Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014


Παραίτηση ανακοίνωσε ο Αλευράς με επίθεση σε Τατούλη Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/35154-aleyras


Τη Δευτέρα πρόκειται να παραιτηθεί ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος, επικρίνοντας τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Σε συνέντευξη  Τύπου, ο κ. Αλευράς δήλωσε ότι συστρατεύεται στο συνδυασμό του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε, επισημαίνοντας την ανάγκη για τη μεγάλη ανατροπή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για παμπελοποννησιακή συμμαχία που θα δώσει νέα ώθηση ανάπτυξης μέσα από μεταρρυθμίσεις.
Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας αποκάλυψε ότι η πρώτη μεγάλη σύγκρουση με τον Π. Τατούλη ήταν για το λιγνιτωρυχείο στην περιοχή της Κορώνης και η δεύτερη για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στην Καλλιρρόη. Σημείωσε ότι η οριστική ρήξη επήλθε μετά την επιλογή Τατούλη να αλλάξει πορεία, για να εξυπηρετήσει την πολιτική του επιβίωση.
Ο κ. Αλευράς αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται στη Μεσσηνία και στους στόχους που υλοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/35154-aleyras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου