Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι το ποδήλατο των τρομοκρατών - Δείτε πως είχαν προσαρμόσει την κάμερα

Το ποδήλατο στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας στην οδό Τυμφρηστού 21 στον Άγιο Λουκά της Λαμίας δεν είναι ένα οποιοδήποτε ποδήλατο. Από μακριά μπορεί να μοιάζει συνηθισμένο, όμως, είναι το ποδήλατο με το οποίο... 
...σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος Τάσος Θεοφίλου, βιντεοσκοπούσε την Εθνική Τράπεζα προκειμένου να οργανώσει την επόμενη ληστεία του.

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε κάτω από την σέλα, την θήκη στην οποία ο Θεοφίλου και οι συνεργοί του είχαν προσαρμόσει την κάμερα. Μια θήκη που μοιάζει με τσαντάκι και θυμίζει εκείνες τις θήκες που είχαν παλιά κάποια ποδήλατα που είχαν μέσα λίγα εργαλεία. Πρόκειται για μια αριστοτεχνική κατασκευή και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, από την κάμερα ενδεχομένως να βρεθούν και άλλοι στόχοι των ληστών - τρομοκρατών.

Το διαμέρισμα εντοπίσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2012. Βρίσκεται στην οδό Τυμφρηστού 21 στην περιοχή του Αγίου Λουκά στη Λαμία. Πρόκειται για γκαρσονιέρα που φέρεται να είχε ενοικιαστεί, έναντι 280 ευρώ το μήνα, πριν από ένα χρόνο.Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Βασιλικών, που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ήταν στόχος του Θεοφίλου και των συνεργών του.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου