Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μετά τα βιβλία-φωτοτυπία, τώρα και τροφεία-φωτοτυπία...



Μετά τα βιβλία, «haircut» και στα τροφεία!!!...
Αλλού περίμενε να βάλει το «ψαλίδι» η Αννούλα του Σιατή (στο Σιατή της, για παράδειγμα), αλλού το έβαλε: πρώτα στα βιβλία, λέγε με και «φωτοτυπία ακριβή», και τώρα στα τροφεία των φοιτητών!!!
Πόσο; Οι δαπάνες για τη μέριμνα των φοιτητών, έτσι τα λέει η Αννούλα του Σιατή, η Ελληνίς Ségolène Royal, μειώνονται κατά 6 εκατ. ευρώ (άρθρο 2, παρ. 6, του...
  εφαρμοστικού νόμου νόμος «Ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής του Μνημονίου Συνεννόησης του ν.4046/2012»).
Στις τοπικές κοινωνίες, πάντως, επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί γονείς -έπειτα από αυτήν την εξέλιξη- έχουν αποφασίσουν να καλέσουν τα παιδιά-φοιτητές να επιστρέψουν πίσω, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην οικονομική κρίση· θα πηγαίνουν στα πανεπιστήμια-ΤΕΙ όταν διεξάγονται οι εξετάσεις.
Βέβαια, αυτό κατά ένα λόγο ίσως είναι σωτήριο: διότι όπως έδωσε μέσω φωτοτυπιών «πνευματική τροφή» η Αννούλα του Σιατή στους μαθητές, την έχω ικανή να φωτοτυπήσει χάμπουργκερ, ωραιότατα εδέσματα, πατάτες μπλουμ, φασολάδα κτλ., και να τα δώσει με το ζόρι να τα φάνε οι φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου