Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: Χιλιάδες Έλληνες βροντοφωνάζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 

Όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι των Ελλήνων, παρακολουθούσαν καθηλωμένοι στις θέσεις τους μια καλοστημένη παράσταση με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς μας και με κεντρική σκηνή τα έδρανα της βουλής. Μια παράσταση με λίγους αλλά συγκεκριμένους και ιδιαίτερα προσεχτικούς ρόλους.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ. Δυο κόμματα τα οποία παρίσταναν τους φεουδάρχες έχοντας για τσιφλίκι τους την Ελλάδα. Επί δεκαετίες βρίσκονταν σε μια διαρκή σύγκρουση για το ποιος θα λάβει το μεγαλύτερο κομμάτι αφαιμάζοντας  αδιάκοπα τον ελληνικό λαό.
Έναν λαό ο οποίος τυφλώθηκε από άρτο και θεάματα, φέρθηκε άπληστα ξεχνώντας το ιερό καθήκον απέναντι στην πατρίδα για χάρη μιας εφήμερης και ανούσιας πολυτέλειας. Δηλητηριάστηκε απ ‘το δηλητήριο που είναι φτιαγμένοι οι υποτιθέμενοι ηγέτες της χώρας μας, ”συστήθηκε ”στη διαφθορά του χρήματος και την αποδέχτηκε.
Οι μεγάλες ευθύνες, όμως, δεν ανήκουν στον λαό αλλά σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα μας στο σημερινό της κατάντημα. Τα δύο κόμματα εξουσίας, έχοντας διολισθήσει απ’ τα πρώτα κιόλας χρόνια της ύπαρξής του από την ιδεολογική τους βάση, κρατούσαν πότε ο ένας και πότε ο άλλος τα σκήπτρα της Ελλάδος λειτουργώντας ως φερέφωνα και εντολοδόχοι των ξένων δυναστών μας. Πολιτικοί αρχηγοί-ανδρείκελα ξεστόμιζαν επί χρόνια φληναφήματα και πομφόλυγες, δυσνόητες αερολογίες αλλά και ψεύτικες υποσχέσεις. Οι μίζες, τα σκάνδαλα ,οι απάτες, οι πελατειακές σχέσεις και η συνεχής ατιμωρησία συνθέτουν τον βρώμικο κόσμο των πολιτικών αυτών που το μόνο που κατάφεραν να προσφέρουν είναι ένα τεράστιο χρέος το οποίο καλείται, άδικα, να ξεπληρώσει πλέον ο ελληνικός λαός. Χιλιάδες νοικοκυριά, ”βουλιάζουν” μέρα τη μέρα, σε αντιδιαστολή με τους αμετανόητους πολιτικούς οι οποίοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν την πλουσιοπάροχη ζωή τους με δικά μας λεφτά! Κι όμως η πλασματική πολυτέλεια αυτών των ετών είχε καταφέρει να κοιμίσει και να διατηρήσει σε αδράνεια την φλογερή ψυχή των Ελλήνων.
Δεν ευθύνονται όμως μόνο αυτά τα δύο κόμματα για την πνευματική και οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων. Ως τρίτο κόμμα στη βουλή βρίσκεται μέχρι τις προσεχείς εκλογές το ΚΚΕ. Μιλάμε για έναν ακίνδυνο, για το σύστημα, κομματικό μηχανισμό ο οποίος επιδιδόταν επί χρόνια σε μια ανούσια αντιπολίτευση. Το προφίλ του ΚΚΕ είναι πλέον γνωστό σε όλους, αφού εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες ο θηλυκός (;) του ηγέτης ”παίζει” την ίδια ακριβώς κασέτα. Οι πρακτικές του κινούνται στο ίδιο, απαράλαχτο μοτίβο με την αμφιβόλου ποιότητας ντουντούκα που τριγυρνάει στις γειτονιές να έχει καταντήσει πιο γραφική κι απ’ τον συμπαθέστατο κατά τ’ άλλα καραγκιόζη. Δεν είναι ανάγκη να γίνει μεγάλη ανάλυση όσον αφορά την ιδεολογική προσέγγιση του κομμουνισμού ώστε να διαπιστωθεί τόσο η προδοτική και αντεθνική του στάση όσο και τα στείρα αποτελέσματα της εκάστοτε εφαρμογής του. Αρκεί μια ματιά σε οποιαδήποτε χώρα είχε την ατυχία να της εφαρμοστεί κομμουνιστικό σύστημα για να διαπιστώσουμε πως το μόνο που καταφέρνει είναι να βυθίζει τους λαούς στην απόλυτη φτώχεια. Στην ουσία  πρόκειται για τη δημιουργία μιας ενιαίας τάξης, απαρτιζόμενη από σκλάβους, η οποία δουλεύει για την μικρή κάστα της εξουσίας. Έχουμε να κάνουμε, δηλαδή, με ένα σύστημα λίγο χειρότερο από τον καπιταλισμό…
Ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων εξασφαλίζει την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή. Ποσοστό όμως που του είναι  αρκετό  ώστε να παίζει το δικό του βρώμικο παιχνίδι. Το μεγαλύτερο κομμάτι της πολιτικής αντζέντας του κόμματος αυτού έχει να κάνει με τους μετανάστες και την νομιμοποίησή τους.  Την νομιμοποίηση, δηλαδή της εγκληματικότητας, της ανασφάλειας, της ανεργίας και της αρρώστιας. Ο ΣΥΡΙΖΑ  προσπαθεί να θέσεις τις βάσεις για τη δημιουργία μια πολυπολιτισμικής Ελλάδας αποτελούμενης από κάθε είδους βάρβαρο, αδιαφορώντας με βλασφημία για το αίμα που έχυσαν ανά τους αιώνες χιλιάδες Έλληνες ώστε η Ελλάς να παραμείνει ελεύθερη και καθαρή δίνοντας έτσι τα φώτα της  σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Αναμφίβολα δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος ώστε κάποιος Έλληνας στο γένος και στο πνεύμα να ταχθεί με αυτό το εξ’ ολοκλήρου προδοτικό κόμμα.
Όσον αφορά τον ΛΑΟΣ ο λόγος της ύπαρξής του ήταν προφανής εδώ και χρόνια στις τάξεις του κινήματός μας. Αποτελούσε την τελευταία δικλείδα ασφαλείας του συστήματος απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χιλιάδες πατριώτες που αγαπούν την Ελλάδα παρασύρθηκαν από τις πατριωτικές κορώνες του Καρατζαφέρη ο οποίος κρατούσε όλους αυτούς τους αγνούς Έλληνες μακριά από το διαφαινόμενο κίνδυνο για το σύστημα, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι ανεξέλεγκτες πολιτικές εξελίξεις όμως έφθειραν το ΛΑΟΣ,  με αποκορύφωμα τη ψήφιση των βουλευτών του υπέρ του μνημονίου, κάνοντας το κόμμα να θυμίζει πλοίο που βουλιάζει και το πλήρωμά του να εγκαταλείπει άρον άρον για να σώσει το πολύτιμο τομάρι του.
Η φθορά των εξελίξεων έχει αγγίξει όλα τα κόμματα της μέχρι πρότινος βουλής, τα οποία πλέον δεν πείθουν τον ελληνικό λαό ο οποίος τους γυρνά την πλάτη. Το γεγονός αυτό οδήγησε το σύστημα στη δημιουργία νέων, ”αμόλυντων”, κομμάτων τα οποία όμως πηγάζουν από τα ίδια του τα σπλάχνα καθώς και τόσο ο  Κουβέλης  και η Ντόρα όσο η Κατσέλη  και ο Καμμένος  δεν είναι απεσταλμένοι σωτήρες του ελληνικού λαού αλλά άτομα τα οποία επί χρόνια τον καταλήστευαν μαζί με όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς.
Λίγες ώρες  έμειναν όμως μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαϊου, και τα περιθώρια για όλους αυτούς έχουν στενέψει ασφυκτικά. Όση λάσπη κι αν ρίξουν, όσο κι αν ψευδολογήσουν και συκοφαντήσουν το κίνημά μας το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής το μόνο σίγουρο είναι πως η φωνή χιλιάδων Ελλήνων θα βροντοφωνάξει ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου