Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισες αγανακτισμένε ΔΗΜΑΡ;; Πάρε ένα νέο ΠΑΣΟΚ, για να έχεις!

 

 Τρία βοθροκόμματα, στη συσκευασία του ενός... θα σας έρθει οικονομικά...  στην φτήνια... όσο κάνει μια.... πάνα βρακάκι για κενώσεις...

Πόπη Σουφλή

Άνοιξη 2012....

Προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, και το ΠΑΣΟΚ, αν και οι δημοκόποι το κρύβουν δίνοντας του ποσοστά στο 20%, διαλύεται. Ήδη το  προηγούμενο διάστημα, η ΔΗΜΑΡ, του "υπεύθυνου" αριστερού Φώτη Κουβέλη προβάλλεται ως τρίτο κόμμα(και ο ΣΥΡΙΖΑ απλά εξασφαλίζει με άνεση την είσοδο στην βουλή)

Λόγω οικογενειακού περιβάλλοντος, έρχομαι σε επαφή με πολλούς παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Και βλέπω σε ένα μικρό και σημαντικό κομμάτι τους, "Να πάει να γαμηθεί το ΠΑΣΟΚ, μας πούλησε. θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ"!

Όντας στην αριστερά κάποια χρόνια, βέβαια γνώριζα γιατί

ο Κουβέλης με τον Ψαριανό έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος ήταν, ότι τότε (το 2010) ο ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε κάθε περίπτωση συμμαχίας με το ΠΑΣΟΚ, που ένα μήνα πριν έφερε το μνημόνιο, πόρτα που ήθελε ο Κουβέλης να μείνει ανοιχτή!

Έτσι και εγώ, επαναλάμβανα την ιστορία στους αγανακτιμσένου ΠΑΣΟΚΟΥΣ, λέγοντας ότι η ΔΗΜΑΡ, θα συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ, και ΝΔ, για να κάνουν κυβέρνηση. Για 5-6 άτομα μιλάω, και τελικά με έγραψαν στα απόκρυφα τους, και ψήφισαν ΔΗΜΑΡ! Η ιστορία με δικαίωσε, με 2-3 άτομα που έχω επαφή ακόμα, σήμερα δηλώνουν αδιάφοροι πλέον, προδομένοι, και θα δουν τι θα γίνει  με ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση, που θα τον στηρίξουν αν και δεν τον πολυπιστεύουν....Εδώ θέλω την βοήθεια σας, διότι είμαι έτοιμος να τους πω να ψηφίσουν ΝΔ, να ξεμπερδεύουμε!

Σήμερα,

Η ΔΗΜΑΡ, έδωσε τα χέρια με τον Λοβέρδο και την Διαμαντοπούλου, με τον όρο....Να δεχθεί στο νέο κόμμα-συνασπισμό τη Κεντροαριστεράς που θα είναι έτοιμο τέλη Σεπτέμβρη(αφού εκλογές θα έχουμε στο τέλος της τετραετίας, και δημοτικές τον Μάιο,  γιατί βιάζονται;;), και το ΠΑΣΟΚ.
Ο όρος από τον Κουβέλη έγινε δεκτός. Έτσι και αλλιώς για αυτό δεν είχε βάλει "κόκκινη γραμμή"!

Είναι προφανές ότι η ΔΗΜΑΡ, ολοκλήρωσε τον μικρό, αλλά αναγκαίο πολιτικό κύκλο της, στην προσπάθεια της διάσωσης του συστήματος που χρεοκόπησε την χώρα. Πλέον η ΔΗΜΑΡ του 2% και το ΠΑΣΟΚ του 4%, θα γίνουν 1, εξασφαλίζοντας την βουλευτική υπόσταση, ανθρώπων που πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. 

Και η καραμέλα το ¨βρώμικο ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ", κούρασε....Η μεγάλη βρώμα του ΠΑΣΟΚ, είτε κυβερνάει με τον Σαμαρά, είτε πάνε αγκαζέ με την ΔΗΜΑΡ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου