Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ, ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ”!!!

Δημοσία δαπάνη θα έφευγε από την χώρα ο λαθρομετανάστης -δράκος της Πάρου  

«Δημοσία δαπάνη» σχεδιάζε να εγκαταλείψει τη χώρα ο «δράκος της Πάρου»! Ο νεαρός Πακιστανός ομολόγησε τη βίαιη επίθεση στη 15χρονη στις 22 Ιουλίου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο 21χρονος είχε ζητήσει…

 να ενταχθεί στο πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού του και η πτήση του ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Στο πλαίσιο αυτό, είχε απευθυνθεί στην πρεσβεία της χώρας του προκειμένου να ετοιμαστούν τα χαρτιά του και να επιστρέψει εθελοντικά στο Καράτσι.
Σημειώνεται ότι οι δαπάνες του προγράμματος εθελοντικού επαναπατρισμού καλύπτονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής κατά 75% και από την ελληνική κυβέρνηση κατά 25%.
Ο νεαρός Πακιστάνος έλαβε προθεσμία να ……>>>>>>> 


απολογηθεί την Τρίτη. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, για βιασμό, και ληστεία με ιδιαίτερα σκληρότητα κατά προσώπου.
Τα σχέδιά του ματαιώθηκαν, όμως, όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία. Την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν άμεσα για το ποιοι έφυγαν από το νησί και η συμπεριφορά του κρίθηκε ύποπτη. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Χρ. Μανούρας τόνισε ότι καταλυτικό ρόλο στις ερευνάς διαδραμάτισε η εμπειρία των συναδέλφων του που ανέλαβαν την εξιχνίαση του εγκλήματος.
Η άτυχη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου