Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σε λειτουργία ο ημικόμβος Αλφειού Μεγαλόπολης

Από την Παρασκευή 26-11-2010 και εκτιμώμενη ώρα 13:00, τίθεται σε λειτουργία ο ημικόμβος "Αλφειού" Μεγαλόπολης του παραπάνω Αυτοκινητόδρομου...
και επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του ημικόμβου, ως κατωτέρω:
- Στον κλάδο εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα (Χ/Θ 107+400 κλάδου εξόδου), έως και τη σύνδεση του κλάδου με την Π.Ε.Ο. Τρίπολης - Καλαμάτας, με όριο ταχύτητας 30 χλμ. / ώρα.
- Στον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα (Χ/Θ 106+600 κλάδου εισόδου), από τη σύνδεση του κλάδου με την Π.Ε.Ο. Τρίπολης Καλαμάτας, με όριο ταχύτητας 30 χλμ./ώρα.
- Στην Π.Ε.Ο. Τρίπολης - Καλαμάτας, από τη σύνδεση με τον κλάδο εξόδου του ημικόμβου "Αλφειού" (Μεγαλόπολη), έως και τη σύνδεση με τον κλάδο εισόδου του ιδίου ημικόμβου, με όριο ταχύτητας 50 χλμ./ώρα και στις δύο κατευθύνσεις ( προς Τρίπολη - Μεγαλόπολη και προς Καλαμάτα - Παραδείσια).
Η ταχύτητα που θα αναπτύσσουν τα οχήματα στις ανωτέρω οδούς, θα είναι σύμφωνα με την υφιστάμενη οδική σήμανση.
Η Κοινοπραξία κατασκευής ΜΟΡΕΑΣ Κ/Ξ. υποχρεούται να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99(ΚΟΚ).

http://www.report24/
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου