής Ελληνικού Κράτους (1-1-1822), μου αναγνωρίζουν το δικαίωμα του «ναφέρεσθαι ες τάς ρχάς», τολμώ –παρότι γνωρίζω ότι το σχετικό άρθρο του Συντάγματος εμπίπτει στις περιπτώσεις φαιδρότητας– να σας απευθύνω την ύστατη τούτη έκκληση: 

Κύριε Πρωθυπουργέ, αφού δεν μπορείτε να μας αφήσετε να ζήσουμε ήσυχα, αφήστε τουλάχιστον να πεθάνουμε ήσυχα! Είναι απαράδεκτο άνθρωποι της δικής μου ηλικίας να ασχολούνται από νυκτός μέχρι πρωίας με το τι πρέπει σήμερα να μαζέψουν για την εφορία ή τι ποσό οφείλουν εντός των προσεχών ημερών να πληρώσουν στην εφορία.

Οι σοφοί σας σύμβουλοι κάθε ημέρα ανακαλύπτουν και νέους τρόπους να μας αιματορρουφήξουν. 

Κατάργηση του Επιδόματος Μητρότητας προβλέπει το ψηφισθέν ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! Συγχαρητήρια…

Το μισό οικογενειακό επίδομα από τον ΟΑΕΔ θα πάρουν οι δικαιούχοι για το 2014 και μετά από το φετινό επίδομα δεν θα ξαναδοθεί πλέον αφού καταργείται μαζί με το το επίδομα μητρότητας και το επίδομα στράτευσης από 1η Ιουλίου 2014 λόγω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου οι δικαιούχοι του οικογενειακού επιδόματος του ΟΑΕΔ θα λάβουν το 2014 κατά το ήμισυ του προβλεπόμενου όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε.

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Νομιμοποιούν παραθρησκευτικές σέκτες και επιτρέπουν ίδρυση τεμένων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μόλις στις 30/3/2014 διαπιστώσαμε την ύπαρξη Σχεδίου Νόμου προς διαβούλευση ΕΔΩ με τίτλο  «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεων τους στην Ελλάδα».

Παρατηρήστε ότι παρά τον ισχυρισμό τους ότι έχει αναρτηθεί υποτίθεται από 21/3, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο. Η διαβούλευση λήγει σε μόλις 4 ημέρες!! 

Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας ετοιμάζει η "θρησκευόμενη" Κυβέρνηση της ΝΔ μετά την ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη και την ψήφιση μόλις χθες στο πολυνομοσχέδιο την κατάργηση της αργίας της Κυριακής για ΟΛΕΣ τις Κυριακές του χρόνου εφαρμόζοντάς την -αρχικά- σε 3 νομούς της Ελλάδος. 

Επισήμανση 1η: 
Πλέον με μια απλή απόφαση τοπικού πρωτοδικείου, 300 άτομα -που μπορούν να είναι και όλοι τους αλλοδαποί- μπορούν να ιδρύουν "θρησκευτική Κοινότητα". 

Με την εγγραφή στον βιβλίο του τοπικού Πρωτοδικείου, η θρησκευτική κοινότητα έχει αυτόματα  εγκριθείκαι όπως θα δείτε παρακάτω μπορεί να επεκταθεί και να ιδρύει οίκους, ησυχαστήρια, σχολεία και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ΟΛΗ την Ελλάδα! 

Επισήμανση 2η: 
Παρατηρήστε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 2 και ο θρησκευτικός τους λειτουργός μπορεί να είναι αλλοδαπόςπου διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα (πχ με μια απλή-προσωρινή άδεια παραμονής). Συμπέρασμα: Αρκούν 300 ισλαμιστές για να ιδρύσουν ανεξάρτητη Ισλαμική Κοινότητα που θα δραστηριοποιείται νόμιμα, θα ιδρύει τζαμιά κλπ. 

Επισήμανση 3η: 
Όπως διαβάζετε στο Άρθρο 9, τα θρησκευτικά αυτά πρόσωπα θα μπορούν να ιδρύουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εντός της Ελληνικής επικράτειας "ευκτήριους οίκους, ησυχαστήρια και γενικότερα χώρους λατρείας": 

Θα μπορούν συνεπώς νόμιμα να ιδρύουν τζαμιά ΣΕ ΟΛΗ την Ελληνική Επικράτεια! Αλλά και σχολεία για Ισλαμιστές, κατασκηνώσεις για να διδάσκονται τα παιδιά μακρυά από τους γονείς τους τον φανατισμό και τη βία, ακόμη και ραδιοφωνικούς σταθμούς- για να μπορούν να κινητοποιούνται άμεσα σε Πανελλαδική κλίμακα. 

Επισήμανση 4η: 
Ταυτόχρονα, ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα παράνομες παραθρησκευτικές ομάδες και σέκτες (ανατολικών κυρίως θρησκειών) θα μπορούν να φέρουν στην Επωνυμία τους την λέξη "Εκκλησία"(!!) παραπλανώντας έτσι τους Ορθόδοξους πιστούς:
Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια, ακόμη και ο τότε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλος παραπλανήθηκε και  παραχώρησε -δωρεάν μάλιστα- την Δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης σε μια τέτοια παραθρησκευτική ομάδα: 
Μετά από παρέμβασή μας (πριν αλλά και κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης), υποχρέωσαν τους διοργανωτές να πληρώσουν, δείτε σχετικά εδώ και εδώ. 
Αυτά με μια σύντομη πρώτη ανάγνωση. 
Καλούμε τους Ορθόδοξους πιστούς σε άμεση αντίδραση. 

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια απαγωγής της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα.

Η Δημοσιογράφος που αγνοούνταν εδώ και 10 μέρες, πέφτοντας θύμα απαγωγής, επέστρεψε σπίτι της το απόγευμα της Τρίτης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερη, μετά και τη δημοσιοποίηση της απαγωγής της και την κραυγή αγωνίας του συζύγου της.  

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία από την κατάθεση της ίδιας. 

πηγή

Δείτε προηγούμενη ανάρτησή μας ΕΔΩ 

Μέγας Κανών.

Στην αρχή της Μεγάλης Σαρακοστής, στο μεγάλο απόδειπνο των τεσσάρων πρώτων ημερών της Α΄ Εβδομάδας των Νηστειών διαβάζεται χωρισμένος σε τέσσερα μέρη ο Μεγάλος Κανόνας και ολόκληρος την Πέμπτη της Ε΄ εβδομάδας των Νηστειών. Ψάλλεται σε ήχο πλ. β΄ που είναι ιδιαίτερα κατανυκτικός, εκφραστικός του πένθους και της συντριβής της καρδιάς. 

Μπορούμε να περιγράψουμε το κανόνα αυτό σαν ένα θρήνο μετάνοιας που μας μεταφέρει στο βάθος και στο πεδίο δράσης της αμαρτίας, κλονίζοντας τη ψυχή μας με την απόγνωση, τη μετάνοια και την ελπίδα. Με μιά μοναδική τέχνη ο Άγιος Ανδρέας συνυφαίνει τα μεγάλα βιβλικά θέματα: Αδάμ και Εύα, Παράδεισος και Πτώση, Πατριάρχες, Νώε και κατακλυσμός, Δαβίδ, Χώρα της Επαγγελίας και τελικά Χριστός και Εκκλησία, ομολογία των αμαρτιών και μετάνοια. Τα γεγονότα της ιερής ιστορίας παρουσιάζονται σαν γεγονότα της ζωής μου. Οι ενέργειες του Θεού στο παρελθόν αποβλέπουν σε μένα και στη σωτηρία μου, η τραγωδία της αμαρτίας και η προδοσία παρουσιάζονται σαν προσωπικά δική μου τραγωδία. Η ζωή μου παρουσιάζεται σαν ένα κομμάτι της μεγάλης πάλης ανάμεσα στο Θεό και τις δυνάμεις του σκότους που επαναστατούν εναντίον του.

Η πνευματική ιστορία του κόσμου είναι επίσης και δική μου ιστορία. Γίνονται για μένα μια πρόκληση με τα αποφασιστικά γεγονότα και τις πράξεις από το παρελθόν, που το νόημά τους και η δύναμή τους είναι αιώνια, γιατί κάθε ανθρώπινη ψυχή - μοναδική και ανεπανάληπτη - συγκινείται από το ίδιο δράμα, αντιμετωπίζει την ίδια τελικά εκλογή, ανακαλύπτει την ίδια πραγματικότητα.

Την παραίτησή του από τη Νέα Δημοκρατία υπέβαλλε πριν λίγο ο Π. Ψωμιάδης.



Ο λόγος είναι οτι ζήτησε να είναι υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά το Μέγαρο Μαξίμου άναψε..."κόκκινο",  λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων που έχει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξακολουθήσει την προσπάθειά του ... ανεξάρτητος πια και θα διεκδικήσει μια έδρα στην Ευρωβουλή. Ο πρώην βουλευτής, που το 2010 έδωσε την μοναδική ειδικού πολιτικού βάρους νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές κερδίζοντας την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παραιτήθηκε από το κόμμα το οποίο πλέον δεν τον εκφράζει αφού, όπως λένε στενοί συνεργάτες του "Το κόμμα έκανε στροφή προς εξυπηρέτηση ξένων προς τα εθνικά συμφέροντα, κέντρων".  Κατ'αυτό τον τρόπο έληξε και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αφού ισχυρές δυνάμεις δεν τον θέλουν μέσα στη ΝΔ.

Θα τρελαθούμε…Tου αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου;



Ποινή φυλάκισης 5,5 χρόνων, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως, επέβαλε κατά πλειοψηφία (3-2) το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Ακη Τσοχατζόπουλο για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο πρώην Υπουργό, αναγνωρίζοντάς του ωστόσο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου. Ελαφρυντικό που είχε προτείνει να αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο η Εισαγγελέας.
Το δικαστήριο του επέβαλε επίσης χρηματική ποινή 210.000 ευρώ.
Πρωτοδίκως ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων χωρίς κανένα ελαφρυντικό, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τέσσερα χρόνια και χρηματική ποινή 520.000 ευρώ.

Ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό τινάζει στον αέρα τα πάντα.



Ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, αποκάλυψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.
Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.
Ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής αναφέρει ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και βλέπει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο. Ζητάει την άμεση απομάκρυνσή του το ΠαΣοΚ με tweet του γραμματέα επικοινωνίας κ. Δ. Καρύδη.

Τώρα :Πέφτει ξύλο στο μπουρδέλο.



Ο γιος του Μπαλτάκου πιάστηκε στα χέρια, με χρυσαυγίτες βουλευτές...


Οι οποίοι τον έστειλαν στο…. νοσοκομείο.

Ο υιός Μπαλτάκος ήταν στο γραφείο του πατέρα του την ώρα που έσκασε η βόμβα με την συνομιλία με τον Κασιδιάρη. Ο νεαρός που είναι αξιωματικός του Λιμενικού και έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ μπούκαρε στα γραφεία του κόμματος και άρχισε να φωνάζει "Πουσταράδες , γαμιοληδες την στήσατε στον πατέρα μου". Εκείνη την ώρα βγήκε έξω ο Ματθαιόπουλος και μόλις τον είδε ο Μπαλτάκος του έριξε μια πολύ δυνατή κλωτσιά και άρχισε να πέφτει το πολύ ξύλο, αφού όσοι ήταν μέσα στα γραφεία βγήκαν έξω και έγινε χαμός

Ο μάγκας υιός εισήλθε αιφνιδιαστικά και έριξε δύο σφαλιάρες στον Μ. Αρβανίτη, στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον Ν. Κούζηλο και κλώτσησε τον Αρ. Ματθαιόπουλο και έναν ακόμα επιστημονικό συνεργάτη.
Άμεσα απάντησαν με γροθιές, κλωτσιές οι Ηλ. Παναγιώταρος, Δημ. Κουκούτσης, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αστυνομικός του κ. Μπαλτάκου.
Ποια …δικαιοσύνη; Αυτή που έχει έξω όλους τους κλεφταραδες του δημοσίου χρήματος και κυνηγά τους κακομοίρηδες και ξυλοφορτώνει τις καθαρίστριες ;

Έπεσαν οι μάσκες των πολιτικά, πρόστυχων και άθλιων .



Παραθέτουμε  την ανακοίνωση παραίτησης του δολοπλόκου Μπαλτάκου από τη θέση του γ.γ της κυβέρνησης:

Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του κόμματος αυτού.

Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.

Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες κι εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.

 
Τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, σχολίασε ο Νότης Μαριάς.
 
«Ο κ. Στουρνάρας μπορεί να δηλώνει ευτυχής που βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών, το βέβαιο πάντως είναι ότι τα εκατομμύρια των φτωχοποιημένων και ανέργων Ελλήνων είναι δυστυχισμένα από την πολιτική του», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.