Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 250 ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Εχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον το σλόγκαν “λεφτά υπάρχουν” για να στιγματιστεί η πλήρης αναξιοπιστία του κ. πρωθυπουργού. Και δικαίως έχει χρησιμοποιηθεί αφού - χωρίς ίχνος ντροπής - ο κ. Παπανδρέου εψεύδετο ασύστολα για να...
κερδίσει τις εκλογές, παρόλον ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και κοινοτικοί παράγοντες και προσωπικότητες του ΔΝΤ τον είχαν προειδοποιήσει για την πραγματικότητα που θα αντιμετώπιζε ο επόμενος πρωθυπουργός.

Ισως όμως ο κ. Παπανδρέου να μήν είναι και τόσο ασυνείδητος ψεύτης όπως τον παρουσιάζουν σήμερα τα ΜΜΕ.


Δεν αποκλείεται να εννοούσε ότι λεφτά υπάρχουν για το διορισμό των 250 μουφτήδων στη Θράκη την ώρα που οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος έχουν φοβερή έλλειψη ιερέων και τους απαγορεύεται να χειροτονήσουν νέους κληρικούς.


Και δεν αποκλείεται επίσης ο κ. πρωθυπουργός να εννοούσε ότι λεφτά, δεν υπάρχουν μεν για άλλα πράγματα, αλλά για το τέμενος του ελαιώνα υπάρχουν και παραυπάρχουν.


Στις επόμενες εκλογές αν ο κ. πρωθυπουργός θα είναι και πάλιν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την πρωθυπουργία, θα τον παρακαλέσουμε να είναι πιο σαφής όταν δίνει κάποιες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις.


Αν δηλαδή έλεγε στον Ελληνικό λαό ότι "λεφτά υπάρχουν" για τους μουφτήδες και το τέμενος, τότε οι ψηφοφόροι θα κατανοούσαν τι εννοούσε, θα τοποθετούνταν ανάλογα και δεν θα τον θεωρούσαν - όπως τώρα - ένα απολύτως αφερέγγυο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου