Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΑΡΕΣ!!

479548fef1f2299a179ab13a22293621  Χώστα ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ τα κυριλίκια δεν είναι για μας!!! Ξέσκισέ τους τους λεχρίτες όλων των αποχρώσεων!!!! Τις ιστοσελίδες δεν τις συντηρούμε από την πενιχρή σύνταξη για να κάνουμε τα χατίρια στους προδότες, ξέσκισέ τους!!!
ΔΕΗκός ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πέρυσι Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβρη, θα θυμάστε, δεχθήκαμε αληθινό βομβαρδισμό, από δελτία τύπου, ανακοινωθέντα, μανιφέστα κι’ άλλα χέστα, από την Ομοσπονδία Σωματείων Τεχνικών ΔΕΗ και όχι μόνο, που καλούσαν τον λαό και όλο το έθνος των κορόϊδων, σε παλλαϊκή συστράτευση και εξέγερση, για να φύγει το διεφθαρμένο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ (πλέον). Είχαν τους λόγους τους.

Ε, δεν είμαι και ο μόνος που με διακατείχε (και με διακατέχει) η τεράστια αμφιβολία, για την ευθυβολία του λόγου των συνδικαλιστών της ΔΕΗ. Ήμουν αποστασιοποιημένος, μέχρι που ο πολύς e-mailικός βομβαρδισμός με χάλασε και άρχισα αλληλογραφία με γνωστό μεγαλοστέλεχος της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας Τεχνικών της ΔΕΗ, μόνο και μόνο για να τους τα χώσω!!! Και του λέω του ΔΕΗκού εργατοπατρός: Έγινε εκείνο, ο λαός έφαγε ΑΓΡΙΟ ξύλο και δακρυγόνα ΠΟΛΛΑ και χημικά και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ…. Που ήταν η λαϊκή ενότητά σας και πότε ήρθατε να μοιραστούμε τις ροπαλιές των μισθοφόρων ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΛΤΑ, ΕΨΙΛΟΝ, ΖΗΤΑ και δεν συμμαζεύεται??? Πότε ήρθατε να ρουφήξετε καμιά τζούρα δακρυγόνο, για να ανασάνουμε κι’ εμείς επί του διαλείμματος του κυνηγητού μας????…. Μετά έγινε και «‘κείνο»… Ξανά ροπαλιές, ξανά χημικά και τούμπανο τα μάτια… Μόνο τα δικά μας μάτια… Δεν μπαίνω στη μικρότης του χάους αναμεταξύ των αποδοχών μου και του θησαυροφυλακίου σας… Τέλος πάντων αλλά…. Αλλά, για θύμισέ μου σε παρακαλώ, πότε, έστω και μια φορά, βρεθήκαμε στο ίδιο μετερίζι, για να βαρέσουμε τη σάπια και τα μάλα διεφθαρμένη και πουτάνα, γαλαζιοπράσινη εξουσία, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΓΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ???? Είπα κι’ άλλα και το ποιόν της γλώττας μου στις περιστάσεις, το ξέρετε….

Αφού τα είπα χύμα, σκέφθηκα ότι μάλλον θα γλίτωνα από κάποιους ενοχλητικούς μοναχοφάϊδες!!! Έλα όμως, που ο φούστης και μεγαλο-εργατοπατέρας ήταν εξασκημένος στη δακρυσμένη κωλοτούμπα!!!… ΝΑΙ, μου έγραψε ένα δακρύβρεχτο της μετανοούσας ομοσπονδίας, παραδέχθηκε όλα όσα του κοπάνησα, μου έβαλε σε κάθε φράση κι’ από ένα μεγαλόπρεπο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το κακό τους και διασπαστικό τους συνδικαλιστικό παρελθόν, με φόρτωσε και καμιά 15ριά όρκους πίστης στον ενωμένο αγώνα που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί κατά του σάπιου καθεστώτος των Πάγκαλων κοπριτών!!!

Και με τουμπάρησε ο φούστης ρε γαμώτο!!! Μόνο να κόψουμε τις φλέβες μας και να ενώσουμε τα αίματά μας, να γίνουμε αδελφοποιητοί δεν μου πρότεινε και είναι ν’ απορείς!!!… Έτσι, έστω και από τους κατά τι καθυστερημένους, έγραψα περί τα 4-5 άρθρα με τις ανακοινώσεις των «εξεγερμένων» τεχνικών της ΔΕΗ (αυτούς που εκτός τους θεόρατους μισθούς, εκτός από τη ….συνδικαλιστική χρηματοδότηση, ξέρουν να λαμβάνουν και τσάμπα μετοχές), και ανέμενα ανταπόδοση στη συστράτευση κατά του κοινού οχτρού. Να ενωθούμε δια παντός και να διώξουμε τους ληστοσυμμορίτες.

Αυτοί οι ΔΕΗτζήδες  φαίνεται, πως πότε-πότε συμφωνούνε σε φαρδιά διαλείμματα «πολέμου» με το καθεστώς και το ρίχνουν μαζί (κυβέρνηση και ΔΕΗτζήδες) στα ούζα με σκουμπρί ή σαρδέλα. Στην ανάγκη συμβιβάζονται και με λακέρδα. Έτσι ξεχνιούνται και όταν τους φωνάζεις στη συστράτευση, μήτε ακούν μήτε θυμούνται και είναι όλοι τους της βαριάς απασχολήσεως με τις 45 γραμματείς του υπουργού.Όσο τους είδατε εσείς στο δικό μας μετερίζι, άλλο τόσο τους είδε κι’ ο Μπαρμπανίκος. Ήμαρτον, είμαι αισθηματίας και κακοπίστεψα, αλλά δεν τους ξαναπιστεύω τους λεχρίτες, γιατί για λεχρίτες πρόκειται και γλείφουν εκείθε που χέζουν ή και φτύνουν στο ταβάνι (που έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου) και περιμένουν να φάνε το φτήμα τους στη μάπα από πλεόνασμα περιέργειας στη κάθοδο της ροχάλας.

ΠΕΡΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Για αρκετό διάστημα είχαμε του Ταξιτζήδες αραχτούς στη λούφα τους, μετά τις μακρές συμφωνίες τους με το καθεστώς Ρέπα, που ως φαίνεται, φεύγοντας πήρε και τις συμφωνίες των ταξιτζήδων μαζί του, γιατί πολύ τους αγάπησε και ήθελε να τους κρατά με σιγουριά στις αναμνήσεις του. Ο λοιπός λαός του υποβαθμισμένου μεροκάματου, με ή χωρίς μπλοκάκι, με ή χωρίς ΙΚΑ, έβγαλε επί τέλους την αγανάκτησή του στο Σύνταγμα, στο Ζάππειο, στο Πανεπιστήμιο, στη πλατεία Κλαυθμώνος, γενικά όπου μπορούσε πλην Ομόνοιας, γιατί την είχε πριβέ η Παπαρήγα, για τις ανάγκες προβολής του ΚΚΕ από το διεφθαρμένο καθεστώς. Η ίδια Παπαρήγα, που υποκριτικά λέει κι’ εδώ, πως υποστηρίζει τους ….»οικονομικά κατώτερους από τους ταξιτζήδες», λες και οι «οικονομικά ΑΝΩΤΕΡΟΙ ταξιτζήδες» (που στη φάρα τους είναι οι περισσότεροι) τρώνε από άλλη υποστήριξη και η Παπαρήγικη τους προσπερνά και χάνουν το σίγουρο κέρδος της ταρίφας!!!!

Το σάπιο καθεστώς βρήκε ακόμα μια αφορμή, για να δικαιολογήσει την απόλυτη αποτυχία του, ακόμα και στο κράτος των σκλάβων-σερβιτόρων: Μας λένε λοιπόν, ότι σαν πειναλέος λαός  βγάζουμε προς τα έξω τα χνώτα μας, που μυρίζουν από τη πείνα, και τσαντίζεται ο Γερουλάνειος τουρισμός, γιατί δεν το αντέχει να συνωστίζεται με πεινασμένους και αποχωρεί προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφήσει ΕΥΡΑ στη γυναίκα του Σηφουνάκη, κι’ αυτός αποτρελαίνεται και κάνει χαλασμό στο περιβάλλον και στη νάϋλον οικολογία του. Το ίδιο και οι ταξιτζήδες: τρομάζουν τους μπατηροτουρίστες (που έτσι κι’ αλλιώς χέστηκαν για τη μαδημένη από τους φίλους του Γαβρά φασίστες κυβερνήτες ΑΚΡΟΠΟΛΗ), γιατί αδυνατούν να πάνε με τα πόδια απ’ το Μοναστηράκι στην μαδημένη Ακρόπολη ή από Μοναστηράκι μέχρι τον τσιμεντένιο τάφο του πολιτισμού μας, που εύηχα αποκαλούν «Νέο Μουσείο Ακρόπολης» ενώ είναι ένα τερατούργημα από τσιμέντο στη σκιά μιας δολοφονημένης από τους ΜΠΕΝάκηδες και τους Τσαντ Ακρόπολης!!!… Επομένως???… Επομένως πρέπει να ξεσπάσουν το μένος τους οι νεοναζί «ΔΕΛΤΑ», «ΕΨΙΛΟΝ», «ΖΗΤΑ» μισθοφόροι του Παπανδρέου στον λαό, και να σπάσουν παϊδια, να πρίξουν μάτια, ν’ ανοίξουν κεφάλια, γιατί είναι ολοφάνερο, ότι ….υπάρχει συνωμοσία λαού και ταξιτζήδων, για να μείνουν κενά 3 κρεβάτια του Κινγκ Τζορτζ, μεσούσης της θερινής τουριστικής περιόδου, γεγονός που να δικαιολογεί ακόμα μια επιλεκτική χρεοκοπία του ΜΠΕΝιζέλου με τον Γκαγκά Παπανδρέου.

ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ…. ΝΑ-ΝΑ…. ΝΑ-ΝΑ-ΝΑ…. ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΜΠΕΝΑΚΗΔΩΝ???….
Ολόϊδιες οι πρακτικές κυβέρνησης και μεγαλο-εργατοπατερισμού:
1.– Για τη κυβέρνηση (γαλάζια ή πράσινη, αδιάφορο), δεν χρειάζεται να επεκτείνεις τη σκέψη σου, μήτε να τη κουράζεις. Φτυστή η Μπεζαντάκου σε doggy-style, εκ του φυσικού της. Με τα πιράνχας της, με τους νονούς της, με τους νταβάδες της και με διπλό περίγραμμα κραγιόν και επισκίασης, ένεκα του σκληρού αγώνος με τα φώτα της οπισθοπορείας της μονίμως αναμμένα σε ροζ απόχρωση. Μόνο για το ποιος θα γίνει ο μεγαλύτερος στυσοκώλλης, γίνεται ενδοκυβερνητικός καβγάς!!!!
2.– Η φάρα των ΔΕΗτζήδων, κατέχει νομίμως, από πάππον προς πάππον, όλους τους αποτελεσματικούς διακόπτες, ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης της Ομοσπονδίας Τεχνικών της, να μπορούν, αφενός να κάνουν γυμναστική και crash test στα ροδάκινα, στις τομάτες και στα γαλακτοκομικά του ψυγείου μας και αφετέρου, για να κατανοούμε όλοι οι μη ΔΕΗτζήδες, την ανάγκη εφεύρεσης του μισθού των 600€ ή των 500€ (και εναλλακτικώς της ημιαπασχόλησης ενός ολόκληρου λαού, για να περισσεύουν ΕΥΡΑ, για μηνιαίους μισθούς 4.000€ και 6.000€ και 10.000€ και άνευ οροφής και παραπέτου στην ανακάλυψη νέων επιδομάτων. Εκεί καταλήγουν πάντα, ΔΕΗτζήδες και φασιστοκυβερνήτες, μετά από τη διαβούλευση και τα δικά μας ουρλιαχτά απόγνωσης, τύπου «κάντε κάτι ρε καθίκιαααααα!!!!»…. Η μεγάλη πλάκα είναι, ότι λόγω πληθυσμού και ιδιομορφίας των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων ευαγών συνδικαλιστικών οργανώσεων, καταφέρνουν να έχουν πλειονοψηφία και στην ΓΣΕΕ και στη ΑΔΕΔΥ!!!! Και το ΚΚΕ???? Μούγκα στη στρούγκα!!! Εγώ να δώσω εξήγηση του παραφύση φαινομένου???? Ας το κάνει ντόγκα Παπαρήγα. Κανένας εργαζόμενος δεν έχει να κερδίσει το παραμικρό, παγιδευμένος στα σαγόνια του πάντα κυβερνητικού μεγαλο-εργατοπατερισμού. Μόνο αν ενωθούμε να τους ξεσκίσουμε όλους αυτούς τους μαυραγορίτες και τους δοσίλογους θα δούμε άσπρη μέρα.
aea5be856b0f75ec6f3688789d9714ff  Χώστα ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ τα κυριλίκια δεν είναι για μας!!! Ξέσκισέ τους τους λεχρίτες όλων των αποχρώσεων!!!! Τις ιστοσελίδες δεν τις συντηρούμε από την πενιχρή σύνταξη για να κάνουμε τα χατίρια στους προδότες, ξέσκισέ τους!!!
3.– Η φάρα των ΤΑΞΙτζήδων, έχει το υπερόπλο, να είναι ενωμένοι σε επίπεδο μαφιόζικης οργάνωσης και να μπορούν να κινητοποιούνται σαν μια σιδερένια γροθιά, ΟΧΙ για να βαρέσουν το σάπιο κεφάλι της κάθε κυβέρνησης, αλλά για να κάνουν χίλια κομμάτια πάντα τα δικά μας ξεροκέφαλα, στα αποκλεισμένα για τον λαό διόδια, στις αποκλεισμένες για τον λαό πλατείες, ώστε να απαιτούμε και εδώ από τη κάθε πουτάνα κυβέρνηση, να δώσει λύση άρον-άρον, ώστε να ελευθερωθούν οι δρόμοι (εντός και εκτός πόλεων και διοδίων!!!!), μήπως και καταφέρουμε και βγάλουμε και μεις κανένα μεροκάματο των 20 ή των 30 το πολύ ΕΥΡΩ!!!! Μιλάμε για άγριο ξύλο από τους γνήσιους τραμπούκους της ασφάλτου. Ούτε μισό κεσεδάκι γιαούρτη, ούτε μισή σάπια τομάτα, από ταξιτζήδες σε Υπουργό, έστω σε Γενικό Γραμματέα!!!… Λες και υπάρχει μυστική συμφωνία, το ξύλο να το τρώμε εμείς, από αμφότερες τις ληστοσυμμορίες. Η πίτα του συνολικού Εθνικού Εισοδήματος είναι πάντα ίδια, με τάσεις μείωσης λόγω της ύφεσης τα τελευταία χρόνια. Από αυτή τη πίτα, τρώνε το 95% οι ληστοσυμμορίες των εργολάβων και προμηθευτών του δημοσίου, οι ληστοσυμμορίες του εβραιοτραπεζικού συστήματος, οι ληστοσυμμορίες των χρηματιστηριακών αγορών κλπ αεριτζήδων, οι ληστοσυμμορίες των κομμάτων, οι ληστοσυμμορίες του μεγαλο-εργατοπατερισμού (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΤΑΞΙτζήδες, κλπ), οι ληστοσυμμορίες…. Και τι μένει για 10.000.000 λαού???? Μένει το 5% της πίτας του συνολικού «Εθνικού Εισοδήματος» για να ξελιγωθούμε στη φασολάδα και στη μακαρονάδα άπαντες… Άντε και πατάτες προτηγανισμένες και μαυρισμένες από τη μακροχρόνια κατάψυξη!!!! Φτύνω κατάμουτρα τις γιαλατζή «ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΩΝ» και ντρέπομαι που φιλοξένησα αρκετές φορές φαινομενικές δράσεις τους, αν και ήσαν μονολιθικές χάριν στιγμιαίας επίδειξης (φραμπαλά), και ξεκομμένες από όλα τα βασανιστικά προβλήματα του λαού. Είναι φανερό, πως άλλα βλέπουν τα μάτια του λαγού, κι’ άλλα της κουκουβάγιας
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΥΤΟΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ. Απούσες από κάθε προοπτική για μια πραγματικά ενιαία, παλλαϊκή, πανεργατική, πατριωτική συμμαχία κατά της σαπίλας, βρήκαν τους συμμάχους τους, στα πρόσωπα των ….ιδιοκτητών ταξί και με ξεκάθαρες μεθόδους μαφίας, έκλειναν και κλείνουν δρόμους για να αποκλείουν και να ξυλοκοπούν άγρια μεροκαματιάρηδες που έτρεχαν με τα …μηχανάκια τους για το μεροκάματο του τρόμου. Για να αποκλείουν σαραβαλάκια ΙΧ, αδιαφορώντας για το τι προβλήματα μπορεί να έχει ένας γέρος, μια έγκυος, ένας που πάει κάθε μέρα για αιμοκάθαρση, ένας που πάει για το μεροκάματο, ή έστω και για τον γάμο του παιδιού του, ή της αδελφής του!!!! Για ποια απελευθέρωση των διοδίων μιλάτε ρε κοπρίτες???? Αν έχετε κότσια ρε ξεφτίλες, τινάξτε έστω ένα διόδιο στον αέρα να γίνει σεισμός και να πιάσει τόπο. Τη τσέπη του μπατίρι ξεσκίζετε ρε ζώα???? Αυτουνού που δεν έχει να αγοράσει γάλατα και πάνες για τα μωρά του, για παραπάνω από μια μέρα ρε πουσταριά κατευθυνόμενα????
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ???? Αυτό το περίεργο κίνημα «Τάχα Δεν Πληρώνω Στιγμιαία Τα Διόδια», που στη πραγματικότητα βλέπει τους πραγματικά αγωνιστές αγανακτισμένους σαν λεπρούς και τους αποφεύγει, στήθηκε στα μεσοδιαστήματα των ΤΑΞΙτζήδικων «κινητοποιήσεων» και η δράση τους είναι καταφανώς περιστασιακή και ανώδυνη για το καθεστώς, εκτός και αν προκύψει κάτι έκτακτο, για να συστρατευθεί αποκλειστικά με «ειδική κατηγορία πολιτών», καλή ώρα σαν….. Λες????…. Περίεργοι τύποι!!! Εμφανίζονται, φωτογραφίζονται, τραβάν τα βίντεα με τις σημαιούλες τις κιτρινοπορτοκαλιές και φεύγουν, πάντα με αποτέλεσμα ουσίας = ΜΗΔΕΝ… Μου θυμίζουν τους λεχρίτες των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης, που όταν γινόταν πορεία για το Πολυτεχνείο ή γενικά αντιαμερικάνικη διαδήλωση, ξεφύτρωναν από τα γύρω στενά παρέες 3-4 ατόμων, συνοδευόμενοι από …. επαγγελματία φωτογράφο, μόστραραν «αγωνιστικά» για 5-6 λεπτά, μέχρι να τραβηχτούν οι αναγκαίες φωτογραφίες και ….εξαφανίζονταν το ίδιο ξαφνικά. Με αυτές τις φωτογραφίες, αυτά τα μεταχουντικά καθίκια στόλισαν βιογραφικά ψευδοαντιστασιακού, αλληλοβεβαιώνονταν για δράσεις ανύπαρκτες και πολιτεύονταν αισίως!!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ (ΣΑΠΙΩΝ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ) ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ «ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ» ΟΜΑΔΕΣ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ.
ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου