Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οί 154 βουλευτές της Σοσιαλιστικής εργατιάς, και τής «Ελλάδας πού ανήκει στους Έλληνες…» συντάχθηκαν με Ευρωπαίους και Αμερικάνους για να μας…σώσουν !

Συνθήκες πολέμου...

Το πράγμα φαινόταν και μύριζε από μακριά ότι κάπως έτσι τελικά θα γινόταν...

Ο αρχηγός, ο λεγόμενος Giorgos, αυτό το φοβερό paidi θαύμα αν δεν το ξέρετε, ένα μήνα τώρα τους άφηνε να μιλάνε, να μιλάνε, να λαλάνε ελεύθερα και να τιτιβίζουνε «περί δημοκρατίας» διάφορους ανέξοδους και…
αφορολόγητους ( πάσης βλακείας ) λόγους...

Ότι δήθεν εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διαφωνήσουμε καί ότι θα κάνουμε το ένα και το άλλο, ότι εμείς είμαστε με τους αδικοχαμένους, τους ανέργους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, τους ΑΜΕΑ, τούς γεωργούς και τους ανάπηρους, ότι είμαστε ακόμα και με την μαστοράτζα, δηλαδή τον μάστρο -Μήτσο τον οικοδόμο άς πούμε, τον μαστρο-Ντίνο τον υδραυλικό, άντε και την κερα-Κατίνα πού έχει πάγκα στην λαϊκή, και γενικώς τον κάθε μεροκαματιάρη !


Και στο τέλος , αφού τους άφησε να εκτονωθούν λέγοντας - λέγοντας τόσο καιρό, στό τέλος τους έμπασε σήμερα καί στην τελική ευθεία στην μεγάλη αίθουσα της Βουλής !


Αλλά πρίν τους βάλει εκεί, τους «έδωσε μία καμουτσικιά στ΄ αυτιά…» και τους τα κατέβασε, δένοντάς τους και την γλώσσα !


Τούς μούγγανε κυριολεκτικώς !


Κι΄ όπως παλιά τα άλογα ακούγανε τις στρακαστρούκες από τα καμουτσίκια πού τους έδιναν οί αμαξάδες στον αέρα κι΄ αμέσως συμμορφώνονταν και υπάκουα έτρεχαν στο αγώγι, έτσι ακριβώς συνέβη και τώρα με τους βουλευτές του Giorgou.


Πάνε και τα πετεινο-λαλήματα, πάνε και οί κορδακισμοί και οί πολυλογίες στα κανάλια, και οί φανφάρες, πάνε όλα !


Τά υπέγραψαν όλα τρίβοντας τα αυτάκια τους, γιατί το μαγικό ραβδάκι πού κρατάει το paidi ( καί πού είναι ίσως δώρο από την μαμά του τήν Μαργαρίτα ), τά ισοπέδωσε όλα, βοηθούντος και του Βενιζέλου !


Κι΄ έτσι τώρα πού σχεδόν τελείωσε το πρώτο μέρος της παράστασης και ψηφίστηκε επί της αρχής το Νομοσχέδιο, τόν λόγο από εδώ και πέρα θα τον έχει ο λαός !


Κι΄ αν συμφωνήσει καλώς, αν όμως διαφωνήσει τότε αλλοίμονο…


http://patrablog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου