Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθηκε ο Αχυράνθρωπος .Ποιοι έχουν σειρά;Συνελήφθη πριν από λίγο στο σπίτι του στη Βούλα Βάρκιζας, ο αχυράνθρωπος Λαυρέντης Λαυρεντιάδης της PROTON BANK, κατόπιν εντάλματος σύλληψης από την Β' Ανακρίτρια Αθηνών η οποία τον έκρινε ύποπτο φυγής.
Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος δεν είχε κληθεί από την ανακρίτρια να απολογηθεί, για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται για σειρά κακουργημάτων, κρίθηκε ότι είναι ύποπτος φυγής, παρά το γεγονός ότι υπήρχε απαγόρευση εξόδου σε βάρος του.

Κατηγορείται για την υπόθεση της Proton Bank μαζί με ακόμα 26 ακόμα για εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του δημοσίου με τον νόμο 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, υπεξαίρεση με τον νόμο 108/50 για το σύνολο των επισφαλών δανείων (701 εκατ. ευρώ) ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, απιστία κακουργηματική, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από έρευνα του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για την υπόθεση των επισφαλών δανείων προς εταιρείες εμμέσου ή αμέσου ενδιαφέροντος του επιχειρηματία, την εποχή που ήταν πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας Proton, ύψους 701 εκατ. Ευρώ.


Δείτε και αυτά

Αυτός είναι ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ…. Λαυρεντιάδης

Λαυρεντιάδης- Γεννηματάς-Παπανδρέου-Μητσοτάκης, Το τετράγωνο.. του ..κύκλου.

ΠΟΥ ΤΟ «ΠΑΕΙ» Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου