Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τα λέω στη νύφη να τα ακούει η πεθερά

Η παροιμία τα λέω στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά είναι η μόνη που μπορεί να περιγράψει το… ξέσπασμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Βρεττού κατά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Κατά την ενημέρωση της επιτροπής στην οποία προεδρεύει από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για θέματα της αρμοδιότητάς του , άδραξε την ευκαιρία να τα πει στον Αβραμόπουλο για να τα ακούσει ο Χρυσοχοϊδης σχετικέ με την.....

εσπευσμένη και πιεστική απόφασή του μέσα σε διάστημα 15 ημερών να ορίσει περιοχές όπου θα μπουν λαθρομετανάστες και μάλιστα χωρίς το θέμα να περάσει από τη Βουλή. «Αυτό το ζήτημα», είπε ο κ. Βρεττός, « θέλει προσοχή.

Όχι ότι δεν θέλω να λυθεί το πρόβλημα αλλά τελευταίες μέρες τώρα, παραμονές των εκλογών να σπεύδουμε να επιλύσουμε έτσι αυτά τα θέματα, το θεωρώ και λίγο περίεργο. Μην τα χοντρύνουμε τα πράγματα την τελευταία στιγμή». Καρφάκια κατά του Χρυσοχοϊδη επεφύλαξε μάλιστα και ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος σχολιάζοντας πως «είναι πολύ διαβασμένος στα αστυνομικά θέματα, σε άλλα δεν ήταν».


Ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε πάντως ότι το θέμα δεν είναι της αρμοδιότητάς του και ότι το μόνο που κάνει το Υπουργείο Άμυνας είναι να δίνει το οκ για την διαθεσιμότητα ενός στρατοπέδου. Ο υφιστάμενός του Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος που εμφανίστηκε πιο ενημερωμένος αποκάλυψε πάντως πως αν δεν το κάνουμε αυτό με τα στρατόπεδα εσπευσμένα, η Ελλάδα θα φύγει από τη Συνθήκη του Σένγκεν τον προσεχή Ιούνιο και θα χάσει και 250 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει για την προστασία μας από την λαθρομετανάστευση.



http://briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου