Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΣ!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΣ!!! 

ΛΑΜΟΓΙΟ  ΠΡΑΣΙΝΟ  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΑΥΤΟΣ!!!

Καλησπέρα σας!!! Κάνοντας zapping έπεσα πάνω στο βίντεο που έδειχνε το ALTER,σχετικά με το χαμό που έγινε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο...την αντιπαράθεση μεταξύ Σουλτς και Μπλουμ!!!
Μόλις τελείωσε το video, ακούω τον κ. Κώνστα να σχολιάζει " Τώρα μας μιλάνε και οι Άγγλοι για Δημοκρατία", ή έστω κάτι τέτοιο.
Ποιος απαραδέκτος έβαλε στη θέση αυτή τον επίσης πιο απαράδεκτο παρουσιαστή...να κάνει τέτοια σχόλια????
Παρακολουθεί καθόλου Ευρωκοινοβούλιο ο κ. Κώνστας ή ζει σε άλλα γη σε άλλα μέρη????
Οι Άγγλοι μέχρι στιγμής και οι Γάλλοι Ευρωβουλευτές, έχουν ξεστομίσει την αλήθεια για τη χώρα μας!!!

" Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ζέρσι Μπούζεκ, υποχρεώθηκε να εφαρμόσει τον Κανονισμό αποβάλλοντας από το ημικύκλιο τον ακροδεξιό ευρωβουλευτή, Γκόντφρεϊ Μπλουμ, της ομάδας «Eυρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» (ΕFD), ύστερα από φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του προέδρου της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, χαρακτηρίζοντάς τον «φασίστα».

Να τρελαθούμε εντελώς δηλαδή!!!
Ποιον σοσιαλιστή Μάρτιν Σουλτς που αν είχε παρακολουθήσει έστω 2 συνεδριάσεις της Ευρωβουλής θα διαπίστωνε ότιόποτε παίρνει το λόγο, κατακεραυνώνει όποιον βρει μπροστά του??? Και ποιον σοσιαλισμό γενικότερα δηλαδή που έχουμε και αυτό ξεχάσει τι σημαίνει!!!
Που αν έμπαινε στο κόπο ο κ. Κώνστας να παρακολουθήσει τις εξέλίξεις των ευρωπαίων βουλευτών θα μπέρδευε όσες έννοιες γνωρίζει μέχρι σήμερα???
Καλό θα ήταν να έβλεπε λίγο βαθύτερα τα πράγματα και όχι επιφανειακά. Και να πω ότι το ουσιαστικό είναι αόρατο στο μάτι...θα πω ψέμματα!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου