Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η “εργασιακή εφεδρεία” αφήνει έξω τα δικά σας παιδιά που διορίσατε στη βουλή, που τους έχεις “συμβούλους” κ. γΑΠ;

Από αξιοκρατία, άλλο τίποτα στη Βουλή...
Θριάμβευσαν στις προαγωγές τα δικά τους παιδιά...
Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός μίλησε για μία ακόμη φορά για αξιοκρατία, για την ανάγκη να ξεφύγουμε από την «τριτοκοσμική λογική» και να πάψουμε «να στελεχώνουμε διοικήσεις με κουμπάρους», για ένα κράτος «ευνομούμενο» και άλλα όμορφα τα οποία πολλάκις και στο παρελθόν έχει αναφέρει.
Δυστυχώς όμως, παρά τη διαφαινόμενη πίστη του στην ανάγκη δημιουργίας ενός ευνομούμενου κράτους, εξακολουθούν κάποιες καταστάσεις να ξεπερνούν ακόμα και αυτά τα όρια της κοινής λογικής.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες στις κρίσεις που πραγματοποιήθηκαν για τις προαγωγές για τις θέσεις Διευθυντών στη Βουλή, προήχθη η...
 πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων και αρχισυνδικαλίστρια του ΠΑΣΟΚ, η οποία έφτασε ουρανοκατέβατη στη Βουλή πριν από λίγα χρόνια από άλλο υπουργείο και παραγκωνίστηκε υπάλληλος με μεταπτυχιακό και 20 χρόνια στην ίδια θέση! Επιπλέον, προήχθη η κόρη πρώην αντιπροέδρου της Βουλής με απλό πτυχίο και άλλη υπάλληλος με μηδαμινή εμπειρία (και άγνωστο, αλλά δυνατό «βύσμα», αφού καταφέρνει να δουλεύουν και οι τρεις αδελφές της στη Βουλή!) και έμειναν εκτός υπάλληλος με διδακτορικό και βραβεύσεις και υπάλληλος απόφοιτος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης (παρά τη σχετική πρόβλεψη του νόμου)!
Ακόμα μιλάτε για αξιοκρατία και εξέλιξη του δημόσιου τομέα κ. πρωθυπουργέ; Ή μήπως η Διοίκηση της Βουλής δεν άκουσε την ομιλία σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου