Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η απίστευτη πολιτική αλητεία του 1965 επαναλαμβάνεται σαν τραγωδία.

Οι μέρες που βιώνουν οι Έλληνες δεν έχουν προηγούμενο. Τα ατελείωτα ψέματα, για να χώσουν στην κυριολεξία ένα υπερήφανο λαό που οι ανεπάρκειες ηγεσιών διέλυσαν σαν χώρα και ξεπούλησαν τον πλούτο της στην βιομηχανία των Βορειοευρωπαίων κατ΄ εντολή των πραγματικών αφεντικών, των Αμερικανών.
Μη πιστέψετε ούτε στιγμή ότι η πορεία της χώρας ήταν με βάση την λαϊκή θέληση που εκφραζόταν με τις εκλογές. Η πραγματική κυβέρνηση της χώρας βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας δηλαδή την Αμερικάνικη πρεσβεία. Τυχαίο ήταν ότι όλες οι πορείες κατέληγαν εκεί ;
Αλλά όταν ένα λαό τον διαχειρίζεσαι χορηγώντας δάνεια και στρεβλή ανάπτυξη που το τραγικό αποτέλεσμα φάνηκε αφού τραβήχτηκε το χαλί κάτω από τα πόδια του λαού, δείχνοντας το απαίσιο πρόσωπο των προδοτών.
Ψηφίζοντας πειθήνια μια καταστροφική πορεία 199 υπάλληλοι της Goldman Sacks και 5 ανανήψαντες που ¨είδαν¨ το συμφέρον της χώρας από νέα οπτική γωνία . Τι και αν καταγγέλλεται ότι τα επικουρικά δεν έχουν πρόβλημα για 60 χρόνια ,όχι θα τα διαλύσουν για να πληρώσει ο λαός τα κλεμμένα και να εξαθλιωθεί ακόμη περισσότερο.
Το νέο συμβόλαιο που πρέπει να έχει ο λαός υπόψη του είναι οι δίκες που θα στήσει ο λαός για τους εξωμότες στο Γουδή αφού πετάξει έξω όλους τους ξένους προστάτες, δηλαδή να χειραφετηθεί πλήρως από το παρελθόν του. Αν δεν ανοίξουν μύτες αλλαγή δεν έρχεται. Αλλά όχι άναρχα και βεβιασμένα αλλά με συνοχή και πρόγραμμα.
Αν όμως τα κόμματα της αριστεράς δεν κάνουν την υπέρβαση να παραιτηθούν από μία Βουλή που έτσι ή αλλιώς δεν έχει να προσφέρει τίποτα και να αγκαλιάσουν τον λαό , είναι σίγουρο ότι θα ξεπεραστούν από τον λαό γιατί ο καταγγελτικός τους λόγος είναι πλέον χωρίς αντίκρισμα.
Λαέ έχεις τις ευθύνες σου, ανάτρεψέ τους άμεσα σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη. Σήμερα ,γιατί αύριο είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου