Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μανούλα στις δολοπλοκίες ο Καρατζαφέρης


Είδαμε σε άρθρο του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ τον τίτλο "Ο κ. Βελόπουλος παρέα και με άλλο «αρχιτοκογλύφο» και μας ψιλοχάλασε αφού βρωμάει από χιλιόμετρα. Αναζητήσαμε πόσες φορές αναφέρεται στον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ και πόσες στον… πολίτη Βελόπουλο. Μόνο ΜΙΑ. Μόνο μια φορά μπήκε στον κόπο να αναγράψει το όνομα του κυρίως υπεύθυνου για την όλη υπόθεση Καρατζαφέρη. Όλως κατά σατανική σύμπτωση σήμερα άρχισαν οι διαρροές σε μία προσπάθεια να μεταφέρει το ενδιαφέρον από το θέμα που καίει , ότι θα είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης η Μπουμπούκα, και ο Ψινάκης στην Β Αθηνών. Δηλαδή αντίο… Κολοκοτρώνη, και… μεγάλο στραπάτσο του Μπουμπούκου.
Ο Καρατζαφερης γνωρίζοντας πολύ καλά τα κόλπα της παραπληροφόρησης και της εσκεμμένης μεταφοράς ευθυνών, από την μία ρίχνει στην δημοσιογραφική
πιάτσα την παρά-είδηση των γραφικών υποψηφιοτήτων και από την άλλη μεταφέρει μέσω των παπαγάλων του Ψυχάρη και λοιπών..φίλων την ευθύνη για την συμμετοχή-συνεργασία του τοκογλύφου με το απόκομμα του στον… Βελόπουλο, «και μην πουν πάλι όχι ,διότι οι διαρροές γίνονται μέσα από το γραφείο του», πετυχαίνοντας με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού αφοπλίζοντας - υποβαθμίζοντας τον στρώνει το χαλί για την Μπουμπούκα και τον ..πιστό και υπάκουο Κιλτίδη στην Θεσαλονίκη, και ικανοποιεί το τσιράκι του τον ΑΔΩΝΗ έμμεσα για τον …Ψινάκη, αποκρύπτοντας ότι το πιστό σκυλάκι του ο Μπουμπούκος ήταν ο τύποις υπεύθυνος για τις υποψηφιότητες στις περιφερειακές εκλογές, και άρα αυτός όφειλε να γνωρίζει το ποιόν των υποψηφίων.
Μόνο και μόνο διαβάζοντας την αφίσα του αρχιτοκογλύφου είναι να τους παίρνεις με τις πέτρες.

Τώρα το πότε θα εκραγούν οι Βελόπουλος –Κολοκοτρώνης για την συμπαιγνία ; ΑΓΝΩΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου