Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η μου τα ρίχνεις, η σε στέλνω στον… χασάπη


Η γιατρός ( τρομάρα της), Ελευθερία Γεωργιάδου, που είναι και Διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής (δημόσιου) Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου στην Αθήνα , δεν της έφτανε ο μισθός της και θέλησε να τον συμπληρώσει με τον γνωστό συνήθη τρόπο το φακελάκι. Έτσι ζήτησε, το ποσό των 1300 ευρώ προκειμένου να προβεί σε καισαρική επέμβαση 24χρονης εγκυμονούσης. Το ποσό αυτό απαίτησε η γιατρός επιπλέον των 1.700 ευρώ που ήταν τα νόμιμα έξοδα νοσηλείας στο Δημόσιο Νοσοκομείο.
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως η γυναικολόγος της είχε ζητήσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου που θα συνέδραμε στη διαδικασία της καισαρικής επέμβασης, και την είχε ενημερώσει ότι σε περίπτωση που δεν διέθετε τα χρήματα αυτά, η γιατρός δεν θα την αναλάμβανε, αλλά την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του νοσοκομείου.

Την Πέμπτη, ημέρα εξόδου της 24χρονης από το μαιευτήριο, λίγες ημέρες μετά την καισαρική της επέμβαση, ο σύζυγός της παρέδωσε στη γιατρό, σε ραντεβού που είχε οριστεί, το ποσό των 1.000 ευρώ, που αποτελούσε προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει. Στη συνέχεια οι ενημερωμένοι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν την γιατρό που κατηγορείτε για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία, και στην τσάντα της βρήκαν τα 1.000 ευρώ, τα οποία ήταν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου