Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο..Μήτσος πήρε το΄οπλο του



Ανταρσία Αβραμόπουλου με μια επιστολή-σοκ στον Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο πρωθυπουργός βρεθεί στο Τελ Αβίβ!
Με μία απρόσμενη επιστολή-η οποία διέρρευσε στην Realnews- ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
προς τον πρωθυπουργό  προτείνει μόλις γίνει η εκκαθάριση  εν λειτουργία των τριών συγκεκριμένων εταιριών να να αγοραστούν από το Πεντάγωνο τα ΕΑΣ..ΕΛΒΟ..ΛΑΡΚΟ,και αυτό λίγα εικοσιτετράωρα πριν σταλεί η απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση στους Τροϊκανούς που ζητούν το λουκέτο στην κρατική αμυντική βιομηχανία.  
Είναι προφανές ότι ο υπ. Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να ακολουθήσει την δική του αυτόνομη πολιτική πορεία σε ένα σκηνικό κινούμενης άμμου το οποίο χαρακτηρίζει την σημερινή πολιτική ζωή.
Σύμφωνα με την επιστολή  προς τον Α. Σαμαρά, Δ. Αβραμόπουλος προτείνει μόλις γίνει η εκκαθάριση  εν λειτουργία των τριών συγκεκριμένων εταιριών να αγοραστούν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η επιστολή -το περιεχόμενο της οποίας δημοσιεύει η Real News-  φαίνεται να έρχεται σε ευθεία ρήξη και θα προκαλέσει την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος έδειχνε αρνητικός έως τώρα σε κάθε προσπάθεια  διάσωσή τους.
Έως τώρα ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος δεν είχε μιλήσει ευθέως  για τις εν λόγω εταιρίες.
Ο  Αβραμόπουλος είχε δηλώσει το τελευταίο διάστημα την αναγκαιότητα της διάσωσης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας τόσο για εθνικούς όσο και για Ευρωπαϊκούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου