Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Παραμονή στην Ευρωζώνη σημαίνει Άμεση έξοδος από το ΔΝΤ (για τα περί “μονομερούς καταγγελίας”)


 

Είμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε την μεθόδευση Παπανδρέου σε συνεργασία με την παρεΐτσα της σοσιαληστικής διεθνούς για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.

Κάποιοι μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους”, έκρυβαν όμως μεθοδικά την Ευρωπαϊκή μέριμνα σε περίπτωση κρίσης δανεισμού χώρας μέλους της Ευρωζώνης. Μέχρι και λίγες ημέρες πριν το κατάπτυστο μνημόνιο, ο κύριος Παπακωνσταντίνου εβγαινε και δήλωνε ότι “Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί χρήματα από την ΕΕ”!!

Τα αποτελέσματα σήμερα όλοι τα γνωρίζουμε, με την διαφορά ότι εμείς τα περιγράφαμε βήμα προς βήμα, πάντα ένα βήμα μπροστά από τις μεθοδεύσεις τους.

Ακόμα και σήμερα όμως τα ΜΜ”Ε” αποκρύπτουν αυτή την ελεεινή αντευρωπαϊκή βόμβα που έβαλαν στα θεμέλια της Ευρωζώνης ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του. Το ΔΝΤ θησαύρισε καθώς και τα κοράκια που το συνοδεύουν, η Γερμανία το δέχτηκε για να μην υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από την συνθήκη της Λισσαβόνας και τώρα η χώρα οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς την έξοδο. Αυτή ακριβώς ήταν η σκοπιμότητα του μνημονίου.

Γιατί δεν μιλά κανένας; Μα το είχαμε αποκαλύψει και αυτό. Η δράση του ΔΝΤ ξεκινά πολύ πριν την επέμβαση με εταιρείες δημοσίων σχέσεων που κάνουν lobbying στα ΜΜ”Ε” της χώρας ώστε να κατευθύνουν την ενημέρωση. Το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα όπου αιχμή του δόρατος ήταν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου