Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

O τύπος ήθελε… «πολιτική επαφή», αλλά τον πρόλαβε ο ..Κασιδιάρης.



Σε μια πρωτόγνωρη και μη καθαρή ως προς τα αίτια, κίνηση, ο βουλευτής Πιερίας και πρώην υφυπουργός Γεώργιος Κωνσταντόπουλος απέλυσε την συνεργάτιδά του Ελένη Κωνσταντινίδου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, "η εμπιστοσύνη του σε αυτήν κλονίστηκε από τη φιλική σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη"!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, για τον κ. Κωνσταντόπουλο υπήρχε θέμα ασυμβίβαστου, καθώς "ένα πρόσωπο που βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του και λαμβάνει γνώση σοβαρών υποθέσεων, αρχειοθετώντας σημαντικά έγγραφα, δεν μπορεί να διατηρεί σχέση με ένα πολιτικό του αντίπαλο και, ειδικά, βουλευτή της Χρυσής Αυγής".
Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου...
Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης (σ.σ.: για να την μαντρώσει προφανώς...), η Έλενα, όμως, αρνήθηκε! Μάλιστα, φαίνεται να αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για τον λόγο της απόλυσης της. «Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;», ρώτησε!
Η 24χρονη ζήτησε και παρέμεινε στα καθήκοντά της μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός, με έγγραφό του, γνωστοποίησε στη Βουλή την διακοπή της συνεργασίας τους, «μετά από άτακτη καταγγελία μου», όπως αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου