Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα. Όλοι έχουν..πληροφορίες….. και σενάρια του κόλου.



Εμείς  είπαμε από προχθές ότι … Μόνο εάν γαμήσουν την… μαμά τους, θα πάνε σε εκλογές. και το ξαναλέμε μήπως κάποιοι το εμπεδώσουν.

 Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 18:00 το απόγευμα η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου με ορατό το αδιέξοδο στο θέμα της ΕΡΤ που έχει δημιουργήσει ρήξη στην τρικομματική κυβέρνηση. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας Στα άκρα η κόντρα. Ώρες μετρά η τρικομματική. Για την επόμενη μέρα ετοιμάζονται και τα τρία επιτελεία. Δεύτερες σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να κάνει πίσω ο Σαμαράς στο θέμα της ΕΡΤ. Ενοχλημένοι Βενιζέλος και Κουβέλης από τις διαρροές συνεργατών του Πρωθυπουργού εις βάρος τους. Ακόμα και αν συμφωνήσουν στο θέμα της ΕΡΤ θα ζητήσουν την άμεση απομάκρυνσή τους από το Μέγαρο Μαξίμου. Αποσύρει, η ΔΗΜΑΡ όλα τα στελέχη της από την Κυβέρνηση. Αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ο Φώτης Κουβέλης θα μεταβεί στην Αγ. Κωνσταντίνου και θα ανακοινώσει στα στελέχη του ότι αποσύρει τους υπουργούς του και υφυπουργούς του από την Κυβέρνηση. Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ανακοινώσει άμεσα ανασχηματισμό και για τον λόγο αυτό θα αποχωρήσει η ΤΡΟΙΚΑ από την Αθήνα και θα επανέλθει μόλις ενημερωθούν οι νέοι υπουργοί.
Κατά τα λοιπά… αύριο ο Σαμαράς θα πάει στην Βιέννη προκειμένου να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών των κομμάτων - μελών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος . Στη διευρυμένη, όπως χαρακτηρίζεται, Σύνοδο της Βιέννης αναμένονται αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, αρχηγοί της αντιπολίτευσης από χώρες εντός και εκτός της Ε.Ε. και οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Τη συμμετοχή τους έχουν ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου