Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Έρχεται ο Γκρέκο!

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο στον Ολυμπιακό. Όπως γράφει...

...η SportDay, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα ο 26χρονος μέσος να ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Πίεση στη Ρόμα άσκησε και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και κίνητρό του αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League και οι τίτλοι που διεκδικεί η ομάδα σε εγχώριο επίπεδο.


Όλα δείχνουν ότι οι δύο σύλλογοι θα συμφωνήσουν για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, η οποία θα συμφωνηθεί σήμερα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ενήμερος για την υπόθεση του Γκρέκο και είχε ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι κινήσεις τους.


Οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την έκτη τους μεταγραφή μετά τους Σιόβα, Βλαχοδήμο, Ντιελνά, Μανωλά και Καραγκούνη.


Πίστη για Άλβες


Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν βιάζονται να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.


Ο λόγος είναι ότι θεωρούν πως μέσα στον Αύγουστο θα προκύψουν πολλές και αξιόλογες επιλογές για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Μία από αυτές είναι του Μπρούνο Άλβες, παρότι πρόκειται για μία εξαιρετικά απίθανη περίπτωση.


Στην Πορτογαλία - την πατρίδα του παίκτη και του Ζαρντίμ - κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζενίτ, όπως και με τον παίκτη! Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζει ότι ο 31χρονος στόπερ είναι ο μεγάλος στόχος και γίνεται προσπάθεια για να έρθει στην Ελλάδα.


Αποφασίζει ο Τσάβες


Τετ-α-τετ με τον προπονητή ης Μπόκα Τζούνιορς για τον ενημερώσει για τα πλάνα του εν όψει της επόμενης σεζόν θα έχει σύντομα ο Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.


Ο 26χρονος χαφ θέλει να μάθει εάν και πόσο θα αγωνίζεται ή αν θα υπολογίζεται ως βασικός στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες.


Ο Αργεντινός έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ενώ κάνει ατομικές προπονήσεις για ν' ανταποκριθεί ως αντι-Ρικέλμε. Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή της Μπόκα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ανοίγει η πόρτα της εξόδου.

 Το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θ' αντιμετωπίσουν την Αλάνια Βλαντικαφκάζ (19:00, NovaSports 1) με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην έχει επιπλέον προβλήματα και έτσι θα έχει τους ίδιους 18 παίκτες που είχε και στο φιλικό με τη Σπαρτάκ.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου