Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Θα συσκεφτούν όλοι οι ….δούλοι της Μέρκελ.Κόκκινα χαλιά αλλά και ειδικό άγημα διατέθηκαν σήμερα για την υποδοχή του γερμανόδουλου Γάλλου στην Αθήνα, η οποία θα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με εκείνη του αφεντικού Ανγκελας Μέρκελ.

Το αναβαθμισμένο πρωτόκολλο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι ο έτερος Σαμαράς θα υποδεχθεί το πρωί αλλά και θα συνοδεύσει σήμερα το βράδυ από και προς το αεροδρόμιο. Το δεύτερο σημείο το οποίο θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι η είσοδος του Ολάντρεου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, θα διατεθεί ειδικό άγημα με λίγους άνδρες που θα τον υποδεχθεί στο πρωθυπουργικό Μέγαρο. Δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά έχουν κληθεί να υποδεχθούν τον Ολάντρέου  τα καλά παιδιά Γιάννης Στουρνάρας, Κωστής Χατζηδάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, και η γιαουρτωμένη Ολγα Κεφαλογιάννη. Η …ανιψιά του Βαρδινογιαννη θα υπογράψει με τη Γαλλίδα ομόλογό της συμφωνία στον τομέα του Τουρισμού.

Σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί και με το κυβερνητικό συμπλήρωμα  Ευάγγελο Βενιζέλο στη γαλλική πρεσβεία, όπως το διεκδίκησε ο χοντρομπαλάς Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνάντηση ζήτησε και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό. 

«Πληρώνει τώρα την απερισκεψία με το Ολαντρέου» αναφέρουν τα «Νέα», θυμίζοντας ότι στην τελευταία επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι είχε παραλληλίσει και δικαίως τον Ολάντ με τον Γιώργο Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι ο πρώτος θα καταστραφεί όπως ο δεύτερος αν επιμείνει στη λιτότητα, και τον είχε χαρακτηρίσει εξ αυτού «Ολαντρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου