Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Aναστολή διαπραγμάτευσης Αlphabank , Eurobank στο ΧΑΑ ... θρίλερ με την πολυζητημένη συγχώνευση

Tην αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha Bank και της EFG Εurobank αποφάσισε το Χ.Α. και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το PSI δεν επηρεάζει τη συγχώνευση των δύο τραπεζών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.



Στο μεταξύ όπως αναφέρει η naftempiriki.gr
Μετά την ολοκλήρωση του PSI τοποθετεί η Alpha Bank  Σχετικά άρθρα τις όποιες εξελίξεις στο θέμα της συγχώνευσης με Eurobank.
Μετά την ολοκλήρωση του PSI τοποθετεί η Alpha Bank [ACBr.AT] Σχετικά άρθρα τις όποιες εξελίξεις στο θέμα της συγχώνευσης με Eurobank.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο, «συνεπεία τρεχουσών μακροοικονομικών εξελίξεων με άμεσες επιπτώσεις επί του τραπεζικού τομέα (Private Sector Involvement PSI)», η Αlpha Bank «δεν δύναται επί του παρόντος να παράσχει ακριβή ένδειξη για το χρονοδιάγραμμα, και την εν γένει εξέλιξη, της συγχωνεύσεως αυτής μετά της Τραπέζης EFG Eurobank Ergasias».

«Ευθύς ως υπάρξουν οριστικά δεδομένα, η Τράπεζα θα επανέλθει δια νεωτέρας ανακοινώσεως προς το επενδυτικό κοινό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Eurobank ωστόσο, σε ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι είναι σε διαβούλευση με την Αlpha Bank για να ολοκληρώσει τη διαδικασία συγχώνευσης το συντομότερο δυνατόν, και εκτιμά ότι δεν συντρέχουν λόγοι καθυστέρησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου