Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΙΝΗ...

Μπορεί να μας εξηγήσει η πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής στην ΕΣΗΕΑ κυρία Πίνη πως γίνεται και σε ΚΑΘΕ κλήρωση, για την επιλογή ανέργων δημοσιογράφων που θα εργαστούν για τις ψηφοφορίες, να επιλέγονται ΠΑΝΤΑ πέντε συγκεκριμένα άτομα?

Αν είναι τόσο τυχεροί οι συγκεκριμένοι πέντε άνεργοι συνάδελφοι ώστε να κληρώνονται κάθε φορά που χρειάζεται να εργαστούν μήπως να αναζητήσουν την τύχη τους και με κάπιοο λαχείο ή Τζόκερ; Γιατί ένα πουλάκι μας σφύριξε οτι οι κληρώσεις είναι μια δικαιολογία για να κλείνουν τα στόματα των ...λιγότερο τυχερών, καθώς και πάλι όλως τυχαίως αυτές οι κληρώσεις διεξάγονται πίσω απο κλειστές πόρτες, χωρίς τη συμμετοχή του εκπροσώπου των ανέργων και με τη συμμετοχή του προϊσταμένου της γραμματείας της ΕΣΗΕΑ (απο που κι ως που;).

Βεβαιώς για τους μη γνωρίζοντες πρέπει να διευκρινήσουμε οτι οι άνεργοι ή "άνεργοι" συνάδελφοι που επιλέγονται απο το κονκλάβιο της Εφορευτικής Επιτροπής πληρώνονται με ένα αρκετά καλό χρηματικό ποσό (400-800 ευρώ) για την εργασία τους στις όποιες ψηφοφορίες διεξ'αγονται. Ίσως τώρα να γίνει περισσότερο κατανοητός ο λόγος που ορισμένα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής όλως τυχαίως κληρώνουν πάντα τα ίδια πέντε πρόσωπα, τα οποία μάλιστα διερευνάται κάτα πόσο είναι πραγματικά άνεργα. Σε μια περίπτωση που μας σφύριξε το ίδιο πουλάκι , η εν λόγω άνεργη δημοσιογράφος αρθρογραφεί συστηματικά σε γνωστή ειδησεογραφική πύλη απο την οποία αμοίβεται με δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Επίσης κυρία Πίνη τι άλλαξε απο τότε που λέγατε οτι δεν χρειάζεστε άνεργους δημοσιογράφους να εργαστούν για την ψηφοφορία των προτάσεων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης; Τα 10 μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής τι δουλειά θα κάνουν όταν όλα τα αναθέτετε στους άνεργους δημοσιογράφους; Θα τριγυρίζουν στους ορόφους για να κάνουν "κονσομανσιόν"; Περιμένουμε την απάντηση σας κυρία Πίνη γιατί την αδικία δεν τη θέλει ούτε ο Θεός και εσείς απ όσο ξέρουμε είστε άνθρωπος του Θεού.

Υ.Γ. Επι τη ευκαιρία αν θέλετε ενημερώστε μας τι έγινε και με εκείνη την καταγελλία που σας είχαν κάνει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για κάποιο πρόβλημα που προέκυψε στην καταμέτρηση στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου