Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τα παράπονα σου στον….Νταλάρα.



«Υπήρξατε η σημαία του ΔΟΛ για περισσότερο από μισό αιώνα. Πως νιώθετε τώρα που η σημαία υπεστάλη;» Με αυτή την έξυπνη ερώτηση ξεκινάει η συνέντευξη του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ο πληθωρικός στις διηγήσεις του και αθυρόστομος «οδοστρωτήρας» Λ. Παπαδόπουλος εκφράζει δημοσίως την πικρία του, για τις πρακτικές και τις συμπεριφορές εκείνων που του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το Συγκρότημα.


«Με ισοπέδωσαν» λέει χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα το Ποντίκι, για τους ανθρώπους του ΔΟΛ ο Παπαδόπουλος, χωρίς βέβαια να κατονομάζει ούτε τον «φίλο του» τον Σταύρο Ψυχάρη ούτε και τον νυν διευθυντή των ΝΕΩΝ, Χρήστο Μεμή, που ανέλαβε το θλιβερό όσο και δύσκολο καθήκον να του ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας του με την εφημερίδα.


Βαλε τους …Λευτεριστές να κλαίνε με ..φωνητικά τον  …ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ Νταλάρα και την ….ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΗ Χαρούλα. . Μια ζωή «αθόρυβος» Λαμπρακιστής ήσουν .Τώρα που οι «εντιμότατοι φίλοι σου» σε πέταξαν στον κάδο, άρχισες τις κλάψες. Είπαμε όταν ο… γαλατάς χτυπά την πόρτα του γείτονα σου, θα έρθει και σε εσένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου