Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Έκκληση για αίμα για τα δίδυμα που παρέσυρε μοτοσικλετιστής

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το πρώτο 24ωρο για τα επτάχρονα αδερφάκια που παρασύρθηκαν μαζί με τη μητέρα...

...τους από τον 21χρονο υπαξιωματικό του Ναυτικού.
Τα παιδιά νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", ενώ η μητέρα τους νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε αργά χθες το μεσημέρι σε επέμβαση για την αντιμετώπιση της ρήξης σπληνός.
Η άτυχη γυναίκα φέρει πολλές κακώσεις, αλλά επικοινωνεί με το περιβάλλον και οι γιατροί εκτιμούν ότι παρότι βρίσκεται σε βαριά κλινική κατάσταση, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Μάλιστα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης των παιδιών και των αναγκών που προκύπτουν από αυτή, το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση για αίμα.
"Στις 12/7 δυο μαθητές του 150 Δημοτικού Σχολείου του Συλλόγου μας, ηλικίας 7 ετών έπεσαν θύμα μαζί με τη μητέρα τους ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση Πατησίων και Τροίας και συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματα του.
Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα των παιδιών στον Ευαγγελισμό.
Η κατάσταση των παιδιών, ειδικά του αγοριού,  είναι κρίσιμη και απαιτείται αίμα.
Όσοι και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών.
Με τις ευχές για πλήρη ανάρρωση των τραυματιών σας ευχαριστούμε όλους και όλες", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σχολείου.
Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πατησίων ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος δεν είχε ούτε δίπλωμα, ούτε ασφάλεια, παρέσυρε με τη μοτοσυκλέτα του τα παιδιά και τη μητέρα τους τη στιγμή που επιχειρούσαν να διασχίσουν το δρόμο.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου