Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Και γιατί παρακαλώ δεν πήρε αυτός την κατάσταση στα χέρια του, αλλά άφησε τους υπεύθυνους να γελούν;Ο 41χρονος Νίκος Τζιανής έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε με την γυναίκα του, στη Νεάπολη της Λάρισας.
Η τοπική κοινωνία συγκλονίστηκε ενώ η είδηση διαδόθηκε αμέσως σε όλη την πόλη.
Το site larissanet, έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τον αυτόχειρα καθώς και το τελευταίο του σημείωμα.
"Ο Νίκος Τζιανής, άνθρωπος χαμηλών τόνων, κρατούσε καλά κρυμμένες τις ευαισθησίες του. Τις αγωνίες και το πάθος του τις έβγαζε το τελευταίο διάστημα μέσα από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του νομού Λάρισας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο άνθρωπος αυτός θα έδινε με τον τρόπο αυτό τέλος στη ζωή του.
Η ιστοσελίδα larissanet.gr δημοσίευσε το σημείωμα που έγραψε ο Νίκος Τζιανής λίγες ώρες πριν πηδήξει στο κενό.

Ένα κείμενο που συγκλονίζει, μια πραγματική γροθιά στο στομάχι, ένα ακριβές αποτύπωμα της ψυχολογίας χιλιάδων πολιτών που βλέπουν τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια να συνθλίβεται.
Ο Νίκος Τζιανής το "αφιερώνει" σε όλους όσους "τον έφεραν στο σημείο αυτό".
"Δεν μπορώ πλέον να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια από ντροπή", γράφει στο σημείωμά του και εύχεται το αίμα του να "γίνει ποτάμι που θα πνίξει" όλους όσους έφεραν τον ελληνικό λαό σ’ αυτή την κατάσταση.
Καλεί επίσης όλους του Έλληνες να "ξυπνήσουν και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους", όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάζουμε ότι έγιναν  1245 αυτοκτονίες την περίοδο 2009-2011 και ούτε ένας από δαύτους. δεν πήρε τον… υπαίτιο... μαζί του. Περαστικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου