Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Έλα ρε ..Σταμάτη ..πλάκα με κάνεις.



Ο γνωστός συνθέτης με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook  τοποθετείται σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και δηλώνει απογοητευμένος από την κυβέρνηση χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς αρχηγούς και δη για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η κυβέρνηση πάσχει από το σύνδρομο της πόρνης και μας κυβερνά ο νταβατζής Βενιζέλος του 4%...
Αναλυτικά το σχόλιο του Σταμάτη Σπανουδάκη
«Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και ποιά η σημερινή στάση-θέση μου.
Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός και τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74' πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν.
Στον τομέα τού "πολιτισμού" τελικά, βρίσκονται οι πιο εμπαθείς και διαπλεκόμενοι, άνθρωποι. Αν κάποτε άνοιγε ο φάκελος πολιτισμός, χορηγίες, διαπλοκή, φακελάκια, ημέτεροι κλπ, θα έκανε την λίστα Λαγκάρντ ή όποια άλλη, να ωχριά. Γιατί εδώ πρόκειται υποτίθεται, για "πνευματικούς "ανθρώπους. Ίσως κάποτε γράψω, για όσα με τα μάτια μου είδα και έπαθα, από ανθρώπους πού την ταυτότητα τους, σάς έδωσα παραπάνω.
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου