Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Άλλοι για Γουδή, άλλοι για Δαφνί ! ! !

Καρατζαφέρης: Εγώ θα στείλω κόσμο στο Γουδή 

Καλεσμένος στη εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Extra3 ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης κι "απελευθέρωσε" τον πραγματικό του εαυτό:

-Αυτό που πάνε να κάνουν με το Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Κράτους - το οποίο στην πραγματικότητα είναι Ταμείο Ξεπουλήματος της περιουσίας του Ελληνικού λαού - εγώ θα στείλω κόσμο στο Γουδή. Αυτό να το καταλάβουν και το λέω ευθέως. Το λέω με παρρησία και όχι με έπαρση και υπερβολή. Αυτό το οποίο πάει να γίνει σε βάρος της πατρίδας μας και του Ελληνικού λαού, είναι έγκλημα. Τρέχουμε τώρα με βιασύνη υπό το κράτος του πανικού και εκβιασμού και εκφοβισμού. Δηλαδή, δεν....
σας δίνουμε τα λεφτά. Το κάνει αυτό ο κ. Παπανδρέου τώρα γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Δεν ξέρει να αντιδράσει. Αυτές είναι οι επιδόσεις του.. Ξέρουν το «μέγεθος του ανδρός», αυτοί που μας ζητούν την ελληνική περιουσία.

-Βλέπω λίγο δύσκολο να έχουμε την κατάληξη της Αργεντινής. Κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί την Ευρώπη. Δεν ξέρω αν θα προλάβει να φύγει νύκτα ο κ. Παπανδρέου. Tου είπα κατ’ ιδίαν. Mην περιμένεις να έχεις την τύχη του Καραμανλή, δηλαδή, να παίξεις τάβλι στη Ραφήνα μαζί του. Θα πας στο Γουδή. Του τα είπα αυτά ευθέως στη τελευταία μας δημόσια συνάντηση πριν 5-6 μήνες, πρόσωπο με πρόσωπο.

http://www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου