Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Παραίτηση φωτιά στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αποχωρεί ο Τέρενς Κουίκ...

Διαρροές από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, η οποία βρίσκεται το τελευταίο καιρό σε μεγάλη αναταραχή, φέρουν τον Τέρενς Κουίκ έτοιμο να παραιτηθεί από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κόμματος...Πληροφορίες λένε ότι έχει φτάσει στα όριά του με συμπεριφορές και προσωπικές πολιτικές ή τακτικές του Προέδρου Πάνου Καμμένου, πολλές φορές εν αγνοία των Βουλευτών του.

Σταγόνα που βάζει σε δοκιμασία τη συνείδησή του Τέρενς Κουίκ έναντι των σφόδρα αντιμνημονιακών οπαδών των ΑΝΕΛ και που ταυτόχρονα ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του, λέγεται ότι είναι η υπόθεση του Αστέριου Ροντούλη, πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ και Υφυπουργού της κυβέρνησης Παπαδήμου, που ως εκπαιδευτικός με οργανική θέση στη Κοζάνη, φέρεται ότι αποσπάσθηκε πριν μήνες στους ΑΝΕΛ με προσωπική εντολή Καμμένου, κρύβοντας το γεγονός και από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του και από το Συνέδριο του Κόμματος, που καταψήφισε ομόφωνα τη κάθε συνεργασία με μνημονιακούς πολιτικούς και ειδικότερα με την ομάδα Ροντούλη - Χρυσανθακόπουλου.

Το γεγονός της μη διάψευσης, μέρες τώρα, της απόσπασης Ροντούλη από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο ή από το Γραφείο Τύπου του Κόμματος, πολλοί βουλευτές του το θεωρούν ως παραδοχή της απόσπασης Ροντούλη. Ο Τέρενς Κουίκ, όπως προκύπτει από ανακοινώσεις του, είναι σε περιοδεία σε Σάμο, Στερεά και Θεσσαλία, χωρίς να έχει αναφερθεί στο ζήτημα Ροντούλη μιλώντας στα κανάλια. Είναι άγνωστο αν και πότε θα εκδηλώσει τελικά την απόφαση της παραίτησής του.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου