Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Τους χαιρέτησε και αυτοκτόνησε στο χωράφι του, με κυνηγετική καραμπίνα!

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ

Δραματική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 58χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε...


...χθες το μεσημέρι (10-09-2012) και βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του στην περιοχή Κάτω Πόρος στο Ρέθυμνο, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε η καραμπίνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε χαιρετήσει τους συγγενείς του, πριν φύγει από το σπίτι και όλοι περίμεναν να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα. Το απόγευμα ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, που ολοκληρώθηκαν με τον τρόπο που απεύχονταν. Ο άνθρωπός τους, ήταν νεκρός στο χωράφι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία.


Σοκάρει ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, μόνο τον μήνα Ιούνιο, στην Αττική πραγματοποιήθηκαν 354 απόπειρες αυτοκτονίας, εκ των οποίων οι 50 κατέληξαν.

Τα αίτια των αυτοκτονιών έιναι κυρίως ψυχολογικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα περιστατικά αυξήθηκαν διότι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα που λάμβαναν φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορούσαν να πάρουν τα φάρμακά τους λόγω των κλειστών φαρμακείων και των προβλημάτων στον τομέα της υγείας. Έστι η κατάστασή τους επιδεινωνόταν. Ωστόσο πολλές από τις απόπειρες έγιναν για οικονομικούς λόγους. Επίσης, στις πλειοψηφία τους οι απόπειρες έγιναν με τη λήψη χαπιών.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου