Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νότης Σφακιανάκης : "Να το πώ στα Βουλγάρικα" ; Μύθος ή όχι ;


Μαϊος 1999

Ο Νοτης Σφακιανακης ξεκινάει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο « TEATRO » με τις Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Πέτα. Ο Νότης αυτή τη χρονιά γιόρταζε και τα δέκα χρόνια εμφανίσεων του στη συμπρωτεύουσα.Οι εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη τελειώνουν στις 3 Ιουλίου γνωρίζοντας ...

....μεγάλη επιτυχία.

Η ΦΗΜΗ

Όμως στη συμπρωτεύουσα αρχίζει να κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Νότης αποκάλεσε τους Θεσσαλονικείς Βούλγαρους.Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Νότης παρακάλεσε δύο κοπέλες που χόρευαν πάνω στο τραπέζι τους να κατέβουν, Οι κοπέλες δεν άκουσαν και τότε ο Νότης τους ρώτησε «Μήπως θέλετε να σας το πω στα βουλγάρικα;»

Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Αυτό το γεγονός το αναπαρήγαγε πρώτα ένας ραδιοφωνικός παραγωγός της πόλης αφού το θεώρησε ως πραγματικό γεγονός.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, σε μια Τετάρτη την οποία όμως το κέντρο ήταν κλειστό λόγω ισχυρής νεροποντής.

ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ

Αμέσως κατατίθεται μήνυση στο σταθμό και μάλιστα ο επιχειρηματίας του κέντρου λέει ότι όποιος βγει και ισχυριστεί δημόσια ότι το περιστατικό συνέβη θα του δώσει 1.000.000 δραχμές! Ποτέ κανείς δεν εμφανίστηκε!

ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΣΠΑΣΕ

Το γυαλί όμως έχει σπάσει και ο Νότης με μεγάλη πικρία ανακοινώνει ότι ποτέ πια δεν θα ξαναεμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΥΘΟΣ ;

Το συγκεκριμενο Γεγονός φενεται να ανήκει περισσότερο στην σφαιρα της Φαντασιας παρά στην πραγματικοτητα.Αλλα απο την αλλη γιατί να βγεί τετοιου ειδους φήμη για εναν μεγαλο καλλιτεχνη χωρίς σοβαρό λόγο ; Μηπως τελικά οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ;
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αποσπασματα απο notis.gr / troktikara

1 σχόλιο:

  1. giati to kathola entaxei dn aresei aresei to skandalo kai se olous psaxnoun na poun diafores vlakeies ts opoies den isxyoun .deuteron pws ginetai na pei o notis na katevoun katw afou autos kalei tous antrwpous na xorepsoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή