Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μπικικίνια τέλος

Πρώτος είχα μιλήσει για την κρίση πριν από 3 χρόνια όταν όλοι έλεγαν πως τρώμε με χρυσά κουτάλια. Θυμηθείτε το• τώρα θα σας μιλήσω για ανάκαμψη, όταν όλοι πιστεύουν ότι θα χρεοκοπήσουμε.
Σας το λέω και σας το υπογράφω. Aυτή η χρονιά και το μισό 2012 θα είναι το τέλος της φάπας που θα φάει η Ελλάδα και όλοι οι επαγγελματίες. Από εκεί και ύστερα θα ξεκινήσει η ανάπτυξη και όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την απίστευτη κατάσταση που ζούμε σήμερα. Οι ταξιδιώτες θα είναι σαφώς πιο υποψιασμένοι (έτσι έπρεπε να είναι εδώ και μία δεκαετία) και οι ξενοδόχοι, μαζί με τους επαγγελματίες του τουρισμού, θα είναι πιο σοβαροί και πιο μετρημένοι. Θα ζήσουμε σε μια διαφορετική Ελλάδα από αυτή που ζούμε σήμερα. Καλώς ή κακώς, δεν θα χωρούν ούτε οι κακοί ταξιδιώτες, ούτε οι άσχετοι επαγγελματίες. Οι ταξιδιώτες ήδη δίνουν τον τόνο και κάνουν τη διαφορά. Παρατηρώ, και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, που πλέον πολλοί φίλοι, που αγαπούν το «φεύγα» του μυαλού μέσα από το ταξίδι, έχουν αρχίσει να γίνονται πιο υποψιασμένοι και πιο απαιτητικοί.


Θα το δείτε κι εσείς• πλέον δεν δουλεύουν όλοι, δουλεύουν μόνο οι καλοί. Δουλεύουν εκείνοι οι ξενοδόχοι, οι εστιάτορες που σέβονται τα χρήματα που δίνει ο πολίτης και φροντίζουν κάθε εβδομάδα να του προσφέρουν διευκολύνσεις και καλές τιμές. Δείτε, εμείς στο travelstyle.gr, σχεδόν κάθε ημέρα έχουμε προσφορές από ξενοδόχους που δίνουν μια ημέρα δωρεάν, που προσφέρουν ένα Σαββατοκύριακο για δύο άτομα με τα έξοδα πληρωμένα, που κάνουν έκπτωση στην τιμή δωματίου και πάει λέγοντας. Πώς; Είναι όλα τυχαία; Όχι βέβαια. Ο ξενοδόχος ο οποίος δεν είναι «τσίπης» φροντίζει να βγάζει λιγότερα, αλλά να έχει πελατεία. Ο «τσίπης», που έχει καβούρια στην τσέπη και που προσπαθεί από τη μύγα να βγάλει ξίγκι, που θέλει να δουλεύει δύο ημέρες την εβδομάδα και να κάθεται τις πέντε (και να πουλάει και τρέλα), δυστυχώς σε λίγο καιρό θα είναι υπό εξαφάνιση. Γιατί; Τι γιατί, ρε χαβαλέδες; Σε μια κοινωνία που η κάθε «κατίνα» ήθελε δήθεν να ταξιδεύει επειδή έβγαζε τσάμπα λεφτά, μαύρα ή από ρεμούλες, τώρα πλέον δεν υπάρχει, άρα δεν δουλεύουν όλοι. Με λίγα λόγια, δουλεύουν μόνο εκείνοι που υποδέχονται τους ανθρώπους που έχουν βγάλει με κόπο τα λεφτά τους και σέβονται το πού θα τα δώσουν και πώς θα τα δώσουν. Καταλάβατε τώρα, τυχάρπαστοι ξενοδόχοι γιατί εσείς δεν δουλεύετε; Μας τελείωσαν τα μπικικίνια. Ή θα φροντίσετε να συμμορφωθείτε ή αλλιώς θα νοικιάζετε τα δωμάτιά σας και θα ανοίγετε τα ξενοδοχεία σας κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα, 28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου και επίσημες αργίες.


ΥΓ.: Για τους φανατικούς του ταξιδιού που δεν αγαπούν μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, προτείνω ανεπιφύλακτα το περιοδικό Travelstyle. Ο δικτυακός τόπος www.travelstyle.gr απέκτησε την έκφρασή του στο ταξίδι και κάθε μήνα θα βρίσκεται στα περίπτερα με μονοθεματικά ταξιδιωτικά περιοδικά. Στις 02 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν το Travelstyle Βιέννη και το Travelstyle Κωνσταντινούπολη. Καλή ανάγνωση!


πηγή 
http://tasosdousis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου