Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εχθες εγινε το αποκορυφωμα της κοροϊδιας. Τραυματισμοι ανθρωπων, δακρυγονα, βανδαλισμοι και τραμπουκισμοι απο διαφορων ειδων προβοκατορες.
Εαν οι Κυριοι Γ. Παπανδρεου και Α. Σαμαρας, οι οποιοι εμεναν μαζι στο ιδιο διαμερισμα στην Αμερικη κατα τους χρονους των φοιτητικων τους σπουδων και φοραγε ο ενας τις καλτσες του αλλου, διασκεδαζαν και επιναν καφε, ειναι ανικανοι να βρεθουν κατ ιδιαν και να συζητησουν σαν φιλοι και....
συμφοιτητες προκειμενου να ομαλοποιησουν την ιδη φορτιμενη ατμοσφαιρα και συζητουν μεσω κομματικων και κυβερνητικων εκπροσωπων γελοιοποιωντας τα οποια κοινωνικα και πολιτικα ηθη κλεινοντας τα ματια και προκαλωντας κοινωνικες ταραχες εν μεσω της μεγαλυτερης κοινωνικοπολιτικης κρισης που περναει ο τοπος μετα τη μεταπολιτευση τοτε ειναι ακαταλληλοι και επικινδυνοι και καλα θα κανουν να απομακρυνθουν το γρηγοροτερο απ τις θεσεις τους.
χρησιμοποιουν αμφοτεροι την τακτικη του τσοπανη χτυπωντας ποτε ο ενας απ τη μια ποτε ο αλλος απ την αλλη με εμπρηστικες δηλωσεις τα προβατα οπαδους τους και ηλεκτριζουν την ατμοσφαιρα με μοναδικο στοχο τη διατηρηση των οποιων κομματικων και μονο βλεψεων ετσι ωστε να μην αλλαξουν τα προβατα μαντρι.
Σημειωση ... των εμπρησμο της μεχρι τωρα σχετικα ηρεμης καταστασης στην πλατεια συνταγματος ξεκινησαν οπαδοι τραμπουκοι του ΠΑΜΕ την 28/07/2011 που με βαριοπουλες εσπαγαν τα μαρμαρα απ την πλατεια Συνταγματος και τα πεταγαν στους αστυνομικους και μετα ειχαν το θρασσος απο το ΚΚΕ να μιλουν για προβοκατορες τη στιγμη που οι ιδιοι προβοκαρουν την κατασταση για τον ιδιο σκοπο που προανεφερα, δηλαδη να κρατησουν τα προβατα στο ΜΑΝΤΡΙ.
Το βιντεο που εχθες εδειξε το Αλτερ με τυπους ημιγυμνους κρατωντας σιδερα και καδρονια υπο την καληψη της αστυνομιας στο χωρο της Βουλης ανοικουν φανταζομαι στο χωρο του ΛΑΟΣ.
Την ιδια ακριβως τακτικη ακολουθει και ο Τσιπρας του Συριζα εδω και καιρο βαζοντας οπαδους του να επιδιδονται σε τραμπουκισμους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (καμματικη πελατεια κλπ) ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...
Οσο για τους απο κατω Κουβελη, Ντορα κλπ κοιτανε κι αυτοι πως να ξεχειλωσουν ακομα περισσοτερο την κατασταση για ιδιον οφελος.
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ (ΑΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΑΣΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ... ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ. ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΘΕΣΗ Η ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου