Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μιχάλης, ο «λαθροκυνηγός»...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/, μέσω "press-gr"
Μιχάλης, ένα όνομα, δύο ιστορίες: μετά την υπΑνάπτυξη, τώρα και εγγύηση της αΠροστασίας του Πολίτη.
Αδιάβαστη θα την πάει τη στήλη ο «αδιάβαστος». Το μνημόνιο δεν το διάβασε ποτέ, τη Συνθήκη Σέγκεν (κατήργησε τους συνοριακούς ελέγχους για τα «μέλη» της κτλ.) έκανε... 12 χρόνια να τη μάθει!!!
Η Ελλάδα την υπέγραψε το 2000 και πρέπει μέχρι το Ιούνιο να έχουν γίνει κάποια πράγματα, όπως, για παράδειγμα, αυτό με τους λαθρομετανάστες στο Δήμο Βοΐου Κοζάνης, αλλιώς... bye bye Σέγκεν!
Μάλιστα, δημοσίευμα του «Agence Europe», ανέφερε πως οι υπουργοί Δικαιοσύνης της Ε.Ε. στην πρόσφατη σύνοδό τους (1-3 Μαρτίου), που... ασχολήθηκε με την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας (μούγκα για το θέμα από τον άλλον, το Μίλτο το «χακεροχτυπημένο» ) έλεγαν πως εκτός από «κακός μαθητής» της Ευρωζώνης είναι και «κακός μαθητής» στο ζήτημα της παροχής ασύλου και της διαχείρισης της μετανάστευσης.
Τώρα να πεις ότι έχουν άδικο;
Αφού αδιάβαστος είναι ο «αδιάβαστος» παύλα Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και θέλει σε περίπου 20 ημέρες να κάνει ό,τι δεν έγινε σε 12 χρόνια, καθώς οι ημερομηνίες είναι ασφυκτικές. Και για να μη ξεχνιόμαστε, ήταν και πριν υπουργός αΠροστασίας του Πολίτη και έκανε τα συνήθη του: μια τρύπα στο νερό.
Πάντως, οι κάτοικοι της Νεάπολης Βοΐου Κοζάνης, μετά το «μολών λαβέ» της δημάρχου Παναγιώτας Ορφανίδου ήδη έχουν πάρει τα «όπλα» τους και φυλάνε το στρατόπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου