Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Συννεφιασμένος ο καιρός της Μ. Εβδομάδας


Με συννεφιά θα συνεχίσει ο καιρός και τη Μεγάλη Δευτέρα, με σποραδικές βροχές, πιθανότατα και καταιγίδες, σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός επιδεινώνεται. Οι νεφώσεις θα κυριαρχήσουν σε όλη την ηπειρωτική χώρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα, θα πέσουν και χιόνια στα βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν με ένταση μέχρι και οκτώ μποφόρ.

Τη Μεγάλη Τρίτη, θα έχουμε νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το μεσημέρι ο καιρός θα επιδεινωθεί και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά ωστόσο οι άνεμοι δεν κοπάζουν και θα πνέουν με ένταση ως οκτώ μποφόρ στα πελάγη.

Βροχές και καταιγίδες θα έχουμε την Μεγάλη Τετάρτη, στα ηπειρωτικά της χώρας. Βέβαια, και στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν πολύ ισχυροί ως οκτώ μποφόρ.

Η βελτίωση θα ξεκινήσει από την Μεγάλη Πέμπτη και θα συνεχιστεί και τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο. Ο καιρός θα καθαρίσει στα ηπειρωτικά, αν και πάλι προβλέπονται κατά τόπους βροχές ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει κατά δύο με τρεις βαθμούς. Σε ορισμένες περιοχές θα φτάσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Βελτιωμένος κατά τόπους προβλέπεται ο καιρός για την Κυριακή του Πάσχα, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά.

PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου