Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Μπάχαλο και στην επαρχία η κατάσταση από την κίτρινη μαφία!


Μηχανοκίνητη πορεία ταξί στα Χανιά
«Μαρσάρουν» οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

Μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους των Χανίων έκαναν ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί που διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.

Οι αυτοκινητιστές μέσω του κόμβου Κλαδισού, και των οδών Κισάμου - Κυδωνίας κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης όπου για δέκα λεπτά ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητα τους.

Αντιπροσωπεία τους είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκυλάκη στον οποίο μετέφεραν την αντίθεση τους στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.

Η πορεία των ταξί κινείται αυτή την ώρα προς το αεροδρόμιο των Χανίων, ενώ αντιπροσωπεία των αυτοκινητιστών από τα Χανιά θα πάρει μέρος και στην παγκρήτια κινητοποίηση το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Στις 9 το πρωί, οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν με τα οχήματα τους έξω από το νοσοκομείο Χανίων όπου και εκπρόσωποι τους έδωσαν εθελοντικά αίμα για τις ανάγκες της αιμοδοσίας.

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε ότι έχει απομείνει από το αίμα και τη ζωή μας», δήλωσε ο πρόεδρος των ταξί στα Χανιά Ηλίας Καραπατάκης τονίζοντας ότι ο κλάδος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ταξί στα Χανιά δεν φαίνεται ωστόσο να επηρεάζουν τον τομέα της κρουαζιέρας καθώς παρά το γεγονός ότι κανένα ταξί δεν μεταφέρει επιβάτες, αυτό γίνεται από το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων που μεταφέρει από την Σούδα στα Χανιά τους επιβάτες των πλοίων κρουαζιέρας με συνεχή δρομολόγια.

Προβλήματα παρατηρούνται ωστόσο στη μετακίνηση των επισκεπτών στο αεροδρόμιο των Χανίων, παρότι τα ΚΤΕΛ έχουν πυκνώσει τα δρομολόγιά τους.

Προγραμματίζουν μηχανοκίνητη πορεία σε δρόμους της Θεσσαλονίκης

Κατά μήκος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών στο ύψος του Μάκρο, χωρίς να εμποδίζουν τη διέλευση των διερχόμενων αυτοκινήτων, παρέταξαν τα οχήματά τους οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη.

Στην κινητοποίηση μετέχουν και αυτοκινητιστές από την Χαλκιδική οι οποίοι πριν λίγο στάθμευσαν τα οχήματά τους στο ύψος της Καρδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου