Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θέλουν και τις εναπομένουσες μη υποθηκευμένες περιουσίες



Την «τελική λύση» στην Πατρίδα εφαρμόζει ο απεσταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ και ειδικός επί του «Ολοκαυτώματος» Χοακίμ Φούχτελ. Μέσω ενός σχεδίου που ίδιος εμπνεύστηκε και σε απόλυτη συνεννόηση με τον γκαουλαιτερ Ράιχενμπαχ, οι Γερμανοί θα βάλουν στο χέρι κάθε σπιθαμή γης και οικοπέδου που δύναται να αξιοποιηθεί τουριστικά σε ολόκληρη την Επικράτεια.
«Δούρειος Ίππος» για να το πετύχουν αυτό οι Γερμανοί θα είναι η γερμανική συνεταιριστική τράπεζα «Sparkasse» και μετά από επαφές που είχαν αναμένεται να ξεκινήσουν με την δημιουργία παραρτήματος της τράπεζας στην γενέτειρα του Πρωθυπουργού, Καλαμάτα, ενώ ύστερα πάντα από τις επαφές που είχαν με δημάρχους και τοπικούς άρχοντες, ειδικά η Πελοπόννησος και Β.Ελλάδα θα γεμίσουν από γερμανικές τράπεζες που θα τάζουν «λαγούς» με στόχο την απορρόφηση των περιουσιών κυρίως των μικροεμπόρων και των καλλιεργητών.
Ο απώτερος στόχος βεβαίως είναι η «κοιλιά» της Γερμανίας να χορτάσει από ελληνική καλλιεργήσιμη γη, τουριστικά αξιοποιήσιμη γη και ελληνική ρευστότητα όση και αν είναι αυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου