Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Φάτε ρε κουφάλες έρχονται και καποια στιγμή ..οι κρεμάλες.


Τελικά …σχεδόν όλοι τα φάγανε, και συνεχίζουν να  τα..τρώνε.
Η συλληφθείσα είναι η κυρία Βάσω Γρίβα που φέρεται ως γραμματέας της προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Παναγιώτας Ψαράκη. Η κυρία Γρίβα κατά πληροφορίες μας ήταν η ενδιάμεσος για να πραγματοποιούνται όλες οι συγκεντρώσεις των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κυρίως όμως ενδιαφερόταν για να βαίνουν όλα καλώς στις συγκεντρώσεις της Άννας Διαμαντοπουλου καθόσον η κυρία -λένε στο δήμο- ότι ανήκε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κάτι σαν άτυπος συγκεντρωσιάρχης της κυρίας Άννας της Παιδείας.
Ο σύζυγος της κυρίας  για να πιάσει δίπορτο φέρεται ως συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη και νυν- όπως μας είπαν- στον γιο της Κώστα Μπακογιάννη ως δήμαρχο Καρπενησίου.
Η κυρία ζητούσε λεφτά, για να προσφέρουν τις όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες σε κομματικούς μηχανισμούς και παραμάγαζα, με το αζημίωτο, όπως μας λέει η ΕΛΑΣ που τελικά δεν μας τα είπε όλα.
Συγκεκριμένα  σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 49χρονης υπάλληλου της Δ.Ε.Η., αποσπασμένης στο Δήμο Αθηναίων, η οποία συνελήφθη στις 04.07.2012 το βράδυ, στην Αθήνα για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απάτης.
Είχε προηγηθεί καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η κατηγορούμενη, παρουσιαζόμενη ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου Αθηναίων, ζητούσε χρηματικά ποσά, ισχυριζόμενη ότι λόγω της θέσης της, θα «έλυνε» τυχόν προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις υπηρεσίες του Δήμου.
Έπειτα από παρότρυνση της δημοτικής αρχής του δήμου Αθηναίων προς καταγγέλλοντα επιχειρηματία να ενημερώσει την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση, κατά την οποία η 49χρονη συνελήφθη, αφού στην κατοχή της βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που είχε παραλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου