Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δημοσιοκάφρε Ευαγγελάτο, δεν γνωρίζεις ποιός έκαψε την Αθήνα στα "Δεκεμβριανά" του 2008;

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από τους γνωστούς μαρξιστές, αναρχικούς και μπαχαλάκηδες.
Αυτή τη φορά με την προχθεσινή διενέργεια δήθεν αντι-"ναζιστικού" συλλαλητηρίου στην Αθήνα.
"Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα".
Ορισμένοι, και κυρίως το πολιτικό σύστημα, δεν θέλει ή δεν μπορεί να κατανοήσει πως ο εμφύλιος τελείωσε.
Πως υπήρξαν νικητές και υπήρξαν και ηττημένοι ιδεολογικά επί της ουσίας όμως αυτό που ηττήθηκε και γύρισε πολλά χρόνια πίσω ήταν... η ίδια η πατρίδα.
Μια πατρίδα που αναγκάστηκε όταν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ανασυντάσσονταν και κοίταζαν να επουλώσουν τις πληγές του Β' Παγκοσμίου πολέμου εκείνη έβλεπε να χάνονται στα πεδία των μαχών περισσότεροι Έλληνες από όσοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Ευθύνες υπάρχουν και στις δυο πλευρές και δεν είναι της παρούσης να πούμε τι αντιστοιχεί σε ποιον.
Εκείνο που με έκπληξη αλλά και ανησυχία βλέπουμε είναι πως η δημοκρατική ψήφος πολιτών ξύπνησε εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
Αυτό που θα έπρεπε να είναι σεβαστό.... Όπως σεβαστή είναι για δεκαετίες η ψήφος στο σταλινικό ΚΚΕ είναι φανερό πως δεν είναι "δημοκρατικά" αποδεκτό από την άλλη πλευρά που δείχνει να θέλει να ανοίξει μέτωπο με.... φαντάσματα.
Αλήθεια μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει για άνοδο του "ναζισμού" στη χώρα;
Και αν ναι, πόσο μακριά από την πραγματικότητα θα ήταν, για να μην πω πόσο ηλίθιος;
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να πετύχουν με τέτοιες κινήσεις όπως και με τη δημιουργία "Δημοκρατικού Στρατού".
Υπάρχει κάποιος σε αυτή την ευνουχισμένη δημοκρατία να σταματήσει τον κατήφορο και την παραφροσύνη;
Πως θα τους φαινόταν άραγε ένα αντίστοιχο συλλαλητήριο κατά του κομμουνισμού που άλλωστε από το 99% των κρατών θεωρείται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ καθεστώς;
Για να μην μιλήσουμε για κράτη που δοκίμασαν στο πετσί τους τον ..."παράδεισο" και κατέληξαν εν έτει 2012 να έχουν παράνομα τα ΚΚ όπως η Δημοκρατική Τσεχία, ή να τιμωρούν με φυλάκιση την ύψωση κομμουνιστικών συμβόλων όπως η Δημοκρατική Ουγγαρία.
Για να μην πλατιάζουμε το θέμα είναι πως ναζισμός και κομμουνισμός είναι 2 καθεστώτα που κατέσφαξαν εκατομμύρια λαούς και καταπίεσαν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα. 
Συνεργάστηκαν όταν τους βόλευε και ήρθαν σε σύγκρουση από την παράνοια 2 "φωτισμένων ηγετών" με αποτέλεσμα σήμερα ο νικητής να έχει επιβάλει την δική του άποψη περί ιστορίας και με την ανοχή των δημοκρατικών κομμάτων να δηλητηριάζει τα πάντα.
Από τις διασπάσεις τους και από την ιδεολογία τους προήλθαν και οι "απεργοί-τραμπούκοι" και οι "κοινωνικοί απελευθερωτές" και οι τρομοκράτες που μετά από 70 χρόνια επιτίθονται ακόμα σε τμήματα της "στρατοχωροφυλακής" όπως οι ίδιοι αναφέρουν.
Ποια η αντίδραση της συντεταγμένης πολιτείας;
Καμία απολύτως.
Οι υμνητές του σταλινισμού και όσοι ονειρεύονται... ταγματασφαλίτες γιατί χωρίς αυτούς και την πείνα δεν θα υπήρχε χώρος να δράσουν και θα κρύβονταν στις τρύπες τους. 
Αφήνονται ελεύθεροι να δρούν όπως και όποτε θέλουν.
Και υπάρχει το εξής παράδοξο που μόνο με την Ιρλανδία (Σιν Φειν-ΙΡΑ) θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε.
Υπάρχουν κόμματα νόμιμα που συμμετέχουν στις εκλογές παρουσιάζοντας βάση της ιδεολογίας τους προτάσεις στους πολίτες και την ίδια στιγμή η ίδια η ιδεολογία τους οπλίζει δολοφόνους, τρομοκράτες, ληστές του κοινού ποινικού δικαίου, παρασύρει άτομα σε διάπραξη αδικημάτων χωρίς φυσικά καμία τιμωρία (παρακώλυση συγκοινωνιών, εξύβριση συμβόλων κλπ).
Και την ίδια στιγμή κάποιοι για να πολώσουν το κλίμα και να θολώσουν τα νερά ονειρεύονται νεοναζί.
Πανέξυπνη η Κανέλλη δήλωσε πως δεν θα κατέθετε μήνυση γιατί η πράξη ήταν ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Και φυσικά αυτό τους συμφέρει.
Θέλουν τους... ταγματασφαλίτες.... Θέλουν τους δοσίλογους.... Θέλουν του ναζιστές γιατί χωρίς αυτούς η ....καραμέλα θα τέλειωνε και θα ερχόταν το ξεβράκωμα.
Στην πραγματικότητα όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει και δεν θα πρέπει να έχει σχέση με το ναζισμο γιατί απλούστατα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
Κι όμως η πορεία για τον ανύπαρκτο ναζισμό έγινε.
Και έγινε για δυο λόγους να φοβίσει το λαό και για να θυμίσει για ακόμα μια φορά το ότι πρέπει να.... επαγρυπνεί ΜΟΝΟ μέσα από τις τάξεις τους βέβαια (εκλογές έρχονται).
Για το τέλος άφησα κάτι που πέρασε ασχολίαστο από τους δημοσιογραφάρες και τα αντικειμενικά μέσα.
Δεν ξέρω πόσοι έτυχε να δείτε της ειδήσεις στο κανάλι Αλαφούζου προχθές βράδυ.
Ο γνωστός κος "εισαγγελάτος" προσπάθησε να ..."στριμώξει" τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την πρόταση περί αφοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας.
Και αφού ο "Σύριζα" είπε τα δικά του... 
Ήρθε η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ερώτηση από τον δημοσιογράφο "και αν η αστυνομία δεν έχει όπλα και φασίστες ακροδεξιοί θελήσουν να κάψουν την Αθήνα τι θα γίνει;".

Αίσχος Ευαγγελάτο.....
Ντροπή και αίσχος.....
Δεν ξέρεις ποιος έκαψε την Αθήνα, ή μήπως η πολύ αντικειμενικότητα σε βάρεσε στο κεφάλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου