Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Συκοφάντης ο Σπινέλλης" λένε οι εφοριακοί - Τι του απαντούν!


"Ας τα έλεγε όταν ήταν Γενικός Γραμματέας. Το πολιτικό σύστημα δεν θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά"....

λένε ενώ σκοπεύουν να κινηθούν νομικά εναντίον του Δ.Σπινέλλη.


Οι εφοριακοί παραδέχονται ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι συνάδελφοί τους όμως δεν μπορεί να διασύρεται ένας ολόκληρος κλάδος εξαιτίας μεμονομένων περιστατικών τα οποία καταδικάζουν πρώτοι εκείνοι.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών, Χαράλαμπος Νικολακόπουλος "εμείς θα προστατεύσουμε τους συναδέλφους από τους οποιους συκοφαντούν συλλήβδην τους εργαζόμενους στις ΔΟΥ, χωρίς να εθελοτυφλούμε ότι δεν υπάρχει καθόλου διαφθρορά. Οποιος έχει να καταγγείλει οτιδήποτε πρέπει να το κάνει με στοιχεία και ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Δε μπορεί όμως να διασύρεται συνολικά ένας κλάδος για έκνομες ενέργειες.

Δε σκοπεύουμε σε καμία περίπτωση να προστατέψουμε κανέναν ο οποίος δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Και σωστά τη δουλειά τους μπορεί να μην την κάνουν κάποιοι εφοριακοί αλλά δεν την κάνει και το πολιτικό σύστημα που δεν έχει τη βούληση να πατάξει και τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά".

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΠΙΝΕΛΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ;

"Είναι λυπηρό" λέει ο κύριος Νικολακόπουλος "άνθρωποι που έχουν κυβερνητικές ευθύνες ως κρατικοί λειτουργοί αφού φεύγουν από τη θέση τους να βγαίνουν και να καταγγέλουν δίχως στοιχεία. Αυτά έπρεπε να γίνουν όταν ήταν στη θέση τη συγκεκριμένη με προτάσεις ουσιαστικές οι οποίες θα συνέβαλλαν στον περιοσρισμό ή στην εξάλειψη του φαινομένου και όχι εκ των υστέρων".

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΤΑ ΣΠΙΝΕΛΛΗ

Οπως αποκάλυψε στο Νewsit o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών "εχουμε αναθέσει στους νομικούς μας να συλλέξουν τα στοιχεία των δηλώσεων του κυρίου Σπινέλλη για να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και του κύρους του συνόλου του κλάδου. Αν θα κάνουμε μήνυση θα μας το υποδείξουν οι νομικοί μας".

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου