Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Η πατρίδα θα σωθεί μόνο από τη συνένωση των πατριωτικών δυνάμεωνΤου Παναγιώτη Αποστόλου

Σήμερα ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και χτες ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και όλοι οι άλλοι πέριξ αυτών, μιλούν και ισχυρίζονται πως η εφαρμογή των μνημονίων που εξαθλιώνουν το λαό
μας και απεμπολούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, είναι μια στάση πατριωτική. Επειδή, όμως, πολυπιπιλάνε τη λέξη του πατριωτισμού, θα ήθελα να τους ρωτήσω: Σε ποια θέση προτεραιοτήτων θέτετε τον πατριωτισμό σας; Γιατί ο πατριωτισμός, όλων εκείνων, των ιερών τεράτων της Ιστορίας μας, ετίθετο στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων τους. Και πατριωτισμός είναι να βάζεις την πατρίδα υπεράνω και της ίδιας σου της ζωής.

Να αγωνίζεσαι να μην χαθούν εδάφη. Να προσπαθείς για την προκοπή και την ευημερία του λαού σου. Να τηρείς πιστά τις παρακαταθήκες των προγόνων σου, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου σου. Να υπερασπίζεσαι την Ελληνοχριστιανική παιδεία σου. Τι από όλα τα παραπάνω τηρούν αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα ή μας κυβέρνησαν χτες;

Αυτοί οι νεοφιλελεύθεροι της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά όχι μόνο δεν πιστεύουν σε καμιά από τις παραπάνω παρακαταθήκες του λαού μας, αλλά τουναντίον, πολλές φορές τις πολεμούν με λύσσα. Ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός διέπει την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά και αυτόν εφαρμόζουν πιστά. Πιστεύουν στο δόγμα του, που βασίζεται στην οικονομική επανάσταση των ελεύθερων αγορών, δηλαδή επιδιωκόμενο είναι ο περισσότερος καπιταλισμός και το λιγότερο κράτος. Αυτή η ισοπεδωτική πολιτική του νεοφιλελευθερισμού προκάλεσε και τη γενική απορύθμιση των αγορών και την οικονομική κρίση του 2008. Βασίζεται δε, στην ιδέα ότι μια οικονομική κρίση ή ένα γεγονός καταστροφής είναι ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ένα κράτος. Η επιτυχία της πολιτικής αυτής έγκειται στο γεγονός ότι ο φόβος και οι ενοχές για τα αποτελέσματα της κρίσης ή της καταστροφής, κάνει τους πολίτες ανεκτικούς και απαθείς σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι κάτι άλλο χειρότερο έρχεται.

Αυτή ακριβώς την πολιτική μέσω των τρομοκρατικών διλλημάτων, του τύπου: ευρώ ή δραχμή, μέσα στην ΕΕ ή απ΄ έξω, χρησιμοποίησαν προεκλογικά τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012. Αυτή χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα και ενοχλούνται όταν κάποιοι, προσπαθούν να ξυπνήσουν τον Ελληνικό λαό, λέγοντάς του πως η διάλυση της ΕΕ θα αρχίσει αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελλάδας από αυτήν, ενώ δεν προβλέπεται από πουθενά η αποχώρηση της πατρίδας μας από τον Ευρωπαϊκό Συνασπισμό. Αυτοί, λοιπόν, οι νεοφιλελεύθεροι των τριών τελευταίων κυβερνήσεων, αντί να διαπραγματεύονται ως κυβερνήτες ισότιμου μέλους, που είναι η Ελλάδα στην ΕΕ, το Εθνικό συμφέρον της πατρίδας, διαπραγματεύτηκαν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται ως κοινοί δανειολήπτες, μετατρέποντας το πλεονέκτημα της πιθανής πτώχευσης της Ελλάδας, που θα δημιουργούσε τη διάλυση της ΕΕ, σε μειονέκτημα.

Συνειδητά, εξακολουθούν την υποτακτική πολιτική εξαθλίωσης του λαού μας, ενώ παράλληλα παραγνωρίζουν τις μελέτες που έχουν συντάξει εξειδικευμένα γραφεία στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, αλλά και στη Γερμανία, για το συνολικό κόστος μιας πιθανής ελληνικής πτώχευσης και αποχώρησης από τη ΕΕ. Αποσπάσματα μιας τέτοιας μελέτης διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον οικονομικό τύπο της Γερμανίας (Handelsblatt). Η μελέτη καταλήγει ότι το κόστος εκτιμάται πως θα ανέλθει ή και θα υπερβεί το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ, αλλά ταυτόχρονα θα κλονισθεί σοβαρά η σταθερότητα του κοινού νομίσματος και η αξιοπιστία της ΕΚΤ!

Ο πρωθυπουργός μας, ελέω του κάλπικου εκλογικού νόμου που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα με 50 έδρες, είναι ο ίδιος που το βρώμικο ΄93 έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, προκειμένου να ανατεθεί στις Siemens-Intracom η ψηφιακοποίηση του ΟΤΕ, όταν 1.100.000 ψηφιακές γραμμές θα αντικαθιστούσαν αντίστοιχες αναλογικές. Ήταν ο ίδιος, ο οποίος προσπάθησε μέσω του έωλου και παράνομου εξωδικαστικού συμβιβασμού Siemens-Ελληνικού Δημοσίου, παραβλέποντας τη μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, να κουκουλώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του. Ήταν ο ίδιος ο οποίος αρνήθηκε να αποδεχτεί την πρόταση συναγωνιστή μου και εμού προσωπικά, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010, μια ημέρα μετά την πρώτη Κυριακή των Περιφερειακών εκλογών, σε συνάντησή μας στη Ριγήλλης παρουσία του τότε Γραμματέα της Κ.Ε. Ανδρέα Λυκουρέντζου, όταν τον προτρέψαμε πιεστικότατα για εθνικούς λόγους, να ανέβει άμεσα στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή και να αποτρέψει την εκλογή του συνδυασμού των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης αλλά και την εκλογή στον Καλυκρατεικό Δήμο Σουφλίου, του διώκτη της ηρωικής δασκάλας μας Χαράς Νικοπούλου.

Τελικά, ο Σαμαράς συνηγόρησε με την πρόταση της πολιτικής καμαρίλας του, που σήμερα είναι υπουργοί (Σταμάτης, Λαζαρίδης) και αντί για τη Θράκη, μετέβη Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στη Χίο. Έτσι, εκλέχτηκαν για μερικές εκατοντάδες ψήφους, οι αρεστοί του τουρκικού προξενείου, το οποίο διαφεντεύει και συγκυβερνά τη Θράκη μας με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων.

Μπορεί από τη Θεσσαλονίκη να δίνονται εκλογικές πλειοψηφίες, όμως, από την Ήπειρο δίνεται η θεϊκή εντολή. Αυτός ο ευλογημένος τόπος, είναι η γη των Αγίων και των ηρώων, που όμως σήμερα μας ανήκει κατά το ήμισυ. Το άλλο μισό κομμάτι της μάνας Ηπειρωτικής γης, η Βόρειος Ήπειρος, βρίσκεται υπό κατοχή. Μια αβάσταχτη κατοχή την οποία δυστυχώς, καταγγέλλει ο Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Δρυινουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέας, χωρίς καμιά ανταπόκριση από τα εκάστοτε κυβερνητικά ώτα. Ο Μητροπολίτης Ανδρέας, από την ακριτική Κόνιτσα, γενέτειρα της μητέρας μου, συνεχίζει το θεάρεστο έργο του προκατόχου του Μακαριστού Σεβαστιανού. Ο Σεβαστιανός, αυτός ο πατριώτης ποιμενάρχης, είχε τάξει σκοπό της ζωής του την δημοσιοποίηση σε όλα τα μέρη της υφηλίου της καταδυνάστευσης και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών από το δικτατορικό καθεστώς του Ενβέρ Χότζα, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να ξυπνήσει το καρεκλοκένταυρο αθηναϊκό κατεστημένο. Ένα κατεστημένο που μέχρι σήμερα εξακολουθεί να μη συμμερίζεται τα τεράστια προβλήματα των αδελφών μας στη Β.Ήπειρο και τους έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, παρότι η πολιτική των κυβερνήσεων της γείτονας χώρας που ακολούθησαν τον Χότζα, εξακολουθούν την ίδια στρατηγική καταπίεσης και στέρησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας. Επιπρόσθετα, επενδύοντας στην αναισθησία και την απραξία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, σήμερα πιο έντονα από ποτέ, με περίσσια θρασύτητα, αξιώνουν εδάφη μας. Δηλαδή εκεί που μας χρωστούσαν, μας ζητούν και το βόδι.

Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, υπέγραψε την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και σύντομα επίκειται, έτι περεταίρω, ο διαμελισμός της πολυαγαπημένης μας πατρίδας. Η πατρίδα πιο πολύ από ποτέ, απαιτεί τη συνένωση όλων των πατριωτών για να μπορέσει να συνεχίσει να πορεύεται στους αιώνες. Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει με όσους εξαθλιώνουν συνειδητά το λαό μας και εκχωρούν τα δικαιώματα της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου