Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο ληστής της Πάρου

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται υποθέσεις τρομοκρατίας, θα βρεθεί σήμερα ο 29χρονος συλληφθείς για την αιματηρή ληστεία της Πάρου.
Ο φερόμενος ως δράστης πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ενώ εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τους αξιωματικούς και να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με το περιστατικό της 10ης Αυγούστου στην Νάουσα της Πάρου.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και συγκεκριμένα στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής κατά τη στιγμή της σύλληψής του το μεσημέρι του Σαββάτου στον Κεραμεικό. 

Σε βάρος του 29χρονου Αναστάσιου Θεοφίλου και των συναυτουργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία από κοινού, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κλοπές.

O 29χρονος που φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και προσήχθη στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό του συλληφθέντος ταυτοποιήθηκε με αυτό σε αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο της ληστείας.

Από την Αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, με την υπενθύμιση ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου