Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Προφυλακιστέος ο Αρχιφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιό κατάστημα κράτησης θα οδηγηθεί...
Αρνούμενος την κατηγορία, προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του το Σάββατο στον Ανακριτή και ο 45χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος υπηρετούσε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και πριν λίγες ημέρες συνελήφθη από άντρες του Λιμενικού Σώματος, για εμπορία ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Την Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιό κατάστημα κράτησης θα οδηγηθεί, τόσο ο ίδιος, όσο και ο 35χρονος αθίγγανος, που κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος και ο οποίος είχε πέσει στα χέρια των Αρχών μαζί με ακόμη έναν μία ημέρα νωρίτερα.


Το ιστορικό

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες εβδομάδες μετά την σύλληψη του 33χρονου Διοικητή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλο, ήρθε και η σειρά του 45χρονου Αρχιφύλακα, ο οποίος συνελήφθη, ως φερόμενος προμηθευτής ναρκωτικών ουσιών δύο ανδρών που έπεσαν στα χέρια του προσωπικού του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου μία ημέρα νωρίτερα, για κατοχή και εμπορία ακετέργαστης κάνναβης μικτού βάρου 1.106 γραμμαρίων.

Κατόπιν υπόδειξης των ανωτέρω συλληφθέντων, τι πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και μετά από προκαθορισμένη συνάντηση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη και ο 45χρονος εν ενεργεία Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην έρευνα μάλιστα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι τύπου TOKAREV με γεμιστήρα, 12 τραπεζογραμμάτια αμφιβόλου γνησιότητας και ένα στιλέτο.

Άμεση παρέμβαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Λίγες ώρες αργότερα και με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του, ενώ αποφασίστηκε και η μετακίνηση όλων των αντρών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε άλλες υπηρεσίες και η αντικατάστασή τους από άλλους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου