Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αποτίνεται και επαναφέρει το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ το χοντρογούρουνο.


Ο Βενιζέλος ποντάρει στην επαναδραστηριοποίηση των Σημίτη Μαντέλη, Πανταγιά Τσουκατου και Λαλιώτη για να έχουμε πάλι στα πράγματα τους καρατσεκαρισμένους κλεφταράδες και όχι τους ….μαϊμού. Έτσι ανάμεσά στους επανακάμψαντες στο πλευρό του ξεχωρίζει η φιγούρα του στρατηγού Θόδωρου Τσουκάτου ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήρε 1 εκατ. από τη Siemens και το πήγε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
To θέμα της σύσκεψης που συμμετείχε λοιπόν και ο… ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ήταν η αποφυγή του πολιτικού στραπάτσου για τον Βενιζέλο. Η παρέα του Τσουκάτου τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα συμμετάσχουν στη ψηφοφορία ούτε 5000 βλαμμένοι Πασόκοι και καταστρώνει σχέδιο-σχεδία. Ποια ηταν η προταση του;

Ότι και να γίνει εμείς θα βγάλουμε προς τα έξω ότι ψήφισαν 130.000!
Εμείς πάντως θα προτείνουμε του Βενιζέλου μια και ακούγεται ότι είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ να τον βάλει εισπράκτορα μια και είναι γνωστή η ικανότητα του στο να εισπράττει μίζες και μαύρα χρήματα. Για τα επικοινωνιακά-οργανωτικά ας επαναφέρει τον γνωστό διεκπεραιωτή ΛΑΛΙΩΤΗ, που φημίζεται για την ικανότητα του να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο ,να τα αρπάζει, και να ζητά και τα ρέστα στο τέλος. Είναι μανούλα στο να παρουσιάζει ότι όλοι τα παίρνουν εκτός από την …αφεντιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου