Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Και λογοκλόπος η Βασούλα Τσο(υτσου)νογλου


Υπάρχει βουλευτής να «κλέβει» στην κυριολεξία την εργασία και τον κόπο συναδέλφου του, για να εμφανιστεί στους ψηφοφόρους ως σκληρά εργαζόμενη βουλευτής ; Μπααα.
Και όμως υπάρχει. Το «νέο φρούτο» ονομάζεται Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη! Και είναι βολευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ. Εκεί στη Θήβα κατακτήθηκε το νέο ρεκόρ. Γράφει λοιπόν το «Πρώτο Θέμα»:
ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ Β. ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ!!!
Τα άκουσε για τα καλά η κυρία Βασιλική Τσόνογλου από τη συνάδελφό της κ. Δημήτρη Παπουτσή κι αυτό γιατί εμφάνισε επιστολή διαμαρτυρίας για τα ταξί ως δικής της έμπνευσης ενώ την είχε συντάξει ο δεύτερος. Όταν ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής διαπίστωσε ότι το δικό του κείμενο, το οποίο είχε στείλει σε διάφορους "συντρόφους" προκειμένου να το υπογράψουν, είχε αναρτηθεί σε τοπικό blog της Θήβας με τίτλο "Β. Τσόνογλου, αντισυνταγματική η μετάβαση των ΤΑΞΙ" , έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό.Το δεύτερο και ισχυρότερο ήρθε μια μέρα μετά, την περασμένη Πέμπτη δηλαδή, όταν είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί η επιστολή στον κ. Γιάννη Ραγκούση και τον πρωθυπουργό και ο κύριος Παπουτσής είδε να πιστώνεται η επιστολή στην κυρία Τσόνογλου από καθημερινή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας.Η ιστορία μπορεί να ακούγεται αστεία, δεν τη βλέπουν όμως έτσι οι βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ, καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της λογοκλοπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου